Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 17 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: kesinlikle evet. Ama.....ücreti mukabil midir Ya da dur..video çekilir siteye konur. hit alınır bol ve yardım reklam parası toplanır. Test parası okula bağışlanabilir.. 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kesinlikle ücretli olacak. Ne öyle beleşe roller test mi olurmuş Haa parayla yapılıyor bu demi.. Önce maliyeti çıkarsak.. 16 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu tesler genelde hileli olur, hadi hayırlısı. 😃 Sen birinci olmak mı istiyon. ? Orada konuşuruz detayları.. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Olay helva testinden, euroncap'e doğru gidiyor hadi hayırlısı 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Yiyici ekibindeyim, farkı ekiplere yazmayın beni. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haa parayla yapılıyor bu demi.. Önce maliyeti çıkarsak.. Maliyeti 3 sıfırlı Bir saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Olay helva testinden, euroncap'e doğru gidiyor hadi hayırlısı Helva yiyenleri de koşturacağız üzerinde Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yiyici ekibindeyim, farkı ekiplere yazmayın beni. Kaçamazsın Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Değişik değişik icatlar Vergiden kaçınma için masraf yapıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Dacia denmiş. Bu ne? Biz laboratuar ortamlarındaki teste karşıyız. Bu sefer ESP düğmemi sökeceğim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Parayla etkinlik mi olur. Oldu olacak katılanlara bilet keselim. Gönül işi bu işler. Servet bu işe girerken para mı düşündü? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Maliyeti 3 sıfırlı Xds testi 100 lira.. (Onlar zengin) Gariban arabaları 50 lira olsun (duster ve Qashqai) Diğer gerçek 4x4'ler 150 lira olsun.. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 1 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Abi bu yuvarlanma sehbasi. Keşke dyno yapsan. Oldu paşam başka 1 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Bedave hypermil dersi veririm. O iş kolay. Fabrika verisi altında yakıyoz biz 5 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Dacia denmiş. Bu ne? Biz laboratuar ortamlarındaki teste karşıyız. Bu sefer ESP düğmemi sökeceğim. İstersen şaftı da sök bayım 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Parayla etkinlik mi olur. Oldu olacak katılanlara bilet keselim. Gönül işi bu işler. Servet bu işe girerken para mı düşündü? Kesinlikle düşündüm. Arabanın borcunu çıkarmam lazım Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Xds testi 100 lira.. (Onlar zengin) Gariban arabaları 50 lira olsun (duster ve Qashqai) Diğer gerçek 4x4'ler 150 lira olsun.. Kdv hariç 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Maliyeti 3 sıfırlı Vergiden kaçınma için masraf yapıyorum Avro bazında mı? 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Parayla etkinlik mi olur. Oldu olacak katılanlara bilet keselim. Gönül işi bu işler. Servet bu işe girerken para mı düşündü? Vergiden düşmek için demiş bak, benim vergimden de düşse bari, hani aynı gemideydik, eşittik? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Avro bazında mı? Vergiden düşmek için demiş bak, benim vergimden de düşse bari, hani aynı gemideydik, eşittik? Tabi ki avro Hiçte eşit değiliz. Reno motorlu araçları olanlar ile muhatap olmuyorum artık öğğkk Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Tabi ki avro Hiçte eşit değiliz. Reno motorlu araçları olanlar ile muhatap olmuyorum artık öğğkk Para beni değiştirmez böyle, istersen havale yap dene abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 17 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Oldu paşam başka O iş kolay. Fabrika verisi altında yakıyoz biz İstersen şaftı da sök bayım Kesinlikle düşündüm. Arabanın borcunu çıkarmam lazım Kdv hariç Öröbönön börcönö çökörmöm...😒 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Esp li 2 çeker bir aracın tek tekeri bunun üstündeyken kurtulması lazım değilmi ? Esp Tcs kontrolü yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 22 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Benimki Gördük. 19 litre yakıyor mu 21 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Para beni değiştirmez böyle, istersen havale yap dene abi Yok böyle iyi 15 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Öröbönön börcönö çökörmöm...😒 Evet lazım Şimdi, Ersen Tapan yazdı: Esp li 2 çeker bir aracın tek tekeri bunun üstündeyken kurtulması lazım değilmi ? Esp Tcs kontrolü yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın Sende gel görelim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Bence 1499 hacimlere kadar 50, 1500 ve ustu icin 300 500 artik ne olursa.Ceza miktarlari bile %10 %30 %50 den fazla olarak belirlenmis. Enflasyona uymak lazim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 6 dakika önce, Erdem Çağla yazdı: 4 tekere de roller koyunca ne olur? Olduğu yerde döner durur bir amacı kalmaz gibi. Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Xds testi 100 lira.. (Onlar zengin) Gariban arabaları 50 lira olsun (duster ve Qashqai) Diğer gerçek 4x4'ler 150 lira olsun.. Haydaaa.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 43 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sende gel görelim Abs test edebiliyorsak geleyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 46 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Esp li 2 çeker bir aracın tek tekeri bunun üstündeyken kurtulması lazım değilmi ? Esp Tcs kontrolü yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın XDS varsa kurtulması gerekir.. Xds Vagların bir kısmında var.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Ben teste girersem hile yaparım. Malum araç anlıyor. Yapay zeka Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 3 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: XDS varsa kurtulması gerekir.. Xds Vagların bir kısmında var.. tcs işe yaramaz yani ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Harika. Sürekli bu testleri izlerim. @Servet Aydın Abi, roller lar lastik ebatına göre ayarlanabilir olursa çabuk mu yıpranır? Ya da, hiç gerek yok mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 14 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Abs test edebiliyorsak geleyim Sen gel, onu da deneriz 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: XDS varsa kurtulması gerekir.. Xds Vagların bir kısmında var.. passat'ların bazılarında yokmuş 10 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Ben teste girersem hile yaparım. Malum araç anlıyor. Yapay zeka İstediğini yap 9 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: tcs işe yaramaz yani ? Tcs torku düşürüyor, lannda ise kilitleme yapıyor 1 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Harika. Sürekli bu testleri izlerim. @Servet Aydın Abi, roller lar lastik ebatına göre ayarlanabilir olursa çabuk mu yıpranır? Ya da, hiç gerek yok mu? Ayarı ortalama hesapladım. 17 inch lastik sığıyor. 20 cm makaraların arası. 29 dakika önce, Erdem Çağla yazdı: 4 tekere de roller koyunca ne olur? Derdin ne seni ha derdin ne💣 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts