Çağlar Bayur 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 o ürünlerde açıklama kısmında yazmıyor da.merak... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: ben de yatayım mı? Bungalov seni bekler Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 Güzel olmuş, alttan ısıtma da güzel oluyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 (düzenlendi) 14 saat önce, Ali Gök yazdı: Eve. Geldik yahu 😊 15 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: Bende yogun sekilde bakimdayim. Pijama uzeri mont ile evin bahcesinden bildiriyorum. 39 derece atesle foruma yaziyorum. Belki de yazmiyorumdur? Laredo da sanirim ek kabin isiticisi yok. 2008 2009 makyajli kada. Arac 0 km alindigindan beri oyle. Sirt bolumunu yapmak cok guc boylesi yeterli. 5 dk da epey isinmis oluyor... Geçmiş olsun 11 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Güzel olmuş, alttan ısıtma da güzel oluyor En güzeli direksiyon ısıtması, aslında kumaş koltukta ısıtma olmasa bile direksiyonda olmalı. 2009 corollam rusya paketti kumaş koltukta ısıtıcı vardı, bir el direksiyonda, diğeri toto altında gidiyordum 3 Ocak 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 38 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: toto altında gidiyordum Ben ilk koltuk ısıtmasını deneyimlediğimde bir v6 motoru olan canavardı ve araç benzinliydi, Bir anda kendimi sıcak hissettim noluyo yaa dedim, herhalde aracın vermiş olduğu heyecan beni ısıtıyor meğer koltuklar ısınıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 teşekkürler arkadaşlar. işe yarar bir modifikasyon bence. her kumaş koltuklu araca yapılmalı. hatta soğuk illerde insan para kazanır bu iş ile. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 Ertan seninle beraber bazı şeyleri kendimizin de yapabileceğine inanmaya başladım. Helal olsun. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 On 3.01.2019 at 11:40, Dogan Arsiray yazdı: teşekkürler arkadaşlar. işe yarar bir modifikasyon bence. her kumaş koltuklu araca yapılmalı. hatta soğuk illerde insan para kazanır bu iş ile. Konuyu Jeep bölümüne taşıdım bilginiz olsun 👍🏼 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 54 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: öyle bir bölüm varmıydı? Yemek forumunda bile jeep bölümü olmalı olmak zorunda 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 jeep bölümü önemli. forumda forddan fazla jeep var yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 20 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Biri jeep mi dedi saygılar abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 yazın koltuk ısıtma açık kalmasın da... Bir saat önce, Fatih Keskin yazdı: Biri jeep mi dedi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Bugün bende 2007 model bir cherokee sahibi oldum. Aynı kasaya WH ve WK olmak üzere iki farklı model kodu veriliyor. Aralarında temel bir farklılık yok gibi görünüyor. Farkını bilen var mı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Doğan Arşiray 13 Ekim 2021 Yazar Çözüm Paylaş 13 Ekim 2021 Burak Kuşçu yazdı: Bugün bende 2007 model bir cherokee sahibi oldum. Aynı kasaya WH ve WK olmak üzere iki farklı model kodu veriliyor. Aralarında temel bir farklılık yok gibi görünüyor. Farkını bilen var mı ? WH avrupaya ihraç edilmiş modellere denir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Burak Kuşçu yazdı: Bugün bende 2007 model bir cherokee sahibi oldum. Aynı kasaya WH ve WK olmak üzere iki farklı model kodu veriliyor. Aralarında temel bir farklılık yok gibi görünüyor. Farkını bilen var mı ? tanıtım bekliyoruz o zaman hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: tanıtım bekliyoruz o zaman hayırlı uğurlu olsun Teşekkür ederim, kısmetse bu hafta sonu yıkayıp fotoğraflayacağım Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Burak Kuşçu yazdı: Bugün bende 2007 model bir cherokee sahibi oldum. Aynı kasaya WH ve WK olmak üzere iki farklı model kodu veriliyor. Aralarında temel bir farklılık yok gibi görünüyor. Farkını bilen var mı ? Doğan Arşiray yazdı: WH avrupaya ihraç edilmiş modellere denir. Hayırlı olsun, WH dizel, WK benzinli olanlar 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: Araç laredo kumaş koltuklu. Gerisi limited ile aynı. Birde sis farı sonradan takıldı. Çok geç ısınan bir dizel motoru var. O nedenle koltuk ısıtma pad leri aldım, soketleri de olan düğmeleri de temin ettim. Aliexpress ten 1 ayda geldiler. Önce koltukları söktük. Sonra koltukların altında kıvrılarak takılan koltuk döşemesini kanırtarak çıkarttık. Plastik şerit halinde klipsler tutuyor. Ortadaki dikişe kadar el giriyor zaten orijinalinde de oraya kadar ısınıyor. Orta konsolu söküp daha önceden karbon fiber levhadan telefon tutucu yaptığım ve tamamen boş olan düğme paneline siyah renkli led ışıklı düğmeler taktım ve yapıştırdım. Enerjiyi röle üzerinden açıp kapattırdım kim sadece kontak açıkken çalışabilsinler. Sisteme üzerinde basit termostatlar olmasına rağmen elektronik termostatlar yerleştirdim iki gün boyunca ayarladım ki kışın soğuk kalmasın yazında açık kalıp pişirmesin. Sırtlara ise gerek duymadım çünkü koltuğun mekanik olarak sökülmesi lazımdı. Hazır geri toplarken de yolcu koltuğunun süngerini sürücü tarafına taktım ki aşınma artık daha az kullanılmış olan minderde devam etsin. Sonuç iyi oldu. 1 tam gün harcamışımdır. Maliyet 200 tl civarı. 2019-01-02_12-17-42 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-17-31 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-17-16 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-16-56 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-16-56 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-16-46 by Dogan Arsiray, on Flickr 2019-01-02_12-15-57 by Dogan Arsiray, on Flickr Doğan Bey, bu işi focusun arka koltukları için düşünüyorum. Ancak oturma ve yaslanma yerleri arka koltuklarda ayrı ve farklı yönlere açıldıkları için tek parça ısıtıcılardan alamam. Bu konuda sizden biraz destek almak isterim açıkçası. Özelden görüşmemiz mümkün mü acaba? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Öner Kurukuz yazdı: Doğan Bey, bu işi focusun arka koltukları için düşünüyorum. Ancak oturma ve yaslanma yerleri arka koltuklarda ayrı ve farklı yönlere açıldıkları için tek parça ısıtıcılardan alamam. Bu konuda sizden biraz destek almak isterim açıkçası. Özelden görüşmemiz mümkün mü acaba? Özelden görüşmeyin, buradan yazışın ki, sonra başka yaptırmak isteyenlere yol olur 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts