Selçuk Karaca 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 geçen yıl Bursa Şentürklerde benzinli aracımı 247 TL ye yaptırmıştım bu yıl ne kadar olur bilmiyorum Ayrıca bursada 3 tane ford servisi var 3üde ayrı fiyatlar vermişti Fiyatlar değişken olabiliyor Yorum bağlantısı
Sertan Bilgen 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 İlk bakımı 390 TL'ye yaptırdım fakat ikinci bakım biraz tuzlu oldu ekstradan fren balatalarının değiştirilmesi ile 1006 TL ödedim. Yorum bağlantısı
Serkan Gülhan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 19 Nisan da yaptırdım. yağ yağ filtresi hava filtresi tapa contası 300 TL ( Karabük Azim oto) 2013 1.6 dizel 15000km bakımı Yorum bağlantısı
Levent Kılıc 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Yaklaşık iki hafta önce yaptırdım. Polen filtresi hariç 480tl 2013 1.6 dizel 15000km bakımı Yorum bağlantısı
Mahir Günebakan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Arkadaşlar 5 aylık araba, Focus III 1.6 TDCİ trend X henüz 8300 km oldu ama yağ değiştir uyarısı çıkıyor yok bilgisayarında. Bu durum normal mi? Bakım 15000 km de olması gerekiyor sanıyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Yıldan ötürü veriyordur, zamanı da okuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Seviye nasıl çubukta? Yağ nasıl elle baktınız mı? Acaba test aracıydı da km geri mi alındı yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 benim bildiğim araba üretim banttından inince araç 1 yıl saymaya başlıyor, siz almadan önce 3-5 ay stokda beklediğinden yapıyo olabilir, sanırım ford etisde aracın imal tarihini görebiliyordunuz, bi kontrol edin bakalım. Asıl nacizane tavsiyem servise uğrayın, arızadan dolayımı yoksa 1 yıl dolmak üzere olmasından dolayımı olduğunu söylerler, hem sonra başınıza garantiyle ilgili sıkıntı çıkarmasınlar. 1 Yorum bağlantısı
Mahir Günebakan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 aracın trafiğe çıkışı 5 ay olabilir, ama aracın imal tarihi en az 2-3 ay daha öncesidir. bu yazılımla ilgili bir problem. yazacağım işlemi yaparsanız resetlemiş olursunuz. yarım kontak yapın, (ekranda uyarı ışıkları yansın) frene ve gaza sonuna dek basın, 5 sn. sonra bip sesi ile birlikte ekranda resetleme bilgisini görürsünüz. sanırım F3 lerde direksiyonun solunda OK tuşu var. ona basarak reset işlemini tamamlıyorsunuz. F2 lerde OK ye basmadan da resetleniyor, belki F3 lerde de böyle olabilir, tam emin değilim. Harikasınız hocam, çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 yağ seviyesini kontrol edin mx dan yukarı çıkmış ise değişim lazı mzira yükselen mktar yağ değil diesel yakıtı 1 Yorum bağlantısı
Mahir Günebakan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Yağ seviyesine sabah bakacağım. Servis konusunda haklı olabilirsiniz ama ruhsat kayıt satış tarihi vs belli o konuda arıza çıkması çok zor. Yine de gideyim işimiz sağlam olsun yağ seviyesini kontrol edin mx dan yukarı çıkmış ise değişim lazı mzira yükselen mktar yağ değil diesel yakıtı Seviye nasıl çubukta? Yağ nasıl elle baktınız mı? Acaba test aracıydı da km geri mi alındı yoksa? benim bildiğim araba üretim banttından inince araç 1 yıl saymaya başlıyor, siz almadan önce 3-5 ay stokda beklediğinden yapıyo olabilir, sanırım ford etisde aracın imal tarihini görebiliyordunuz, bi kontrol edin bakalım. Asıl nacizane tavsiyem servise uğrayın, arızadan dolayımı yoksa 1 yıl dolmak üzere olmasından dolayımı olduğunu söylerler, hem sonra başınıza garantiyle ilgili sıkıntı çıkarmasınlar. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 benim bildiğim araba üretim banttından inince araç 1 yıl saymaya başlıyor, siz almadan önce 3-5 ay stokda beklediğinden yapıyo olabilir, sanırım ford etisde aracın imal tarihini görebiliyordunuz, bi kontrol edin bakalım. Asıl nacizane tavsiyem servise uğrayın, arızadan dolayımı yoksa 1 yıl dolmak üzere olmasından dolayımı olduğunu söylerler, hem sonra başınıza garantiyle ilgili sıkıntı çıkarmasınlar. Bizde, bayiden aldığımız tarihten itiraberen başladı. Aynı tarihler geldikçe gösteri ekranında uyarı veriyor. Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Aracım benzinli atmosferik motorlu bir araç km 30bin oldu servis 600tl diyor sanayi ise 160tl diyor değişen parçalar yağ, yağ filt, hava ve polen birde buji fakat sanayi buji değiştirmiyor gerek yok diyorlar para tuzağı diyorlar fakat garanti bitiyor ne yapmalıyım Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Garanti bitene kadar servise devam ederdim ben olsam. Çıkacak bir problem edeceğiniz kardan çok fazlasını götürür sizden. 1 Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Yetkili servislerin bakım ücretleri herkesin malumu zaten. Ancak garanti olayı önemli. Garanti süresince yetkili servise gitmenizde fayda var bence. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Sarf malzeme istemeyin. Balata çıkmazsa 500ü geçmez Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Aracım benzinli atmosferik motorlu bir araç km 30bin oldu servis 600tl diyor sanayi ise 160tl diyor değişen parçalar yağ, yağ filt, hava ve polen birde buji fakat sanayi buji değiştirmiyor gerek yok diyorlar para tuzağı diyorlar fakat garanti bitiyor ne yapmalıyım Hakan Bosch servisde yaptırır ve orjinal malzeme kullanıldığını fatura ile ispatladığın takdirde garanti bozulmaz. Yorum bağlantısı
Ramazan Özçelik 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Sayın Ustalarım; Bende 2014 model Ford Focus III var. Şu an 18.500 km de.. Ramazan Bayramı dolayısıyla hem aile ziyareti hem tatil hem de gezi yapmayı planlıyoruz.. Geçen sene Ağustos ayında 10.000 km bakımını yaptırmıştım 450 TL civarında tutmuştu. Tatile çıkmadan önce 20.000 km bakımını yaptırmak istiyorum NE TUTAR bilgisi olan var mıdır? Ben İstanbul Beykozdayım..Hangi Yetkili Serviste yaptırmamı önerirsiniz? Herkese hayırlı Ramazanlar dileğiyle. Teşekkür Ederim. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 650-700 TL civarı tutar , ilk bakım + mazot ve polen filtresi değişir. Ön fren balatası da değişiebilir. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 2. Yıl bakımına 550 gibi ödemiştim Aralıkta.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 1. ile aynı tutar belki biraz zam gelmiştir Yorum bağlantısı
Serkan Erden 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 gürbaşlar en iyi fiyatı verir genelde.... bende ilk bakım için birkaç servis ile görüşmüştüm,en iyisi gürbaşlardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts