Cem Işık 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 ESP varsa ve araba Dacia değilse ( :P) geçerdi şüphesiz. Saniciimm , takılıyorum yahu:) 2 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 1 dakika önce, Cem Işık yazdı: ESP varsa ve araba Dacia değilse ( :P) geçerdi şüphesiz. Saniciimm , takılıyorum yahu:) Bu zamanda sis farın olmasın, esp olsun 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 8 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Esp var mı sende? 1 dakika önce, Cem Işık yazdı: ESP varsa ve araba Dacia değilse ( :P) geçerdi şüphesiz. Saniciimm , takılıyorum yahu:) Giha' larda ABS, EBD, EBA, TCS ve ESP var. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 2001 mk3 benzinli ghia'mda esp yoktu. Hepsinde standart değil sanırım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 7 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Giha' larda ABS, EBD, EBA, TCS ve ESP var. Çoğu mk3 de esp düğmesi görmedim, hatta tuşu var bak çok sınırlı sayıda bu araç muhabbetleri anımsıyorum yıllar öncesine ait. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 (düzenlendi) 14 dakika önce, Cem Işık yazdı: 2001 mk3 benzinli ghia'mda esp yoktu. Hepsinde standart değil sanırım. Şöyle biliyorum ama, yanlış da olabilirim Abi. Ghia TDCİ Jatco hepsi ESP' li, Manueller Opsiyon. Ghia Makyajdan sonra tüm vitesler standart. Trend tüm vitesler opsiyon. Titanium tüm vitesler opsiyon. Benzinli motorlar da aynı donanım. 11 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Çoğu mk3 de esp düğmesi görmedim, hatta tuşu var bak çok sınırlı sayıda bu araç muhabbetleri anımsıyorum yıllar öncesine ait. Evet Köksal. En çok söylenen de ESP' siz TDCİ' a binilmez denir di. Manueller 3. vitesde patinaja düşüyor. 18 Ocak 2019 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Nedense bizim pederin avensis de tcsyi kapatmayınca gevşek zeminli yokuşlardan çıkmıyor..asıl trc ile çıkar. gücü bir miktar kesiyor patinaj önlemek için ayrıca dönen tekere de fren yapıyor biraz patinaj yapmasına izin verin ciddi dengeli çalışıyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 mk3 ün esp lisi az, çok az.Herşeyimiz var çok şükür Abi. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 6 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Herşeyimiz var çok şükür Abi. Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Amin, cümlemize Abi. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 47 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Esp var mı sende? Bende var. 2001-2006 arası modellerde ESP opsiyon. 2007 GHIA ve üzeri çoğunda standart. 2007 modeller artık son üretim olduğu için elde ne varsa takmışlar arabalara 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 6 saat önce, Tahir Ak yazdı: 20 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Nedense bizim pederin avensis de tcsyi kapatmayınca gevşek zeminli yokuşlardan çıkmıyor.. asıl trc ile çıkar. gücü bir miktar kesiyor patinaj önlemek için ayrıca dönen tekere de fren yapıyor biraz patinaj yapmasına izin verin ciddi dengeli çalışıyor İşte o yüzden cümleye "nedense..." ile başladım. Değişik bir araç. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 6 saat önce, Tahir Ak yazdı: 21 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Nedense bizim pederin avensis de tcsyi kapatmayınca gevşek zeminli yokuşlardan çıkmıyor.. asıl trc ile çıkar. gücü bir miktar kesiyor patinaj önlemek için ayrıca dönen tekere de fren yapıyor biraz patinaj yapmasına izin verin ciddi dengeli çalışıyor Çalışma şekline bakınca veya düz yolda o şekilde olabilir ama pratikte pek öyle olmuyor. Belki kar değilde farklı bir durum yolsa yada lastiklerden biri kaygan olmayan zeminde olsa dediğiniz olabilir. Rampa çıkarken karda araç patinaj çekmeye başlayınca araç güç kesiyor yine patinaja devam ediyorsa düşük hızda olunca bir noktadan sonra olduğu yerde kalıyor. Belki rampayı çok hızlı çıkarsanız o zaman ani patinaj çekmelerde kestiği güçten araç etkilenmeyip gitmeye devam edebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 9 saat önce, Cem Işık yazdı: ESP varsa ve araba Dacia değilse ( :P) geçerdi şüphesiz. Saniciimm , takılıyorum yahu:) Gömmüşün.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 10 saat önce, Tamer Topaç yazdı: Abi, MK III Mondeo test etseydiniz. Ben gelemedim ama @Harun Kocaçalışkan gelmişti. Acaba Mondeo nasıl tepki verirdi? rollerler 250 ps üstünü kaldırmıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 Bir dehakine Tank mermisini kafa atma testi yapalım.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 rollerler 250 ps üstünü kaldırmıyorSağlam yapmıştır Servet Abi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 Sağlam yapmıştır Servet AbiAt ölüsü gibi maşallah yerinden kaldırmak mesele 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Ocak 2019 Paylaş 21 Ocak 2019 12 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: At ölüsü gibi maşallah yerinden kaldırmak mesele O zaman sıkıntı yok. Çıkarız üstüne Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ocak 2019 Paylaş 23 Ocak 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hazırlanıyor Emeği geçenleri elleri dert görmesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts