Ersen Tapan 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 660 mb dosya. nasıl yollayayım hocam? https://www.transfernow.net/tr/?gclid=CjwKCAiA4OvhBRAjEiwAU2FoJTnfoYccOZ9FDOf-lSiddWgYUWKWAsdgmppN7lPSP5MaDBi8B3GbMhoCVEIQAvD_BwE Abi bu ve bunun gibi sitelerden kolaylıkla gönderebilirsin. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 660 mb dosya. nasıl yollayayım hocam? 7.5 GB bendeki videolar, Sani'den aldığım bilgisayara sığmadı hatta. 😂 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 1 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Hepsini okudum kısaca şampiyon hangi araç onu bilelim. Jeep 3.0 tabii 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 12 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Tadımlık video Duster Bunlar hep Nissan'cıların oyunları. Koca duster'ı yerinden çıkartmadılar. 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 27 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bunlar hep Nissan'cıların oyunları. Koca duster'ı yerinden çıkartmadılar. senin 4 tekere de makara koydular Sani, gönlüm razı olmadı söylememeye.:) 2 1 8 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 32 dakika önce, Cem Işık yazdı: senin 4 tekere de makara koydular Sani, gönlüm razı olmadı söylememeye.:) Videodaki sesler harika, Duster roller üzerindeyken Emmi'nin yorumlar süper. Video hani derseniz yohh, evde. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 Şimdi pc başına geçtim. Youtube'ye yükleyeceğim ancak videoyu işlemek gerekiyor. Hangi araç hangi modda çıktı vs gibi. Yada direk Göktürk hocaya vereyim. O çözer zaten. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Sivas a gelirken getirmeyi unutursan tepende denerim testi [emoji16][emoji11] Şimdi pc başına geçtim. Youtube'ye yükleyeceğim ancak videoyu işlemek gerekiyor. Hangi araç hangi modda çıktı vs gibi. Yada direk Göktürk hocaya vereyim. O çözer zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 3 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Fiyat/Performans olarak ben de QQ diyorum. Ama arazideki halini bilemem tabi. Bu araç yorumlanmaz ya.. Direk 1. liği verip geçin 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Şimdi pc başına geçtim. Youtube'ye yükleyeceğim ancak videoyu işlemek gerekiyor. Hangi araç hangi modda çıktı vs gibi. Yada direk Göktürk hocaya vereyim. O çözer zaten. Hazır olmadan yüklemeyelim.. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Hazır olmadan yüklemeyelim.. Yine de çirkin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 3 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şampiyon belli ikinci kim? Öncelikle kendime oy vermek istiyorum, çünkü arazide gezip tozuyor, tozutuyoruz, ama altta neler oluyor tam görmüyorduk. Ancak böyle bir performans beklemiyordum.. Hele iki çekerde iken Fatih'in jeep gibi yeri kazıyarak bir çıkışı var ki, beni şok etti. Jeep demişken Quadro Drive II, mükemmel bir şeymiş. 3 teker tamburda iken, bunu anlayan jeep, 3 tekere fren uyguladı ve yere tutunan arka sağ lastiğe verdi tüm gücünü ve o da Qashqai gibi yeri kazıyarak çıktı testten. (burada reklam yerleştirme var) Göktürk hocamın Tiguan çok güzel çıktı. Hyundai i10 da çok güzel çıktı beni şok etti. Benim başarı sıralamam, 1- Quadro Drive II 2- Qashqai 3- i10 3 2 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Hazır olmadan yüklemeyelim.. eee kaşkay hazırlıklı gelmiş dersine çalışmış. güzel sonuçlar valla 4 tekeri güzel kontrol etmiş. kaşkayı böyle bilmezdim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 29 dakika önce, Tahir Ak yazdı: 45 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hazır olmadan yüklemeyelim.. eee kaşkay hazırlıklı gelmiş dersine çalışmış. güzel sonuçlar valla 4 tekeri güzel kontrol etmiş. kaşkayı böyle bilmezdim Yok yok.. Bir yetenek sergilemedik burada.. Yaptığımız şey sadece gaza basmak 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 37 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Öncelikle kendime oy vermek istiyorum, çünkü arazide gezip tozuyor, tozutuyoruz, ama altta neler oluyor tam görmüyorduk. Ancak böyle bir performans beklemiyordum.. Hele iki çekerde iken Fatih'in jeep gibi yeri kazıyarak bir çıkışı var ki, beni şok etti. Jeep demişken Quadro Drive II, mükemmel bir şeymiş. 3 teker tamburda iken, bunu anlayan jeep, 3 tekere fren uyguladı ve yere tutunan arka sağ lastiğe verdi tüm gücünü ve o da Qashqai gibi yeri kazıyarak çıktı testten. (burada reklam yerleştirme var) Göktürk hocamın Tiguan çok güzel çıktı. Hyundai i10 da çok güzel çıktı beni şok etti. Benim başarı sıralamam, 1- Quadro Drive II 2- Qashqai 3- i10 Ah şu videolar gelsede görsek nasıl inmişiz çıkmışız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 35 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Ah şu videolar gelsede görsek nasıl inmişiz çıkmışız. Sana vermeyeceğiz o videoyu 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Yeni oyuncağı bulduk, ocakbaşının yanına roller test de eklendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 39 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Land yok la videolarda Land zirvede yalnız, diğer eksik çekerlerle aynı yerde olmaması normaldir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 50 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Land yok la videolarda tanklar ayrı klasörde Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 İstasyonun içindeki karları küremek için Qq dan yardım alabilirmiyiz o zaman ? Ücrete mukabil... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Bir yerde. Quadro drive II için denmişki.. Quadra-Drive II® Active 4WD sistemi ve benzersiz Elektronik Limited Slip Diferansiyeller (ELSD) bugüne kadar üretilmiş en ileri düzey 4x4 sistemleridir. Bu yeni teknolojinin işlevlerini desteklemek için Jeep® mühendisleri tarafından tasarlanan yeni ve güçlü süspansiyon sistemi, ön tekerleklerin asfalt yolda kullanım özelliklerini arttırmaktadır. Quadra-Drive II Active 4WD sistemi ve ELSD, çekiş gücünün azalması halinde bunu saptar ve hemen devreye girerek mevcut torku gereken tekerleklere iletir.Bazı durumlarda torkun %100'ü tek bir tekerleğe yönlendirilebilir. Quadra-Drive II® Active 4x4 sistemli araçlarda ÖN ve ARKA akslarda bulunan ELSD, mevcut tork kuvvetinin %100'e kadar bölümünü her aks boyunca herhangi bir tekerleğe aktarabilir. Hareket halinde iken eğer ESP nizi off düğmesinden kapatmamış iseniz: Özel sensörler, aracın sürücünün direksiyon hareketlerine uygun şekilde gidip gitmediğini saptar. Gereken zamanlarda gereken tekerleğe fren yapar ve eğer varsa elektronik gaz denetim ünitesi vasıtasıyla motorun hızını azaltır, böylece araç hakimiyetinin ve dengesinin korunmasına yardımcı olur. Tüm Grand Cherokee 4x4 sistemleri içinde en ileri düzey olanıdır. Tam zamanlı transfer kutusu, elektronik kumandalı debriyaj ünitesi ve ELSD takılı akslar içerir. Başka hiçbir araçta bu denli ileri düzey kumanda ve olanak bulunmamaktadır. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 (düzenlendi) Emmi tiguandan vazgeçti jeep alacak 14 Ocak 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts