İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Hakan Tarım

Benim büyük yetişiyor, ufak da fırladı geliyor abi. Mesleği bile değiştiresim var. O kadar yani...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
40 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Boyumu geçti benimkiler 

Senin boyun kısaysa kızların suçu ne 😒

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Senin boyun kısaysa kızların suçu ne [emoji19]

Abooooovv Çarşı karışıyor [emoji41]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Kavgada söylenmez bu laflar. [emoji23] ben dayak yemeden kaçayım burdan.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
30 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Senin kafan gövdene ağır geldi galiba 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
30 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

O da bir gurur cümlesi sonuçta. 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
23 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Senin kafan gövdene ağır geldi galiba 

😘

Vaziyet alın buralar karışacak.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
3 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

😘

Vaziyet alın buralar karışacak.

Benim ufaklık şuan tepemde mesela. Kafamda kalan saçlarla oynuyor. Varken oynasın diyorum bende. Opsss. Çırak gel buraya. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Bir saat önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Benim ufaklık şuan tepemde mesela. Kafamda kalan saçlarla oynuyor. Varken oynasın diyorum bende.

Siz de benim gibi usak eglendiren birine benziyosunuz 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
ömer Cansu
On 07.01.2019 at 23:43, Servet Aydın yazdı:

Öğrendiğim kadarıyla alt yapı hazır. Direksiyon tuşları ve sarmal değişimi ile aktif hale getirmek kolay. 

Araca alacağınız direksiyon tuşları direk sistemi aktif hale getirmeyecektir. Wolsvagen araçlarda online kodlama yapmadan çoğu ek aktif olmaz hız sabitleme sistemi için motor kontrol ünitesine bir kablo pin çekilir ve servislerde kod gelir online kodlama için özellik açma kodu girilir tek kullanımlık bir şifre o şekilde devreye girer sistem. sanayiden yaptırmak istenirse daha uğraştırıcı ve zaman alıcı oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
18 dakika önce, ömer Cansu yazdı:

Araca alacağınız direksiyon tuşları direk sistemi aktif hale getirmeyecektir. Wolsvagen araçlarda online kodlama yapmadan çoğu ek aktif olmaz hız sabitleme sistemi için motor kontrol ünitesine bir kablo pin çekilir ve servislerde kod gelir online kodlama için özellik açma kodu girilir tek kullanımlık bir şifre o şekilde devreye girer sistem. sanayiden yaptırmak istenirse daha uğraştırıcı ve zaman alıcı oluyor.

Yeni modellerde ve passatlarda durum nasıl bilgim yok ama jettalarda kablo varsa kodlamayı kendin yapabiliyorsun.
Modeline göre 2011-2014 Sadece sinyal kolu gerekliyse direksiyon sargısı  2015-2017 arasındada direksiyondaki tuşlar gerekli ise direksiyon sargısı değiştirmek yeterli oluyor.(bazı donanımda  direksiyon sargısı değiştirmeye gerek kalmıyor)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Evet dediğin gibi. Ankara vag store ile görüştük. Aracın şase numarasına işlenecek yapılan işlem
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Cesaretine hayran kaldım, beni bul yiğidim.

Mert YELDAN/Gebze
  • Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Adam baskı ile nasıl bir algı oluşturmuşsa arkadaşların kafasında, forum alarma geçti. Bakmayın o sert  (🤣) görüntüsüne, o da benim gibi 2 kız babası. Çok yufka yürekli bir adam gerçekte. Algıya gelmeyin :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

En son 6. viteste sol şeritte selektör atarken görmüştük. 

Ne zaman R ye aldık 😀 Dağıttın şanzımanı. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Şimdi, Recep Selim Kaya yazdı:

En son 6. viteste sol şeritte selektör atarken görmüştük. 

Ne zaman R ye aldık 😀 Dağıttın şanzımanı. 

Yok öyle bişey ya, R yok. Ne dediysek o :D

Adamda abartılacak bişey yok yani, tırsmayın diyorum. Çırak yazmadı, direk ben yazdım :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bu Dsg ne kadar dayanacak acaba Servet abiye merak ediyorum...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Yok öyle bişey ya, R yok. Ne dediysek o [emoji3]
Adamda abartılacak bişey yok yani, tırsmayın diyorum. Çırak yazmadı, direk ben yazdım [emoji3]

öndeR abi görecek günlerin var daha
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
2 saat önce, Kemal Korkmaz yazdı:

Bu Dsg ne kadar dayanacak acaba Servet abiye merak ediyorum...

Şimdilik 4ten5e atınca kafası karışıyor :)

Önder, kız babasının gözünün nasıl döneceğini bilmen lazım. Yoksa gel göstereyim. Öyle uzaktan şekli yapma bana ule 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Uzun inişlerde seviyorum gürültü iniyor iki vites aşağıya alıyor ...

Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel
On 8.01.2019 at 23:15, Mehmet Göktürk yazdı:

Manuel müşterisi D segmentinde yok. En büyük sorun oydu. Parası azalan insanlar C segmentine bakıyor. D segmenti eski araç sevdalıları (8-10 yaş üstü) ancak kasabalarımızdaki esnaf gençler felan. meraklıları. Zaten benim aracı da öyle biri aldı. 

Kesinlikle haklısınız, sanırım D segment manuel müşterisi olarak kalan nadir kişilerdenim hocam :) 2015 dizel passat kullanıcısıyım. Sıfır aldım, Dsg korkusundan dolayı comfortline manuel tercih ettim. Dsg biraz şans işi sanırım, çok sorun yaşayan arkadaşlarım da oldu çok memnun olanlar da var ama ben cesaret edemedim açıkçası. Uzun süre kullanmak amacıyla aldım aracımı, o yüzden çok dert etmiyorum ama ilerde aracı satarken “keşke otomatik olsaydı” diyeceklerinden eminim 😕 Ayrıca bu konuyu da okudum, Servet Bey’in aracı da çok güzel; hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullandırsın :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...