Evren Barış Özbek 5 Nisan 2016 Yazar Paylaş 5 Nisan 2016 saaaalam girişilmiş.. bütçe ne civarda acaba Şimdilik yetecek kadar bütçe var ağbi. Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Evren arkadaş Allah sabır versin size. Bıkmayın kararlı olun ve emin olun ki aracın restorasyondan sonraki hali sizi hayrete düşürecek. Bir de caddede gezerken halkın yoğun ilgisi var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 taban saçları satılıyormuymuş hazırda saç aksam tamiri bitince macun öncesi.. çıplak saca pas önleyici boya tavsiye ederim esela glasuritte mevcut birçok markada var. astar boyası gibidir tabanca ile spreylenir kalınca malzemedir gözle gözükmeyen alt aksam için 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 taban saçları satılıyormuymuş hazırda saç aksam tamiri bitince macun öncesi.. çıplak saca pas önleyici boya tavsiye ederim esela glasuritte mevcut birçok markada var. astar boyası gibidir tabanca ile spreylenir kalınca malzemedir gözle gözükmeyen alt aksam için Taban sacları var Ağbi. Pas önleyici uygulanacak. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 İmkân olsa da bizzat el emeği ile katkıda bulunsak. Ortaya çıkan sonuç, emeğin en güzel karşılığı olurdu;sonuçta hobi gibi düşünmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Sırasıyla bizim de 76 TS, 84 GTS, 94 Broadway'imiz oldu.. Sizin aracınız görünüm olarak en klasiği bence. Çok güzel krom ayrıntılar var. GTS de bir başkaydı ama dış görünüm olarak iyi bir seçim yapmışsınız. Kolay gelsin. İnşallah bir gün yerinde görmek nasip olur bize 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Yok mu gelişme Olmamı olmamı... Zamanında arabayı çekmeye yada arabayla birşeyleri çekmeye çalışmışlar. Çeki demirinin bağlandığı panel oldukça deforme olmuştu. Ön panel yenisiyle değişti. Daha önceki fotoğraflarda bagajdaki stepnenin altı çürük olarak görünüyor. O parçada kesilmiş. Yenisi yarın montajlanacak. 7 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2016 Arabanın kaportacıdaki ilk tamiratı bitti. Yaklaşık 2 haftadır boyacıda. Ancak şimdilik boyacının ilgilenmesini bekliyoruz. Astar atıldıktan sonra son ayarlar için tekrar kaportacıya gidecek. Bu arada 2 yıldır kutuda duran krom tamponları günışığına çıkarttım ve biraz canım sıkıldı. Tamponlarda karıncalanmalar başlamış. Sanırım onlarda yeniden kromlanacak. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Tamponlara vaktiniz varsa kendiniz girişin, benim abim geçenlerde Jawa motorun krom eksoz çıkışlarını kromladı harika oldu.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Tamponlara vaktiniz varsa kendiniz girişin, benim abim geçenlerde Jawa motorun krom eksoz çıkışlarını kromladı harika oldu..Detay alalım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Bir kaç güne dönebilirim inşallah. Abim şehir dışında. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Bir kaç güne dönebilirim inşallah. Abim şehir dışında. Bekliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Bu kadar döndü Akşam bulursam Jawa'nın fotolarını da atayım 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 (düzenlendi) Bir kaç fotoğraf daha... 21 Haziran 2016 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 Malzemeyi aldım ama denemedim. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Eylül 2016 Yazar Paylaş 21 Eylül 2016 (düzenlendi) Hafta sonu kaporta işini bitirip boyaya gidiyoruz. (İnşallah...) Arka kapı saclarımızda aşırı çürük olduğu için kapı saclarını komple değiştirdik. Karter muhafazasını çıkmacıda görünce hemen aldım. Lpg tesisatıyla ilgili tüm delikler kapatıldı. 21 Eylül 2016 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 Ve boyacıdayız... Bakalım burada ne kadar kalacağız? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts