Ali Darbaz 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 8 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Servet abi öncelikle tekrar hayırlı olsun. Bu özellik sonradan açılabilir bence. Bir bakmak lazım bağlayıp kodlama kabul ediyormu diye. Bu arada araç boş ama ilginç standart özellikleri var. Garantisi bozulmasin arabanin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Yazar Paylaş 8 Ocak 2019 Sağol Uğur. Bakacağız ancak şu haliyle gerek yok gibi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 La olum kurcalama arabayı ...SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sağol Uğur. Bakacağız ancak şu haliyle gerek yok gibi Abi senden bu adam gibi rekor bekliyorum. 2000 km yapabilirmisin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Yazar Paylaş 8 Ocak 2019 Bir saat önce, Hasan Basri Bayraktar yazdı: La olum kurcalama arabayı ... SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi aman, iyiki iki kabloyu kestik noolmuş yani Bir saat önce, Ali Darbaz yazdı: Abi senden bu adam gibi rekor bekliyorum. 2000 km yapabilirmisin Şehir dışı 4.7 sanırım 2007 kangonun. O yıllar 3.2 yapmıştım. Kasarsam 1600 1700 yaparım gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Hemen avatar değişmiş, land bile satışa gelmiş. Vay beee 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Yazar Paylaş 8 Ocak 2019 vosvogenciyiz biz olm. Ne öyle land filan öğğkk Ama bak araç land hala😎 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 VAG'a bi bulaşan daha iflah olmaz. Ben 7 senede anca kurtuldum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: vosvogenciyiz biz olm. Ne öyle land filan öğğkk Ama bak araç land hala😎 Instagramda mankenli pozlar bekliyoruz artık, çamurlu karlı yollar napsın daha seni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Yazar Paylaş 8 Ocak 2019 İlk vag bende 2001-2004 yılında idi. 99 model t4 2.4 dizel. sonra 2005 yılında 2004 signoplus vardı. Bu etti 3. Yanlız minibüs denince vw'nin rakibi yok. Müthiş rahattı onunla binlerce km yolculuk Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Instagramda mankenli pozlar bekliyoruz artık, çamurlu karlı yollar napsın daha seni Tabi ki olm. Ne öyle dağ başı filan. Cadebostan beni bekler 59 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: hemen benzincilere: https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-benzin-ve-motorine-zam-2-3039748/ 19 lt/100km yakan fakirler düşünsün bize ne 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 32 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Garantisi bozulmasin arabanin. Onu anlayabilceklerini sanmıyorum. Servise gidip araç yazılımını incelediklerini ne gördüm nede duydum. Belki yazılımsal bir hata olduklarını düşünseler bakarlar ama ondada sanmıyorum direk Güncel yazılım yüklemeye giderler bence. Ayrıca bu tür işlemlerde araca eklenen veya değiştirilen birşey yokki(isteyince aç kapa yapılır 2 tıkla) Aracın alt yapısında değişiklik yapılmadan yedeğini alıyorsun ondan sonra istediğin kadar kurcala baktın işin içinden çıkamadın 2 dk yedeği geri yükle araç orjinal haline geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Bunlar garantiyi bozan şeyler değil. Adamlar motorda doğrudan ilgili sorun olmadığı sürece haram beygir operasyonuna bile kızmıyorlar. Ama yazılım güncellemesi gelirse yaptıklarınız uçuyor. yeniden yapmanız gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Şimdi, Uğur Kamil yazdı: Onu anlayabilceklerini sanmıyorum. Servise gidip araç yazılımını incelediklerini ne gördüm nede duydum. Belki yazılımsal bir hata olduklarını düşünseler bakarlar ama ondada sanmıyorum direk Güncel yazılım yüklemeye giderler bence. Ayrıca bu tür işlemlerde araca eklenen veya değiştirilen birşey yokki(isteyince aç kapa yapılır 2 tıkla) Aracın alt yapısında değişiklik yapılmadan yedeğini alıyorsun ondan sonra istediğin kadar kurcala baktın işin içinden çıkamadın 2 dk yedeği geri yükle araç orjinal haline geliyor. Hyundai serviste ikinci el accent blue alan bi adam geldi. Adam garantisi var diye getirmiş. Arac yolda kalinca cekici ustunde geldi. Arabanin beynine baglandilar. Servis teknisyeni "yazilim yapilmiş" diyip garantiye sokmadi. Arac sahibi öfkeli bir sekilde aracini tasiyan cekiciye binip gitti.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 şimdi tabi niye kaldığına bağlı. piston kırdı ise garantiye girmez tabi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 34 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Abi senden bu adam gibi rekor bekliyorum. 2000 km yapabilirmisin Depo kaç lt bunlarda? Adam 300 km cıvarı yapmış ama yakıt ibresi yerinden hiç oynamamış gibi. 80 Geçmeden videodakı hızlarda kullansam ben 1.2 jetta ile 4 ve aldı değerleri görürüm. Ağırlık ve motor farkı var ama düşük sabit hızda tsi'ler ınanılmaz az yakabiliyor. Abartısız istese o yakıtı 1000 km'dede bitirmek hiç zor değil(yine uzun yolda) Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Profil resmi de değişmiş . Servet abi tam Volkswagen ci olmuş [emoji51] Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 (düzenlendi) 25 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Hyundai serviste ikinci el accent blue alan bi adam geldi. Adam garantisi var diye getirmiş. Arac yolda kalinca cekici ustunde geldi. Arabanin beynine baglandilar. Servis teknisyeni "yazilim yapilmiş" diyip garantiye sokmadi. Arac sahibi öfkeli bir sekilde aracini tasiyan cekiciye binip gitti.. Yazılım olayı farklı. O aracın sınırlarını zorlayan bir olay. Bazı şeyleri düzgün yapmazsan motorda ciddi sorunlar çıkartır. Ama bu olay tamamen farklı. Kodlama ile araç üzerinde birşey bozamazsın. Yanlış birşeyleri değiştirirsen en fazla en basiti farı açarsın far yanmaz yerine sis yanar vs gibi ondada orjinal dosyayı yüklendinmi geri sorun çözülür. Araç üzerinde alt yapısı olan birşeyi yapıyorsun zaten. Araçta olmayan birşeyi istesende açamıyorsun. veya belli modellerde belli şeyler üzerinde değişim yapmana imkan veriyor. Örnek olarak benim araçta ASR ESP(özellik var tusu yoktu) Ayak aydınlatma ve kapı altı aydınlatma yoktu ama hepsinin gerekli soketlerinde boş yerleri mevcut ürünleri alıp bağlantısını yapıp kodlama ile açılınca sorunsuz çalışıyor. Kapıda 1-2 tane daha boş söket vardı illakı onlardada bir özellik vardır bilmediğim.(iç kapı kolu aydınlatması olabilir biri tahminim) 8 Ocak 2019 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Abi hayırlı olsun. Tdi sine param yetmediğinden 1.4 tsi lara bi ara takmıştım. Ama yakıt olarak çevremden olumsuz yorumlar duyunca cesaret edemedim. Güle güle binesin. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 17 dakika önce, Fatih Mehmet Uslu yazdı: Abi hayırlı olsun. Tdi sine param yetmediğinden 1.4 tsi lara bi ara takmıştım. Ama yakıt olarak çevremden olumsuz yorumlar duyunca cesaret edemedim. Güle güle binesin. Kullanmayanların kulaktan duyma söylentilerine kulak vermiyceksin araba alırken. Ben cevredekilerin söylediklerine baksaydım şuanki aracımı alamazdım. Yok gitmez, yok yakar bu zamanda benzinli arabamı binilir 1.2 motormu olur vs vs(1 kişi olumlu birşey söylemedi) Kullananlarla görüştüm, sayısal değerlerine baktım, test videolarını inceledim gittim aldım geldim aracı olumsuz yorum yapanların hepsi kullanınca ve yakıt değerlerini görünce hemen kıvırmaya başladı vw güzel motor yapmış diye 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 8 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Kullanmayanların kulaktan duyma söylentilerine kulak vermiyceksin araba alırken. Ben cevredekilerin söylediklerine baksaydım şuanki aracımı alamazdım. Yok gitmez, yok yakar bu zamanda benzinli arabamı binilir 1.2 motormu olur vs vs(1 kişi olumlu birşey söylemedi) Kullananlarla görüştüm, sayısal değerlerine baktım, test videolarını inceledim gittim aldım geldim aracı olumsuz yorum yapanların hepsi kullanınca ve yakıt değerlerini görünce hemen kıvırmaya başladı vw güzel motor yapmış diye Sadece kullanmayanlarin degil en iyisi kimseyi dikkate almamak. Simdiki arabalarin cogu gercekten cok iyi. Eskiden gelen yok cok yakar yok paslanir, arizasi eksik olmaz, parcasi bulunmaz, o arabaya o para verilirmi vs vs insanin akli allak bullak oluyor. Ben gidip test surusu yapiyorum. Mevcut arabanin parcalarinin fiyatlarini karsilastiriyorum. Bir kac test okuyorum. Kronik arizasi var mi diye arastiriyorum. Hizlanma videosuna bakiyorum. Spritmonitorden ne kadar yaktigina bakiyorum vs... Kafana yatiyorsa, bilinmeyen bir marka degilse alip kullanmak keyfini surmek gerek bence. Motor hacmi de ayni sekilde eskilerden kalma aliskanlik... 2.1 motor 109luk aracim gitmiyordu mesela. Sonra 1.6 109 fisek gibi gelmisti ve cok daha az yakiyordu. Motorlar giderek kuculuyor ve daha guclu ekonomik hale geliyor. 1.6 dizeller 120 beygir ustune ciktigindan beri oldukca tatmin edici seviyeye geldi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2019 Yazar Paylaş 8 Ocak 2019 50 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: Profil resmi de değişmiş . Servet abi tam Volkswagen ci olmuş Reno ne öyle öğğk 43 dakika önce, Fatih Mehmet Uslu yazdı: Abi hayırlı olsun. Tdi sine param yetmediğinden 1.4 tsi lara bi ara takmıştım. Ama yakıt olarak çevremden olumsuz yorumlar duyunca cesaret edemedim. Güle güle binesin. Yakıt tüketimi göreceli. Test araçları bu günler için var 18 dakika önce, Eren Gökmen yazdı: Boncuğunu yirim senin 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 32 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Kullanmayanların kulaktan duyma söylentilerine kulak vermiyceksin araba alırken. Ben cevredekilerin söylediklerine baksaydım şuanki aracımı alamazdım. Yok gitmez, yok yakar bu zamanda benzinli arabamı binilir 1.2 motormu olur vs vs(1 kişi olumlu birşey söylemedi) Kullananlarla görüştüm, sayısal değerlerine baktım, test videolarını inceledim gittim aldım geldim aracı olumsuz yorum yapanların hepsi kullanınca ve yakıt değerlerini görünce hemen kıvırmaya başladı vw güzel motor yapmış diye Aslında bende çok takmazdım. Öyle olsam 2013 yılında 1.0 ecoboost focus almazdım. Ancak passat 1.4 motor ve d segmenti olunca benzinli alma konusunda tereddüt ettim. Act motorda yok benim baktığım donanımlarda... Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 Servet abi hayırlı uğurlu olsun. Keyifli kullanımlar dilerim. Vag gurubunu pek sevmezdin yada ben öyle hissetmiştim . Şaşırdım demeden edemeyeceğim. Lakin en çok tutulan model olması ayrı bir güzel. Piyasalar bu sene iyi değil biraz daha durumu iyileştirebilsem bende VAG gurubuna bulaşmak istiyorum (çünki galeriere gidip öylesine incelediğim araçların içinde malzeme kalitesi tokluk hissi en çok golfte hoşuma gitmişti) şimdilik eldeki mal en iyi mal mantığındayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts