Bünyamin Dedeoğlu 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Merhaba 1999 model Laguna 2.0 RXT otomatik vites bir araba var, beni ilgilendiren tarafı şanzımanı , daha önce kullanan tecrübe eden fikir verebilecek kişiler var mı ? Şanzıman nasıl bir şanzıman arıza oranı nedir ( Her şanzıman arıza yapar kul yapımı ) fakat kronik yada çok sorunlu bir şanzıman mi ? Olduda aldım bozuldu yenisi alacaz piyasada var mı var ise ne kadar tahmini ? AD4 şanzıman sanırım tamda emin değilim Butcem kısıtlı ve otomatik almak zorundayım . Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Şanzımanı hakkında kulağıma gelen olumsuz yorum yok fakat sorduğunuz aracın parçaları çok pahalı, önden ufak bir tıklatma sonucu far ayakları kırılıp kaputu hafif katlanan bir laguna aracın perte ayrılmaya çalışıldığını gördüm. Bu anlamda bir kez daha düşünmek gerek 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Forumda vardi kullanan, oyle hatirliyorum. ama kimdi🤔 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Bence kısıtlı bütceyle eski model Avrupa ve Amerika D sinifi arabalara bakmayin. Ziyadesiyle masrafli olurlar. İlla otomatik olacaksa japon arabalarina bakin. Civic, jazz, lancer, colt, corolla, avensis vb. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 3 dakika önce, Cem Işık yazdı: Şanzımanı hakkında kulağıma gelen olumsuz yorum yok fakat sorduğunuz aracın parçaları çok pahalı, önden ufak bir tıklatma sonucu far ayakları kırılıp kaputu hafif katlanan bir laguna aracın perte ayrılmaya çalışıldığını gördüm. Bu anlamda bir kez daha düşünmek gerek Katılıyorum. Yürüyen ve motor aksamı mutlaka uyumlu modeli vardır Megane kango vs. ama kaporta aksamında sorun yaşanması çok muhtemel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 o şanzımana kısıtlı bütçe ile girmeyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Toyota carinanın otomatiği daha iyi sanırım bu fiyatlarda. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Bu arada RXT yazmışsınız. Otomatik vites sadece RXE yani orta donanımında var diye biliyorum. Eskiden otomatikler sadece en üst donanımda olurdu. Reno bile almayın demek istemiş sanırım 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 D Segment bir araç gibi durmuyor. Okula dönüşümlü gittiğim aracımızın biri 2001 model 1.9 Dizel Laguna. Aynı arkadaşımın öncesinde sizinki gibi 99 model 2.0 otomatik Laguna sı vardı. Otomatiğinde selonoid denilen bir şeyi değiştirince vites saat gibi olmuştu. Yanılmıyorsam 4 ileriydi. Fiyatları çok uygun. Fakat yedek parça sıkıntısı çok oluyor. Kolay bulunmuyor. 7 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Bence kısıtlı bütceyle eski model Avrupa ve Amerika D sinifi arabalara bakmayin. Ziyadesiyle masrafli olurlar. İlla otomatik olacaksa japon arabalarina bakin. Civic, jazz, lancer, colt, corolla, avensis vb. Tamamı ile katılıyorum. Mitsubishi Carisma falan da olabilir. Yedek parça derdi olur mu bilemiyorum. Araştırmak gerekir... 1 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 29 Aralık 2018 Yazar Paylaş 29 Aralık 2018 (düzenlendi) Cevaplar için çok teşekkürler , sanırım vazgeçmek üzereyim , Marea otomatikleri onlar hakkında var mı fikri olan 29 Aralık 2018 tarihinde Bünyamin Dedeoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Değer 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Kronik olarak şanzıman sıkıntısı var. Bizde 1998 Laguna 2.0 Rxe A/T vardı. Almayın derim biz çok çektik, bir türlü adam edemedik. Biz çektik, siz çekmeyin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts