Mahmut Yıldız 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Test edilen bütün araçların videoları olacak değil mi? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bi durun zaten moralim bozuldu kim tavuğuna kışt dedi Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Makarada üretim hatası tespit edilmiş kontrol esnasında. Son kontrolü dağ başında konaklamalı yapmamız icap ediyor 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 13 dakika önce, Cem Işık yazdı: Makarada üretim hatası tespit edilmiş kontrol esnasında. Son kontrolü dağ başında konaklamalı yapmamız icap ediyor Dün dağa çıkanlardan haber yok, en son lobi fotosu atıyorlardı ama dağ resmi kar resmi yoh 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 18 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Dün dağa çıkanlardan haber yok, en son lobi fotosu atıyorlardı ama dağ resmi kar resmi yoh 😂 dün dağa çıkan mı olmuş nerede kaybolmuşlar bu sefer hangi lobi imiş o Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2019 Yazar Paylaş 7 Ocak 2019 2 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bi durun zaten moralim bozuldu kim tavuğuna kışt dedi İmalat hatası yaptım. Keser olsaydı sorun olmazdı. Ancak test edilebilir durumda yine de 1 saat önce, Cem Işık yazdı: Makarada üretim hatası tespit edilmiş kontrol esnasında. Son kontrolü dağ başında konaklamalı yapmamız icap ediyor Şartmış elzemmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Dün dağa çıkanlardan haber yok, en son lobi fotosu atıyorlardı ama dağ resmi kar resmi yoh 😂 sen gelsene şöle kenara, perde alacam sana Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 sen gelsene şöle kenara, perde alacam sanaGozlerime perde cektim zaten. Gerek yoh baska perdeye. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Keyfi. redüktör koyarsan sertleşir. Ama yavaş yavaş dyno imalatına doğru gider Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 redüktör koyarsan sertleşir. Ama yavaş yavaş dyno imalatına doğru gider [emoji4] He konu oraya varsın diye şey ettim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 passt alınır, test edilmezedersen aldığına pişman olursun manasında mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 5 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 11 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: passt alınır, test edilmez edersen aldığına pişman olursun manasında mı? yok, mesela defteri kebir yanmaz, ıslanmaz, kaybolmaz manasında... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 yok, mesela defteri kebir yanmaz, ıslanmaz, kaybolmaz manasında...kabir defteri... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2019 Yazar Paylaş 7 Ocak 2019 19 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Passat testte mi kaldı yoksa.. ? 17 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: kaldı görünüyor. enteresan. Sabah 2 cm karda kaldı ancak roller testi esp yakmadan geçti. Kafam gitti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Sabah 2 cm karda kaldı ancak roller testi esp yakmadan geçti. Kafam gitti Burdan şu anlaşılıyor... Lastik tutsa araç yürüyecek.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts