İçeriğe Yönlendir

Kimin 4 Çekeri Daha Başarılı?

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Göreceğiz bakalım. "roller v2 pro" sistemi ile.

interneti aradım bi tane bile video yok. Rekor kıracağız bu videolardan ama reklam alabilsek iyi olurdu. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kendi yutup sayfama yüklerim videoları Bende tesla sahibi olmak istiyorum 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Muhasebecin olayım.
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
36 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Muhasebecin olayım.

Profil kısmında soruyor ya meslek diye, bi bakar mısınız o bölgeye ne yazıyor sayın Yeldan.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Profil kısmında soruyor ya meslek diye, bi bakar mısınız o bölgeye ne yazıyor sayın Yeldan.

Senin mi benim mi?
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Senin mi benim mi?
İkisine birden. Muhasebeci olma teklifinde bulunmussunuz da bayim :)
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
9 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Kaliteli çekim lazım o zaman, telefonla olmaz

Yorum bağlantısı
Cem Işık
2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Go Pro hero black ile çekimlere başlayacağız, kamera hazır, bi dağ başında karlar içinde çekim için 3 gün konaklamalı bir video etkinliği düşünüyoruz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
8 dakika önce, Cem Işık yazdı:

Go Pro hero black ile çekimlere başlayacağız, kamera hazır, bi dağ başında karlar içinde çekim için 3 gün konaklamalı bir video etkinliği düşünüyoruz

Uuuu beybisi :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
İkisine birden. Muhasebeci olma teklifinde bulunmussunuz da bayim default_smile.png

İki tane çeyrek altına üç tane çalışana dört tane öğle yemeğinde yenen ayrana muhasebe tutmakta ne var.
Sıkıyorsa gel 521 kişinin çalıştığı yerin muhasebesini tut. [emoji41]

Üşürsünüz şimdi orada tek başınıza vicdanım sızlar . Ben de geleyim de hep beraber zatürre olalım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
14 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Muhasebecin olayım.

Olur bana uyar 

14 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Karışmayın 

13 saat önce, Haşmet Güngör yazdı:

Bir kaç Benjamin var kenarda 

5 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Halleriz 

5 saat önce, Cem Işık yazdı:

Hallettik 

1 saat önce, Ertan Çabuk yazdı:

soğukta ve karda da denemek lazım...

Şart 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Passat, esc kapalı iken klasik 2 çeker araç oluyor sandım. Veya öyle sanılıyor. Araç bilgisi olan yazsın nedir ne değildir. Sonra iki video gelecek. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

VW ye gectin ESC mi oldu. Bizde de TCS var ne yani [emoji16]

Yorum bağlantısı
Tahir Ak
Passat, esc kapalı iken klasik 2 çeker araç oluyor sandım. Veya öyle sanılıyor. Araç bilgisi olan yazsın nedir ne değildir. Sonra iki video gelecek. 
esc kapalı iken her araç öyle olmaz mı? boşa gelen teker olursa döner durur veya kayma anında tepkisiz kalır (Toyota larda 60km üstünde kapatsan bile Esp otomatik açılıyor) wv durumu bilmiyorum.
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Valla ben demek istedigini anlamadim abi. Esc kapaliyken falan ne demek 2 ceker falan?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
4 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

VW ye gectin ESC mi oldu. Bizde de TCS var ne yani emoji16.png

Esp diyelim hadi. Esp kapalı iken araç normal otomobil gibi çekiş sistemine devam mı ediyor yoksa arka planda hala patinaj engelleyen bişey varmı 

3 dakika önce, Tahir Ak yazdı:

esc kapalı iken her araç öyle olmaz mı? boşa gelen teker olursa döner durur veya kayma anında tepkisiz kalır (Toyota larda 60km üstünde kapatsan bile Esp otomatik açılıyor) wv durumu bilmiyorum.

Esp aktif iken dediğin oluyor. Passat başka türlü tepki verdi 

1 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Valla ben demek istedigini anlamadim abi. Esc kapaliyken falan ne demek 2 ceker falan?

Kangoo gibi olmuyor mu esp kapalı iken 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Abi benim bildigim arka planda aktif. Soyleki tehlikenin suresi uzadigini tespit ederse esp tekrardan aktif VW de.

Onceki modellerde de esp iptal edilemiyordu. Astra J ile Jetta karsilastirmasini izlerken gormustum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

burda tam deaktivasyon:

(bunu vag kablo ile aktif hale getiriyorsun. deaktivasyon aktivasyonu !)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sanirim ki sen gaza yuklendigin zaman araba gaz yemiyormus gibi bir hisse kapildin dogru mu anladim?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
1 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Sanirim ki sen gaza yuklendigin zaman araba gaz yemiyormus gibi bir hisse kapildin dogru mu anladim?

Değil. Esp kapalı iken yaptığı beni şaşırttı. İnsanın dengesizliğini görüp ince bir dokunuş yapmışlar 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Kangoo gibi olmuyor mu esp kapalı iken 

ASR + Esc var
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Abi benim bildigim arka planda aktif. Soyleki tehlikenin suresi uzadigini tespit ederse esp tekrardan aktif VW de.

Onceki modellerde de esp iptal edilemiyordu. Astra J ile Jetta karsilastirmasini izlerken gormustum.
O zaman bu dedigim gecerli. Arka planda aktif tehlikenin devam ettigini algilayip arac esp aktif haldeki tepkiyi veriyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...