İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın

Benim arabaya ihtiyacım var diyorsun banka veriyor paraları

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bmw ve off-road deyince aklıma hep bu gelir.

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Jeremy Clarkson için offroad sadece dip gaz çıkarsa çıkar çıkmazsa "no it can't"   BiTDi Amarok test ederken de aynısını yapmıştı :D 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Önder Özcan yazdı:

ARACIMIZ İHTİYAÇ KREDİSİNE UYGUNDUR.

ARACIN MUAYENESİ MEVCUTTUR.

YEDEK ANAHTARI MEVCUTTUR.

Neye uygundur neye? 🤣:hahahoho:

Esnaflık.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Land var satılık 87bin

petrol düştüya ondan.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bmw ve off-road deyince aklıma hep bu gelir.

Xdrive orada yağ gibi gider de sürücü mala çamur atacak ya
petrol düştüya ondan.

Öğleden sonra 105
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bmw de eksik olan bi anlatım yok .olan bu.15 gün önce ben santa fe ile bacanak X5 ile yola çıktık.her iki araçta da kış lastiği var bende continantal onda michalen sonuç hayal kırıklığı.santa fe çıkıyor gidiyor X5 ıhh. 3,0 tdi 218 hp olduğunu ve sürekli dört çeker olduğunu belirteyim .

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Servet Aydın yazdı:

Xdrive orada yağ gibi gider de sürücü mala çamur atacak ya

Arazi dedin mi Land başta gelir. BMW dört çekerleri otoriteler tarafından ekstrem koşullarda poor (zayıf) olarak kabul görür asfalt karakterlidirler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

BMW de sorun sürücüleri aymazlığı abartılı hisleridir. Land rover aldım sanırlar çoğu kez. Araç güzel ayrı konu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Arazi dedin mi Land başta gelir. BMW dört çekerleri otoriteler tarafından ekstrem koşullarda poor (zayıf) olarak kabul görür asfalt karakterlidirler.

4 teker dönüyor. Sürücü aracı tanımalı
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Servet üstad şehirler arası yakıt durumu nasıl. Arkadaşın 1.4 TSİ dsg ile Ankara yaptık geldik. Araç beni yakıt olarak cezbetti.
Aracın yakıt durumu
9330557a3b47410156586306cb4d557d.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Bmw de eksik olan bi anlatım yok .olan bu.15 gün önce ben santa fe ile bacanak X5 ile yola çıktık.her iki araçta da kış lastiği var bende continantal onda michalen sonuç hayal kırıklığı.santa fe çıkıyor gidiyor X5 ıhh. 3,0 tdi 218 hp olduğunu ve sürekli dört çeker olduğunu belirteyim .

Geçmiş yıllarda haberlerde izlemiştim, santafe tampondaki plaka seviyesinde, plaka görünmeyecek yükseklikte kar sürüyerek gidiyordu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Servet Aydın yazdı:

4 teker dönüyor. Sürücü aracı tanımalı

Harbi sürücüyüm diyeni mahçup eder. Ilgazda kış lastiğiyle yolda kalan kalanaydı X ve türevleri. Suzuki ilkel sistemi bile daha iyi tırmanıyor mesela.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servet üstad şehirler arası yakıt durumu nasıl. Arkadaşın 1.4 TSİ dsg ile Ankara yaptık geldik. Araç beni yakıt olarak cezbetti.
Aracın yakıt durumu
9330557a3b47410156586306cb4d557d.jpg

Tsi fena ekonomik. Pasatları alırken 1.4 bulamadık. 4x4mü araç?
Geçmiş yıllarda haberlerde izlemiştim, santafe tampondaki plaka seviyesinde, plaka görünmeyecek yükseklikte kar sürüyerek gidiyordu.

Santa ile x5 arasında kaç kg fark var bakmalı bir ara
Harbi sürücüyüm diyeni mahçup eder. Ilgazda kış lastiğiyle yolda kalan kalanaydı X ve türevleri. Suzuki ilkel sistemi bile daha iyi tırmanıyor mesela.

Ağırlık
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Montaj tamam kod işi kaldı. Ön camın filmi kesip yer açmak zulüm. Hadi tamam onu da yaptım da insan bi bakar çift taraflı bant ne renk. Yapıştırınca fark ettim ama iş işten geçmiş oldu. Siyah içeride gri dışarıda kaldı. Camı ısıtıp sökeceğim.

5bbf52244a95d1c4027c74595f3b08f9.jpg
309e6f685b730a722be7260ff257f3e9.jpg

Bi dakka ya. Yapışkan tek yönlü olabiliyor içeri ve kenar çektikleri nedeniyle. Bende hata yok üretici yanlış kesmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

1.4 tsi konusunda (hem eski hem yeni) herhalde en tecrübeli benim. 

geçen cuma kış lastikli tiguan ile ankaraya gittim geldim. 135 ile gittim geldim kesintisiz ve ankara içi biraz (ostim aselsan civarı). yaktığım yakıt 6.5 ortalama

eğer 110 ile gitseydim 5.8 olurdu

Resimdeki araç jetta görünüyor. Tiguan (benimki) 1 litre daha fazla yakar aynı kullanıma. Ancak bu jetta yeni nesil EA211 motor muhtemel. (benimki de).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...