Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 İki çeker çıkamıyor oralara. Alalım bi tane jeep sana Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 (düzenlendi) 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İki çeker çıkamıyor oralara. Alalım bi tane jeep sana siz karar verene kadar belkide almış olurum bir ingiliz en hse sinden şu anda araştırmalar devam ediyor bu olur mu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-639448401/detay yoksa amerikan mı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satlik-fiyat-dusuk-641299014/detay henüz kara veremedim 15 Ocak 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 44 dakika önce, Tahir Ak yazdı: ekleme. kaşkay naptı öyle ya. önemli olan duran tekere gücü fazla iletmek ki 5 kişiyle rampada kaldığında ya da arkanda römork varken gereken fazlaca gücü iletmiş olmalı ki araç bunu bence yapmış. acaba x_trail de mi aynı çekiş sistemi var? hayran oldum X-trail, Qashqai, Kadjar, Duster Alt yapı aynı diye biliyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 siz karar verene kadar belkide almış olurum bir ingiliz en hse sinden şu anda araştırmalar devam ediyor bu olur mu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-639448401/detay yoksa amerikan mı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satlik-fiyat-dusuk-641299014/detay henüz kara veremedim Aman haaa. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: X-trail, Qashqai, Kadjar, Duster Alt yapı aynı diye biliyoruz.. Sürücü? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satlik-fiyat-dusuk-641299014/detay budur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 8 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: 23 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: siz karar verene kadar belkide almış olurum bir ingiliz en hse sinden şu anda araştırmalar devam ediyor bu olur mu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-639448401/detay yoksa amerikan mı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satlik-fiyat-dusuk-641299014/detay henüz kara veremedim Aman haaa. İngiliz atı için mi aman ha yoksa amerikan için mi 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: budur bence de bu olsun istiyorum ama arabayı satmam lazım öbüründe takas seçeneğimiz var hem araç burada Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Çok güzel videolar olmuş emeğinize sağlık izlemek keyif verici 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 2 saat önce, Tahir Ak yazdı: [landa sallamıştı herkes ama araç kafa atıyor bön bön beklemiyor.:)bence bu işin 2.seviyesini yapıp 2wd araçlara arka tekere kilit taşı koyarak üstünden atlatma yapmak. yine 4wd araçlara boş tekere aynı işlemi yapmak olabilir Hava soğuk olmasa daha kapsamlı test yapardık. İlerleyen zamanda artık 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 On 14.01.2019 at 11:58, Mehmet Ozyurek yazdı: yeri kazıyarak bir çıkışı var yeri kazıyarak çıktı testten. Land, aynı şekilde çıkmış. Demekki elektronik kilit olanların mantığı aynı. boşa döneni kilitle, tüm gücü yerdekine ver. Tek sıkıntı land biraz mal. Geç anlıyor neyin ne olduğunu 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 19 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Land, aynı şekilde çıkmış. Demekki elektronik kilit olanların mantığı aynı. boşa döneni kilitle, tüm gücü yerdekine ver. Tek sıkıntı land biraz mal. Geç anlıyor neyin ne olduğunu Kraliçe duymasın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 Ah ah. Lr2 olacak varya. Orada 4x4ü ile şekil şukul yapanlar yakardı arabalarını Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İngiliz atı için mi aman ha yoksa amerikan için mi Amerikan için, çok yakar, ustasını bulamazsın, arıza yapsa parça bulamassın, parça bulsan para yetmez, şanzıman kırsa yolda kalırsın. Bulaşma derim 🙄 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 (düzenlendi) 13 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Amerikan için, çok yakar, ustasını bulamazsın, arıza yapsa parça bulamassın, parça bulsan para yetmez, şanzıman kırsa yolda kalırsın. Bulaşma derim 🙄 bunlar sana söylenenler mi arabayı almadan önce çok yakar = bende benzinde aynı fiyatı yakıyorum ona lpg ile binerim ustasını bulamazsın = bulamazsam mekanik aksam kendim yaparım elektrik için bir kaç abimden yardım isterim arıza yapsa parça bulamasın, parça bulsan para yetmez = yenisini yaparız, olmadı gider arkadaşların arabasından sökeriz şanzıman kırsa yolda kalırsın = bu tüm otomatikler için geçerli değil mi 15 Ocak 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 19 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunlar sana söylenenler mi arabayı almadan önce çok yakar = bende benzinde aynı fiyatı yakıyorum ona lpg ile binerim ustasını bulamazsın = bulamazsam mekanik aksam kendim yaparım elektrik için bir kaç abimden yardım isterim arıza yapsa parça bulamasın, parça bulsan para yetmez = yenisini yaparız, olmadı gider arkadaşların arabasından sökeriz şanzıman kırsa yolda kalırsın = bu tüm otomatikler için geçerli değil mi Sen olmuşsun, ilanlara bakalım uygun araç için öyleyse. Diğer ingiliz için yorum bile yapmadım.. P38 vaktinde güzelmiş şuan onu yürütmek daha zor duyduğumuz gördüğümüz örneklere bakarak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 P38 2001 ise alınır bir tek. Ve yay takılı ise Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Amerikan için, çok yakar, ustasını bulamazsın, arıza yapsa parça bulamassın, parça bulsan para yetmez, şanzıman kırsa yolda kalırsın. Bulaşma derim [emoji849]Sen bi ingiliz veya capona düş de göreyim. Parasıyla alacak parça bulamazsın araba takozda bekler.zorlamazsan kırılmaz, zorlayacaksan aradaki (ingiliz capon) farkı donanıma yatırırsın hepsinin tepesinden atlar.servetin land benim araba kadar belki de daha fazla yakıyor.vs vs Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hava soğuk olmasa daha kapsamlı test yapardık. İlerleyen zamanda artık Ben bidaa çıkmam ki.. Girmişim, kazanmışım, Asla tekrar yarışmam.. Sani'yi kapsamlı al 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Tek sıkıntı land biraz mal. Geç anlıyor neyin ne olduğunu Evet biraz geç anlıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 Sen bi ingiliz veya capona düş de göreyim. Parasıyla alacak parça bulamazsın araba takozda bekler.zorlamazsan kırılmaz, zorlayacaksan aradaki (ingiliz capon) farkı donanıma yatırırsın hepsinin tepesinden atlar.servetin land benim araba kadar belki de daha fazla yakıyor.vs vs Amarigan candir. [emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 30 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Sen olmuşsun, ilanlara bakalım uygun araç için öyleyse. Diğer ingiliz için yorum bile yapmadım.. P38 vaktinde güzelmiş şuan onu yürütmek daha zor duyduğumuz gördüğümüz örneklere bakarak. daha tam olmamıştım taki pazar günü senin aracı kullanana kadar. işte senin aracı kullandıktan sonra her şey değişti. 25 dakika önce, Servet Aydın yazdı: P38 2001 ise alınır bir tek. Ve yay takılı ise körük problemi hepside var galiba alıp biz taksak olmaz mı kaça mal olur acep 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Amarigan candir. gerisi heyecan diyorsun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: körük problemi hepside var galiba alıp biz taksak olmaz mı kaça mal olur acep Unut unut boşver aklına getirme düşünme hayal etme. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: X-trail, Qashqai, Kadjar, Duster Alt yapı aynı diye biliyoruz.. o helvadan önce idi, hepsi ayrı kabiliyette 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2019 Yazar Paylaş 15 Ocak 2019 44 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bidaa çıkmam ki.. Girmişim, kazanmışım, Asla tekrar yarışmam.. Sani'yi kapsamlı al Evet biraz geç anlıyor.. Honda ve daica harici hepsi kazandı Dacia habitatı olan arazide alayımızın üstünden geçer 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts