Köksal Yılmaz 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: passat'ların bazılarında yokmuş Ne kıymetli vag ın varmış, kıyamıyorum de, anlayalım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Makaralar eğimli bir yerde olsun ama, yere basan tekerdeki güç aracın ağırlığını taşımak zorunda kalsın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ne kıymetli vag ın varmış, kıyamıyorum de, anlayalım Kimin vagı varmış yok öyle bişey Şimdi, Mahmut Yıldız yazdı: Makaralar eğimli bir yerde olsun ama, yere basan tekerdeki güç aracın ağırlığını taşımak zorunda kalsın. Düz yerde yaparız testi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: passat'ların bazılarında yokmuş Füme olanlarda varmıymış ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kesinlikle ücretli olacak. Ne öyle beleşe roller test mi olurmuş borusan daki bedava, X1 candır gerisi hikaye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 Bir saat önce, Ersen Tapan yazdı: Füme olanlarda varmıymış ? Varmış ama gizlenmiş Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: borusan daki bedava, X1 candır gerisi hikaye 600bin verdikten sonra tabii bedava olacak 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Gördük. 19 litre yakıyor mu 19 u yaksın, benzin döker yakarım o arabayı, hatta kovayla serperim üstüne benzini Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 14 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: benzin döker yakarım o arabayı, hatta kovayla serperim üstüne pfff, bol bulunca demek böyle oluyor 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 4 saat önce, Ersen Tapan yazdı: tcs işe yaramaz yani ? Yok yaramaz. Sadece tork düşer.. oda yetmez bundan kurtulmaya Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Şimdi, Metin Akbal yazdı: Neyi patlatacaz saft lastik egzoz? Portif J Kasa Astrayı kaç saniyede 5mt yüksekliğe kaldırıyor ona bakcakmış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 3 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Neyi patlatacaz saft lastik egzoz? Gel sen gel 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Portif J Kasa Astrayı kaç saniyede 5mt yüksekliğe kaldırıyor ona bakcakmış Bi sussan.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Portif J Kasa Astrayı kaç saniyede 5mt yüksekliğe kaldırıyor ona bakcakmış [emoji4]Ben gitmiyom ki [emoji16] Kasko emmiden degil ama sigorta emmiden. Kim zararli cikar? Bi sussan.. Yemezler mi diyim yemez mi diyim gelmeme [emoji848] Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ben gitmiyom ki Kasko emmiden degil ama sigorta emmiden. Kim zararli cikar? Yine sen, kasa her zaman kazanır Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 hayır.savrulma sensörü savrulma olmadığını anlar veya arka 2 tekerin dönmediğini fark edip çekiş kontrolün çalışması gerektiğini bilir Yani sadece Esp rollerde iş yapmaz.alıntı yapmıştım ama görünmedi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Ben gitmiyom ki Kasko emmiden degil ama sigorta emmiden. Kim zararli cikar?Yemezler mi diyim yemez mi diyim gelmeme Aman çıkma memleketten 1 saat önce, Tahir Ak yazdı: hayır. savrulma sensörü savrulma olmadığını anlar veya arka 2 tekerin dönmediğini fark edip çekiş kontrolün çalışması gerektiğini bilir Yani sadece Esp rollerde iş yapmaz. alıntı yapmıştım ama görünmedi Vay, bak burayı atladık. Esp için yanal savrulma ve teker tur sayıları farkı vs gerekiyor 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Vay, bak burayı atladık. Esp için yanal savrulma ve teker tur sayıları farkı vs gerekiyor Emir büyük yerden. King gel deneyelim dediyse laylonun anektara el koyup geliyorum. O roll bar a çıkılacak [emoji83] 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 Allahım allahım. Başımıza devlet kuşu konacak deseler böyle mutlu olamazdım 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Allahım allahım. Başımıza devlet kuşu konacak deseler böyle mutlu olamazdım Devlet memuru konsa? Zfr büyüklüğünde. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 Gece gece icat mı çıkardın...Aslında gelmek eğlenceli okurdu ama ön elemede işim olmaz. Direk Ş. Ligine katılayım ben... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Gece gece icat mı çıkardın... Aslında gelmek eğlenceli okurdu ama ön elemede işim olmaz. Direk Ş. Ligine katılayım ben... Makaraları ikiye bölmek istesek sana gel derdik zaten 10 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Devlet memuru konsa? Zfr büyüklüğünde. Allah muhafaza Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 İkiye bölmek denmiş, enine mi boyuna mı böleyim? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2019 Yazar Paylaş 7 Ocak 2019 Rahatsız etmeyin işimiz var İkiye bölmek denmiş, enine mi boyuna mı böleyim?Çapraz böl 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çapraz böl Yaparım abi, şüphen yoktur bilirim:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts