Ali Gök 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 çıksa neye lazımki . Servet abinin zaten hem passatı hem hse si var 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Kauçuk paspasların en sinir edici tarafı, ıslak ayakkabı ile binildiğinde, gaza basarken ayakkabı topuğunun kayması. Aynı keza fren için de geçerli. Halı paspas bu konuda en iyisi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Aldığım her araçta her zaman kauçuk paspas kullandım. Şu an 3d denilen paspaslardan var aracımda ve müthiş bir rahatlık. Ayak ıslakken kayma problemini paspastan çok ben hep pedallarda yaşıyorum. Debriyaj hooop, motor stop Halı paspaslar nem tuttuğu için, kiri tuttuğu için tercihim değil. Tercih edebileceğim tek halı paspas tipi, kişisel dikim olanlar. https://www.vipotopaspas.com/dacia-duster-vip-hali-paspas-takimi-2009-ve-sonrasi/3137 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Aldığım her araçta her zaman kauçuk paspas kullandım. Şu an 3d denilen paspaslardan var aracımda ve müthiş bir rahatlık. Ayak ıslakken kayma problemini paspastan çok ben hep pedallarda yaşıyorum. Debriyaj hooop, motor stop [emoji4] Halı paspaslar nem tuttuğu için, kiri tuttuğu için tercihim değil. Tercih edebileceğim tek halı paspas tipi, kişisel dikim olanlar. https://www.vipotopaspas.com/dacia-duster-vip-hali-paspas-takimi-2009-ve-sonrasi/3137Suyu emiyor, ayakkabıyı kurutuyor, tozu içine hapsediyor, ayağımızı paspasa sert vurmadığımız sürece tozutmuyor ortalığı. Kendisi kuruyana kadar ıslak kalıyor fakat kullanıma engel olmuyor. Çabuk kuruyor çünkü. Kuruduğunda çırpmak yetiyor.Çok kirlendiğinde köpükle fırçalatıp, basınçlı suyla kirini çıkartmak da yetiyor. (Yılda 2-3 kez yapmak yeterli)Klipsleri de var, zemine sabitleniyor.Üzerine araç markasının baskısı da oluyor.Her anlamda tercihim oluyor bu yüzden.Fakat;Şantiye gibi ortamlarda kullanılan araçlar için tavsiye etmiyorum.Çünkü mantıksız [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Hocam kötü mü olmus?Bayrak 23 Nisan dan kalma mı [emoji848] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Arac benim degil, forumdan cok degerli birinin araci..Ama fotograf genel goruntu amacli cogunda ayni goruntu oluyor.. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Arac benim degil, forumdan cok degerli birinin araci..Ama fotograf genel goruntu amacli cogunda ayni goruntu oluyor.. Kim o kişi? Benim kasanın aynısı bu. Nerden almış nasıl almış kaça almış. Lütfen rapor alayım Zenginler olarak birbirimizi tanımamız lazım 😛 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Zengin D sınıfı kulübü kurulsun ! 2 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Bir saat önce, Hakan Tarım yazdı: Kim o kişi? Benim kasanın aynısı bu. Nerden almış nasıl almış kaça almış. Lütfen rapor alayım Zenginler olarak birbirimizi tanımamız lazım 😛 kendisi cikip o zengin benim demeden soyleyemem 😁😁 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 48 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Zengin D sınıfı kulübü kurulsun ! Profil resimlerinin altına " D Class User" yazılsın 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Bir saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Profil resimlerinin altına " D Class User" yazılsın Kendimi fakir hissettim.😲 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Bir saat önce, Alpay Sumer yazdı: kendisi cikip o zengin benim demeden soyleyemem 😁😁 Naz yapmasın, çıkarsın yeşillikleri sallasın şöyle. Biz hissederiz nasıl olsa Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 4 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: Naz yapmasın, çıkarsın yeşillikleri sallasın şöyle. Biz hissederiz nasıl olsa Yeşiller bi nebze doğru, üniforması yeşilli kendisinin. 👤 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 1 saat önce, Cem Işık yazdı: Yeşiller bi nebze doğru, üniforması yeşilli kendisinin. 👤 OoooO bizim büyük ekonomist yeşillimiz mi o zengindaşım ? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 10 saat önce, Ali Gök yazdı: pasat konusunda paspas muabbeti de ne olaki . eskirse verilir parası en iyisi alınır paspas sonra yollanıyor eve, özel. bende de plaka gecikince önce paspas gelmişti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 5 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: 2023 de Passat ın HSE versiyonu çıkacakmış. Öyle bir bilgi geldi bana Özelden yazdığım küfürler kesmedi galiba 4 saat önce, Ali Gök yazdı: çıksa neye lazımki . Servet abinin zaten hem passatı hem hse si var Heç işte 4 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Aldığım her araçta her zaman kauçuk paspas kullandım. Şu an 3d denilen paspaslardan var aracımda ve müthiş bir rahatlık. Ayak ıslakken kayma problemini paspastan çok ben hep pedallarda yaşıyorum. Debriyaj hooop, motor stop Halı paspaslar nem tuttuğu için, kiri tuttuğu için tercihim değil. Tercih edebileceğim tek halı paspas tipi, kişisel dikim olanlar. https://www.vipotopaspas.com/dacia-duster-vip-hali-paspas-takimi-2009-ve-sonrasi/3137 Manuel fites mi öğğk 3 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Zengin D sınıfı kulübü kurulsun ! Destekliyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 D sınıfı ne yaaa... İnsanın ağzına bile yakışmıyor. Ya A sınıfı olacaksın ya da E klasse. D = Diğerleri... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Vag’cılar olarak buluşalım, altın soslu ördeklerimizi yerken , arp dinletisi eşliğinde konuşalım bunları. 5 5 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 23 dakika önce, Cem Işık yazdı: Vag’cılar olarak buluşalım, altın soslu ördeklerimizi yerken , arp dinletisi eşliğinde konuşalım bunları. O kadar kalabalıkta sensörleri olmayanlar ne yapacaklar? Bulamazlar bizi. Gözleri de görmez zaten yaş itibariyle. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 1 saat önce, Cem Işık yazdı: Vag’cılar olarak buluşalım, altın soslu ördeklerimizi yerken , arp dinletisi eşliğinde konuşalım bunları. arayaı açmayalım o zaman? 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Manuel fites mi öğğk kuzum içim kalktı manuel felan.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 31 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: arayaı açmayalım o zaman? kuzum içim kalktı manuel felan.... Le Village dö fransuva restoranda buluşalım mirim 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Le Village dö fransuva restoranda buluşalım mirim Tirent Passatla mı? Vale sanmasınlar seni? 2 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Tirent Passatla mı? Vale sanmasınlar seni? Breh brehh, Passatla gidince mekana, karşılayan vale, ceket palto pardesü ne varsa hepsinin önünü sırayla ilikliyor, trendmiş, comfortlinemış falan bakmıyor. 😎 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts