Metin Akbal 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 şu göstergenin asaletini, hayalet ekranlarda aramasın yeni nesil.gerçi bu araçlarla yıllarını geçirmeyen bilmez.Maşallah Yeminle aklimdan bu gecti ilk. Aklimdan gecen ise asagidaki dusuncem Bu Reno 12 lerde km ibresi gobek atiyor muydu ben mi yanlis hatirliyorum komik bir ani ve detaydir benim icin Masallah kesenize bereket kolay gelsin 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Evren çok güzel olmuş.,emeğine sağlık.Güle güle kullan kazasız cezasız inşallah.Çok beğendim çok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 damdan düşenin halinden, düşmüş olan anlar. elinize emeğinize sağlık çok başarılı bir sıfırlama olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Bu işi alan kaportacıya helal olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Ocak 2019 Yazar Paylaş 7 Ocak 2019 (düzenlendi) Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 😃Benim en büyük şansım, ustalarımın benle beraber aynı heyecana sahip olmasıydı. 7 Ocak 2019 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Maşallah, hatırlıyorum konunun açıldığı zamanı. Hatırladığımız iyi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Çok güzel bir yenileme olmuş,abicim ellerine sağlık, güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah.. Bu kasa bir araç resmi kayıtlara göre bizim de var, olur da bir gün aracı bulabilirsem ben de aynı projeyi düşünüyorum. (çok uzun hikaye olduğundan detay vermek istemedim) 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Dacia 'nın bu kasada Sport modeli ile Coupe versiyonunun olduğunu biliyor muydunuz? Bir de Dacia markasıyla görselleri dolaşan Dacia 1300 Concept var ki akıllara zarar bir geri dönüş olmuş. Resmi bir çalışma mıdır bilinmez ama çalışma harika. 4 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bir saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Dacia 'nın bu kasada Sport modeli ile Coupe versiyonunun olduğunu biliyor muydunuz? Bir de Dacia markasıyla görselleri dolaşan Dacia 1300 Concept var ki akıllara zarar bir geri dönüş olmuş. Resmi bir çalışma mıdır bilinmez ama çalışma harika. abooo dehşet render. biliyordum biri bu arabaların tasarımına sadık kalarak konsept de olsa bir tasarım yapacağını. zira bu araçların bir ruhu var kesinlikle 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Evren abi emeğine sağlık. Muhteşem olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 abi emeğinize sağlık koskocoman bir maşallah diyelim. keşke istediğiniz gibi kumlatma imkanı olabilseymiş ömürlük olurmuş. bide boyacı macunu o kadar basmasaymış keşke 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Evren eline sağlık ne güzel yapmışsın. Bizde 78 sedan TL vardı. Yalnız ne çabuk çürüyor bu arabalar, neyse ki günümüz araçları böyle değil. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Öncelikle emeğinize sağlık. Sabırlı ve çok güzel ekip çalışması olmuş. Ben 76 modelini kullanmıştım TL sini. Onda westinghouse yoktu. Siz sonradan taktırmış olmalısınız. Hatta Ilgaz dağlarında arabada eşim, 2 çocuğum ve bir de yeğenim varken fren patlamıştı. Zar zor durdurup frenlerin havasını alıp Çankırı Renault servisine girdim, durumu anlattım. "Bizim yapacağımı sen yapmışsın" deyip işlem yapmadan beni göndermişlerdi. Bu anımı da depreştirdiniz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 @Evren Barış ÖzbekAbi eski konunu bulup yenisi ile birleştirdim, eskisinde resimler kaybolmuştu. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 (düzenlendi) 4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: @Evren Barış ÖzbekAbi eski konunu bulup yenisi ile birleştirdim, eskisinde resimler kaybolmuştu. Saygılarımla. Selçuk 6. sayfadaki fotoğrafların olduğu ilk mesajı konunun en başına ekleyebilir misin? ☺ 14 Ocak 2019 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Selçuk 6. sayfadaki fotoğrafların olduğu ilk mesajı konunun en başına ekleyebilir misin? [emoji5]Tabi ki abicim ilgileniyorum. Bilgisayara geçer geçmez hallederim 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 Bir saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Tabi ki abicim ilgileniyorum. Bilgisayara geçer geçmez hallederim Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 Bakınız neler var: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ers-motors-3d-1972-orjinal-fransiz-renault-12-56000km-621754820/detay 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 15 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Bakınız neler var: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ers-motors-3d-1972-orjinal-fransiz-renault-12-56000km-621754820/detay nasıl satabiliyorlar bu kadar ucuza mal edebiliyorlar çok ilginç. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 biri yaptırmıştır sonra satıyordur vazgeçip Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Tebrik ederim emeğinize ve sabrınıza hayran kalmamak elde değil. Kaportacıyla boyacıyla uğraşması büyük dert özellikle Bursa'da hele hele 16 ayyy konu sevdiğim bir film izler gibiydi resmen, hem bitsin istedim sonucu merak ettiğim için bir an önce , hemde bittiği için üzüldüm Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 19 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: nasıl satabiliyorlar bu kadar ucuza mal edebiliyorlar çok ilginç. Bugün ben de gördüm bu ilanı. Foruma girip @Evren Barış Özbek in aracı mı diye konuya bakarken Mehmet hocamın paylaştığını gördüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts