Selçuk Bakış 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: En iyisi portif. Önden girip kucaklarım Allahtan suvas uzak diyecemde buradan portif bulabilir, neyse sustum 😅 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2019 Yazar Paylaş 17 Ocak 2019 Wakkasın firma müşterimiz. Onlarda var nasılsa. Deneriz 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Kimi kucaklıyoruz... gel,kim olursan ol gene gel demiş Mevlana. Kucağa gelene neden geldin sorulmaz. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kaşkayı Portif çatalı kaputun ucuna nazikçe dokunur gibi yaptığından KAPUT DEĞİŞMİŞTİR e çıkmasın sonu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2019 Yazar Paylaş 17 Ocak 2019 10 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyo be Portifx41 roll test yapacaz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 15 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyo be Sat kurtul. Hatta takasa ver, iş işten geçmeden 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 14 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Sat kurtul. Hatta takasa ver, iş işten geçmeden Takas varsa benim Golf'ü vereyim. Naylondan daha değerli. Daha çabuk satar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Takas varsa benim Golf'ü vereyim. Naylondan daha değerli. Daha çabuk satar Suyu bulandırmayalım, pazarlık halindeyiz 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 53 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kaşkayı Çekiş sistemini görücez bakalım 52 dakika önce, Cem Işık yazdı: gel,kim olursan ol gene gel demiş Mevlana. Kucağa gelene neden geldin sorulmaz. Taam. Fati ye sormayayım o zaman neden geliyon diye... 40 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyo be Roller da çığır açacaz. Senin arabayı bağlayıp rollera çıkacam. Öne de (teker önüne) @Selçuk Bakış ın fiat ı koyacaz.. Efsane bir test olacak 12 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Takas varsa benim Golf'ü vereyim. Naylondan daha değerli. Daha çabuk satar Ver de gelirken getirsin. Kümes eskidi... 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 13 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Takas varsa benim Golf'ü vereyim. Naylondan daha değerli. Daha çabuk satar Takas için ilk şart esp olmalı 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 5 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Roller da çığır açacaz. Senin arabayı bağlayıp rollera çıkacam. Öne de (teker önüne) @Selçuk Bakış ın fiat ı koyacaz.. Efsane bir test olacak Biz o testi yaptık bitti gitti o 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 13 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Suyu bulandırmayalım, pazarlık halindeyiz Bulandırmam ama benim bi çıkarım olmalı 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Ver de gelirken getirsin. Kümes eskidi... Altın kümes bendeki 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Takas için ilk şart esp olmalı Binmeyecek olum, satacak. Naylon satılanana kadar oho 3 kere alır satarsın Altın mübarek Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Binmeyecek olum, satacak. Naylon satılanana kadar oho 3 kere alır satarsın Altın mübarek Satıp, nakit masaya oturmalı o zaman, sanki öyle ortam var. Yok paraya vermek işine gelecek mi? Naylon çamura düşse değerin kaybeder mi, golf arabasını parlatsan hiç, çeyrek altın eder mi? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Takas için ilk şart esp olmalı Rollerdan geçmiş olsada olurdu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 1 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Rollerdan geçmiş olsada olurdu Senin clio gelecek diye önemsemedim abi, aynı altyapı diye. King yakın bana her zaman gider geçerim sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Senin clio gelecek diye önemsemedim abi, aynı altyapı diye. King yakın bana her zaman gider geçerim sıkıntı olmaz Yok Mert için söyledim ben onu alınma üstüne . 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 31 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Biz o testi yaptık bitti gitti o Üstüne çıkacakmı testi yapacaz 30 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Bulandırmam ama benim bi çıkarım olmalı Altın kümes bendeki Binmeyecek olum, satacak. Naylon satılanana kadar oho 3 kere alır satarsın Altın mübarek Altın yumurtluyor tavıklarım. Gezen ve koşan tavuk. Hatta arada uçuyorlar bile... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 22 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Yok Mert için söyledim ben onu alınma üstüne . Ben heran gider baskın yapar geçerim. Hilesini buldum. Vagcom ile iki tık tık o iş tamam. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 2 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Hilesini buldum Hep hile. Emisyon hile roller hile pehh. 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 3 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Üstüne çıkacakmı testi yapacaz Altın yumurtluyor tavıklarım. Gezen ve koşan tavuk. Hatta arada uçuyorlar bile... Passatın mı bence çıkar Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 25 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Passatın mı bence çıkar üstüste koy diyorsun yani. Hımm Bak bu da güzel fikir... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 11 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: üstüste koy diyorsun yani. Hımm Bak bu da güzel fikir... İş yerinden arıyorlar cuma ve cumartesine mesai yazıyorlarmış ne cevap vereyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts