Mehmet Göktürk 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Et Nevşehirden gelmiyor muydu? 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 Benim uçak kabininde termosun içerisinde iki kuzu getirmişliğim var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Et Nevşehirden gelmiyor muydu?Yok o çekirdek. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 4 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Hemen yanaşayım. Ruhsat senin üzerine? Paypal hesabı senin üzerine ? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2018 Paylaş 28 Aralık 2018 Alınacak malzeme kaç kg ? İngiltere'de var ise 4 ocakta bir arkadaş gebzeye gidicek ona sorabilirim . Ücreti mukabilinde götürebilir mi diye 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Aralık 2018 Yazar Paylaş 28 Aralık 2018 54 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: Ruhsat senin üzerine? Paypal hesabı senin üzerine ? Ruhsat hanımın üzerine, parayı da kendi hesabımdan eft yaptım. 43 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Alınacak malzeme kaç kg ? İngiltere'de var ise 4 ocakta bir arkadaş gebzeye gidicek ona sorabilirim . Ücreti mukabilinde götürebilir mi diye Teşekkür ederim, 1-2 ay sonra alacağım muhtemelen. Bir de parça 15 kg. Onun için giden gelenle getirme işine girmek istemedim. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 (düzenlendi) 9 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Ruhsat hanımın üzerine, parayı da kendi hesabımdan eft yaptım. Bas geç siparişi, hiçbirşey olmaz. Şahsi kullanım olduğu için hiçbir şekilde marazlık çıkaramazlar. En fazla yüzde 20 vergi çıkartırlar. Ben 11 parça komple salıncaklarla birlikte ön takım alıyordum, vergisini verip alıyordum paşa paşa veriyorlardı. 29 Aralık 2018 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Aralık 2018 Yazar Paylaş 29 Aralık 2018 9 saat önce, Hakan Tarım yazdı: Bas geç siparişi, hiçbirşey olmaz. Şahsi kullanım olduğu için hiçbir şekilde marazlık çıkaramazlar. En fazla yüzde 20 vergi çıkartırlar. Ben 11 parça komple salıncaklarla birlikte ön takım alıyordum, vergisini verip alıyordum paşa paşa veriyorlardı. Filtreyi sipariş ettim zaten, yılbaşından sonra kargolayacaklar, orada göreceğiz durumu. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 1 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Filtreyi sipariş ettim zaten, yılbaşından sonra kargolayacaklar, orada göreceğiz durumu. Aklına ne gelirse sipariş et, koltuk bile et. O kadar yani Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Aralık 2018 Yazar Paylaş 29 Aralık 2018 43 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: Aklına ne gelirse sipariş et, koltuk bile et. O kadar yani Para lazım 😄 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 2 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Para lazım 😄 mühendisim kompitirüm vardır bohçonda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 DHL ile gelen her siparişim gümrüğe girdi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak 2019 Yazar Paylaş 2 Ocak 2019 Filtre bugün DHL'ye verilmiş, %20 vergiyi baştan kabullenmiştim, bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 11 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Filtre bugün DHL'ye verilmiş, %20 vergiyi baştan kabullenmiştim, bakalım ne olacak. maşallah.Paypal olmadan direk satıcının hesabına yurtdışı euro olarak mı geçtiniz anlayamadım? Bu arada çok da ucuz gelmedi bana filtre:) biz orj otosanlara 40 tl verince:) Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 56 dakika önce, Sedat Demircan yazdı: maşallah.Paypal olmadan direk satıcının hesabına yurtdışı euro olarak mı geçtiniz anlayamadım? Bu arada çok da ucuz gelmedi bana filtre:) biz orj otosanlara 40 tl verince:) Almanya hesabından EFT yaptım ben direk. Benim orijinal filtre 135 TL, kaliteli OEM'ler ise 70-80 TL. Tahmini 5-6 ayda bir değiştiriyorum. Ayrıca maliyetinden öte, daha önce KN kullanıp memnun kalmıştım, yine kutu içi filtreye devam etmek istedim. Arabayı satarken de alacak adam kıymetini bilmezse çıkarıp ayrıca satarım zaten, daha önce o hatayı yaptım, Focus'ta güzelim KN filtreyi çöpe atmışlar sonra. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Bol ara gazlı video isterük. Mümkünse D modunda. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Bu konuda son durum nedir? %18 gümrük vergisini ödeyip alışveriş yapabiliyor muyuz halen? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Selim Bilgin yazdı: Bu konuda son durum nedir? %18 gümrük vergisini ödeyip alışveriş yapabiliyor muyuz halen? Evet. Ancak ikinci el parça yasak bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Sıfırda sorun yok o zaman, güzel. @Ahmet Gül başka bir yolunu bulur belki gerçi. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Selim Bilgin yazdı: Sıfırda sorun yok o zaman, güzel. @Ahmet Gül başka bir yolunu bulur belki gerçi. İkinci el parçayı Bagajda getirebilirsin. Gümrük bir şey demezse. Ama posta yoluyla alamazsın. Bazen alınıyor tabi ben almıştım. Bunlar ikinci el felan fişman dediler sonra biraz naz yapınca verdilerdi. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Bu konuda son durum nedir? %18 gümrük vergisini ödeyip alışveriş yapabiliyor muyuz halen? Sen rahat ol, yayıla yayıla alışverişini yap. Gümrük Vergisi : 5.66 TL Damga Vergisi : 0.7 TL Gümrüğe Sunma Ücreti : 5.2 TL Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL TOPLAM : 11.56 TL İki tane telefon lcd ekranı komple getiriyorum. 26 Eylül 2019 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Selim Bilgin yazdı: Sıfırda sorun yok o zaman, güzel. @Ahmet Gül başka bir yolunu bulur belki gerçi. Ayıp ettin kardeşim. Bir yerleşelim derhal 😊 Buralar çok garip, banka hesap kartın ve IBAN’ın yoksa milyon euron olsa araba, sigorta, elektrik su internet aboneliği vs alamıyorsun. Banka hesabı açtırdım plastik kart olmadığından internet alamadım. He bu arada 2006 model benzinli Focus Hatchback aldım, idareten. Trend paket ama ESP’li 😊 Herkese selam ederim. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2019 Yazar Paylaş 28 Eylül 2019 Ahmet Gül yazdı: Ayıp ettin kardeşim. Bir yerleşelim derhal 😊 Buralar çok garip, banka hesap kartın ve IBAN’ın yoksa milyon euron olsa araba, sigorta, elektrik su internet aboneliği vs alamıyorsun. Banka hesabı açtırdım plastik kart olmadığından internet alamadım. He bu arada 2006 model benzinli Focus Hatchback aldım, idareten. Trend paket ama ESP’li 😊 Herkese selam ederim. Abi Allah kolaylık versin, araba iş ve yeni mesken hayırlı olsun. Siz iyi olun, amortisör kolay, kargoyla da geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts