Evren Barış Özbek 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 renk ne ola ki? gordini olsa mı acaba Sürpriz... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Bu konunun ilk fotoları mevcutsa ve yenilemek için sabrınız varsa pek güzel olur çok güzel olur tadından yenmez. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 İlk araba kullanma deneyimlerim 79 modelinde idi, çok severim Renault 12'yi... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 30 Kasım 2016 Yazar Paylaş 30 Kasım 2016 (düzenlendi) Yavaş yavaş yoklama macunlarını bitiriyoruz. Astara az kaldı. Yağmursuyu olukları temizleniyor. Maalesef ön kaput değişti. İskeleti çürümüş. Arka tarafta toparlandı sayılır. Arkadaki oval hoparlör deliklerini de kapattık. 30 Kasım 2016 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 hazır açıkken şapkalığa 2 oval delik açılsa mı Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Aralık 2016 Yazar Paylaş 3 Aralık 2016 Taze taze... Motor havuzu temizliğine başlandı. Ustam işinde oldukça titiz. Çamurluklar çıkarıldı, içleri kontrol ediliyor. Marşpiyerler elden geçti. Su oluklarının altları da bitirildi. 10 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 çamurlukların iç kısmına hazır açık iken pütür atılacak mı? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Aralık 2016 Yazar Paylaş 3 Aralık 2016 çamurlukların iç kısmına hazır açık iken pütür atılacak mı? Her yer temizlenip hazırlandıktan sonra pütür atılacak. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Evren nacizane bir kaç tane tavsiyem olacak.Araçın iç kısmına taban ve tavan kısımlarına mutlaka antipas boya at. yalıtım malzemesi kullan. Ön çamurluk içine mutlaka davlumbaz ayarla. Ön göğüs kısmının motor tarafında bulunan bölgeye mutlaka ama mutlaka bez yalıtım ayarla. Motoru sökülmüşken bez yalıtımı daha rahat ölçer biçer kesersin. Motor sesini inanılmaz kesiyor.westinghauseyi mutlaka sök.. Ön çamurluk içlerine pütür attır sonra çamurlukları taktırıp boya işine giriş...Harika olacak.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 Aralık 2016 Yazar Paylaş 5 Aralık 2016 Evren nacizane bir kaç tane tavsiyem olacak.Araçın iç kısmına taban ve tavan kısımlarına mutlaka antipas boya at. yalıtım malzemesi kullan. Ön çamurluk içine mutlaka davlumbaz ayarla. Ön göğüs kısmının motor tarafında bulunan bölgeye mutlaka ama mutlaka bez yalıtım ayarla. Motoru sökülmüşken bez yalıtımı daha rahat ölçer biçer kesersin. Motor sesini inanılmaz kesiyor.westinghauseyi mutlaka sök.. Ön çamurluk içlerine pütür attır sonra çamurlukları taktırıp boya işine giriş...Harika olacak.. Ağbicim söylediklerinin hepsi aklımda. Hepsi bir bir yapılacak. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Liste yap listeeeeeeeeeee Bu arada kardeşim eksik parça olursa haber ver burda arkadaşım var elinde bol miktarda parça mevcut... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 Liste yap listeeeeeeeeeee Bu arada kardeşim eksik parça olursa haber ver burda arkadaşım var elinde bol miktarda parça mevcut... Ağbi bu çok iyi oldu. Ufak tefek eksikler var. Konuşalım bir ara. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Şubat 2017 Yazar Paylaş 9 Şubat 2017 (düzenlendi) Havaların soğuması biraz yavaşlamamıza neden oldu. Arka taban sacında çürükler tespit ettik ve sacı değiştirdik. Arabanın altı, üstü, sağı, solu, önü, arkası güzelce yıkandı. Yavaş yavaş astar atılmaya başlandı. 9 Şubat 2017 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Bahar gelsin daha çabuk ilerlersiniz abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Son sayfadakiler dışında foto görünmüyor. ? Tekrar yüklenebilir mi. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 1 saat önce, Mükremin Kocataşkın yazdı: Son sayfadakiler dışında foto görünmüyor. ? Tekrar yüklenebilir mi. Bu fotoğraf işinin çözülmesi lazim. Linkler uçuyor. Uygun bir zamanda güncellemeye çalışırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 13 saat önce, Evren Barış Özbek yazdı: Bu fotoğraf işinin çözülmesi lazim. Linkler uçuyor. Uygun bir zamanda güncellemeye çalışırım. hizliresim.com senelerdir duruyor. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 On 07.03.2016 at 23:10, Evren Barış Özbek yazdı: Ocak 2014'te satın aldığım 1975 Renault 12 TL'yi restore etmeye bugün başladım. 2 yıl boyunca gerek hurdacılardan gerekse şahıslardan yedek parça toplamaya çalıştım. Sıfır parçaları çok pahalı. Birçok parçası artık yok. Olabildiğince orijinal olarak toplanacak. Arabayı İzmir'den alıp kullanarak Ankara'ya götürmüştüm. Bu arada Sabri Usta'ya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Fren problemi yüzünden 8-10 usta gezdim. Muayeneyi tek seferde geçti. Bu arada benzinle çalışmaya başladı. Haftasonları gezintilere, hatta alışverişlere çıktık. Ancak Ankara'da toplayacak yer bulamadım. Bulduklarım ya aşırı yüksek rakamlar istediler, ya da "sat bunu yenisini al" dediler. Bu arada Aydın'a taşınma işi olunca Reno ustalarının içine düştüm. Bir arkadaşımın referans olmasıyla iyi bir ustayla tanışıp arabayı emanet ettim. Araba A'dan Z'ye sökülüp tekrar toplanacak. Fotoğraflar: İzmir'den geldikten bir kaç gün sonra: İlk gelen parçamız: Sıfır kalorifer kontrol ünitesi Jant kapaklarımız Farlarımız Radyo-teyp ve depo kapağımız Direksiyon, far ayar sacları ve pompalı ön cam su deposu ve tesisatı Stop lambalarımız, ön sinyal ve park lambalarımız, krom silecek kolu ve süpürgelerimiz Ön panjurumuz Konsul (Bunu takmakta kararsızım. Orijinali oldukça küçük, bulursam onu takarım) Ön tampon babaları Arka plaka lambası Krom aynalar Muayene heyecanı Sıfır Solex karbüratör Radyatör genleşme kavanozları Tamir edilmiş göğüs Dayanamayıp panjuru ve farları takmıştım Ve sanayideyiz Evren resimlerin ölmüş.. Yeniden yüklemen mümkün mü.. ilk mesaja biz taşırız.. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Fotoğrafları resimyukle.com'dan kullanıcı oluşturarak yüklerseniz siz silmeden silinmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts