Nihat Palolu 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 34 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Limitör Niye girmedin foruma. Çabuk hesap ver Kızılaydayım gel kahve ısmarlayayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 18 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ben girdim de ne oldu 😒 Keşke gitmeseydin 7 dakika önce, Nihat Palolu yazdı: Kızılaydayım gel kahve ısmarlayayım Ordu'dayım gel tereferiğe binelim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Keşke gitmeseydin Ordu'dayım gel tereferiğe binelim Yoldayım geliyorum 🤣 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Ordu'dayım gel tereferiğe binelim bu taraflarda heç müşterin kalmadı mı abi? Canlı canlı teke tek tiiye almak güzel olacak bu aracı da ondan şeyettim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 31 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: bu taraflarda heç müşterin kalmadı mı abi? Canlı canlı teke tek tiiye almak güzel olacak bu aracı da ondan şeyettim Yok lem. En son geldiğim 3000 tl taktı. Hemde meslektaş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 On 1.03.2019 at 13:20, Servet Aydın yazdı: Serkan gardaşım burası iyidir dedi geldim Güle güle kullan, faydamız olduysa ne mutlu.. 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Güle güle kullan, faydamız olduysa ne mutlu..Beyefendi bizde kuzenin A3 e geri görüş kamerası taktırdık. Teşekkür ederiz bizde. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 7 saat önce, Servet Aydın yazdı: Yok lem. En son geldiğim 3000 tl taktı. Hemde meslektaş Onun ben teee çiçeklerine şeker bandıram emi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 3 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Napılıyo burda? Ne istersen hocam. Lebi derya. Adam esnaf sağlam esnaf. Bir saat önce, Hakan Tarım yazdı: Onun ben teee çiçeklerine şeker bandıram emi. 3000 tlye karakterini onurunu şahsiyetini sattı kansız Borcuna sadık olmayan var olduğu halde ödemeyen insan omurgasızdır 6 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 3k tl ye servet abimizi görmemizi kestiler. Deyyuslar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Zordayım ne cok kar.. nere burasi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2019 Yazar Paylaş 3 Mart 2019 Ayder Yazalım, Hız sınırlama ayarlanan hızda kangoo gibi aracı arada bir silkeliyor. Normal. Ancak hız sabitlemeyi becerememiş. Tüm otomatik sabitleyici olan araçlarım daima hızı korumak için vitesi küçültür devir yettiği kadar. Bunda yok öyle bir şey. Araba tuğla gibi gidiyor bayır aşağı. Bende direksiyon üzerinden vitesi küçültüp kontrol altına almak istiyorum, bu defa sistem pasif hale geliyor. Geri viteste sağ ayna inişi, viraj aydınlatma, kadran selamlama ve follow me açıldı. 9 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Geri vites ayna inişini nasıl ayarladılar abi? Benimkinde ayna ayar düğmesini sağa çeviriyoruz, sonra geri takıyoruz, aynayı ayarlayıp düğmeyi normale getiriyorduk. Öyle birşeydi işte, kendim ayarlamıştım 😛 viraj araç menüsünden, kadran ise ben vag kodlarıyla açmıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 49 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ayder Yazalım, Hız sınırlama ayarlanan hızda kangoo gibi aracı arada bir silkeliyor. Normal. Ancak hız sabitlemeyi becerememiş. Tüm otomatik sabitleyici olan araçlarım daima hızı korumak için vitesi küçültür devir yettiği kadar. Bunda yok öyle bir şey. Araba tuğla gibi gidiyor bayır aşağı. Bende direksiyon üzerinden vitesi küçültüp kontrol altına almak istiyorum, bu defa sistem pasif hale geliyor. Geri viteste sağ ayna inişi, viraj aydınlatma, kadran selamlama ve follow me açıldı. 97 mondeo v6 da hepsi çalışırdı. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 (düzenlendi) Viraj aydınlatma geldiğine göre sisfarıda gelmiş Dönücenmi hemen kalıcakmısın Servet abi? 3 Mart 2019 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2019 Yazar Paylaş 3 Mart 2019 Bir saat önce, Hakan Tarım yazdı: Geri vites ayna inişini nasıl ayarladılar abi? Benimkinde ayna ayar düğmesini sağa çeviriyoruz, sonra geri takıyoruz, aynayı ayarlayıp düğmeyi normale getiriyorduk. Öyle birşeydi işte, kendim ayarlamıştım 😛 viraj araç menüsünden, kadran ise ben vag kodlarıyla açmıştım. Ayna ayarı yaptım olmadı. Kapalı imiş 57 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 97 mondeo v6 da hepsi çalışırdı. 97 mondeo, viraj aydınlatma imkansız 27 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Viraj aydınlatma geldiğine göre sisfarıda gelmiş Dönücenmi hemen kalıcakmısın Servet abi? Devam buradan. Yarın Batum 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 97 mondeo v6 da hepsi çalışırdı. 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: ... 97 mondeo, viraj aydınlatma imkansız ... Farzet ki vardı, naapacaktık 2018 Passat yerine 97 v6 mondeo mu alacaktık? Fabrikası bile unuttu öyle bir araç ürettiğini. 1 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 (düzenlendi) Beyler😊 3 Mart 2019 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2019 Yazar Paylaş 3 Mart 2019 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Farzet ki vardı, naapacaktık 2018 Passat yerine 97 v6 mondeo mu alacaktık? Fabrikası bile unuttu öyle bir araç ürettiğini. Adamlar 2005 cvt aracı unuttu. Dün eski Ford çalışanı tamirci ile tanıştım. Eleman sağlam. 109 cmax iki adet. Biri 300küsür bin. 90lık yazılım yükledim vaktinde, tork düştü arıza bitti. Adama helal olsun. Zamanında Ford yapsa ne güzel olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 On 02.03.2019 at 10:00, Servet Aydın yazdı: Hasan hoca sağ olsun. Telefonu verdi de tam oldu Ha ha ha . Resim formatı bana tanıdık geldi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Zordayım Özlemişim valla. 4.5 senemiz geçti. @Cavit Çırakoğlu da görsün bunu 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 VAG Modify Mode: ON 😀 Virüs girdi bir kere 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: Tüm otomatik sabitleyici olan araçlarım daima hızı korumak için vitesi küçültür devir yettiği kadar. Bunda yok öyle bir şey. Araba tuğla gibi gidiyor bayır aşağı. Tüm derken Mazda demek istedin galiba.. Ondaki hız sabitleme gerçek sabitleme idi. Dsg'nin mantığı bu.. Tuğla gibi gider.. Yelken mod mu deniyordu ne.. 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: Geri viteste sağ ayna inişi, Paralel parktan ziyade, aradan çıkma işi çok olduğu için bu asla uymaz bana.. Bazen sağlı sollu 5 sıra aracın arasından kıvrıla kıvrıla çıkmam gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts