Yücel Gezgin 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Arkadaşlar cam filmi yaptırmak istiyorum,kapı içlerini sökmeden mümkünmüdür bu iş ?Tavsiye edeceğiniz yer varmı?Temiz işçilik yapan bir usta ,veya firma?Teşekkürler.(İstanbul Avrupa yakası) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 arka camı da sökebilirler? yaptırı mısnız? Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 4 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Sökülmesine gerek yoktur zaten Sökülür denildi,Bakınız çağlar bey. 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: arka camı da sökebilirler? yaptırı mısnız? Üstadım tam anlayamadım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 (düzenlendi) kapı döşemesini sormuşsunuz da, arka camı da komple sökerek yapacağım derse onu kabul eder miydiniz? 14 Aralık 2018 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Sökülmeden yapılması çok iyi değil bence ya sökmeyince o kapı içlerini kanırıyorlar, keşke sökseymiş diyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Benim krom çıtaları ve camları falçata ile haritaya çevirmişler. Sonradan farkettim ama geri dönüş yok. Demem o ki düzgün birine yaptırın da isterse döşemeyi yada camı söküp taksın. 1 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 hocam amacınız arka taraf ise bod perde de kullanabilirsiniz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 27 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Sökülmeden yapılması çok iyi değil bence ya sökmeyince o kapı içlerini kanırıyorlar, keşke sökseymiş diyorsunuz. Cam filmi oğlum istiyor ben hayatım boyunca yaptırmadım,aklıma gelmedi nedense,Konuya zaten fransızım sizlere danışmak istedim.Pek tavsiye etmiyorsunuz galiba,vazgeçtim gitti.İlginize teşekkürler. 9 dakika önce, Tayfun Aydın yazdı: hocam amacınız arka taraf ise bod perde de kullanabilirsiniz.. İlginize teşekkürler. 17 dakika önce, İnan Çınar yazdı: Benim krom çıtaları ve camları falçata ile haritaya çevirmişler. Sonradan farkettim ama geri dönüş yok. Demem o ki düzgün birine yaptırın da isterse döşemeyi yada camı söküp taksın. İlginize teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Lumar, ATR serisi. Amerikan Film Merkezi yetkili bayisi. Önceki arabamın önceki sahibinin taktırdığı dandik filmleri söküp llumar yaptırınca farkı çok net anlamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 19 dakika önce, İnan Çınar yazdı: Benim krom çıtaları ve camları falçata ile haritaya çevirmişler. Sonradan farkettim ama geri dönüş yok. Demem o ki düzgün birine yaptırın da isterse döşemeyi yada camı söküp taksın. düzgün yerler hepsini sökerek yapar zaten 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Hatta fırınlayanlar bile var. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 (düzenlendi) 3 yerle görüştüm. Biri camlar dahil sökücem dedi(kendi oto camcısı ve tanıdık), biri sadece döşemeleri sökücem dedi(film işi yapıyor), biride sökmeye gerek yok alt kısımlar(döşemenin olduğu) biraz uğraştırır ama halleseriz dedi(reklam film çekme ve araba kaplama işi yapıyor). Eski filmlerini kendim söktüm ve camları temizledim.(1 numara film vardı) Hiçbiryeri sökmeden yaptık şuan içinde bir sorun yok. Sadece film için döşeme duruma göre olabilirdi komple cam sökmek bana mantıklı gelmiyor. En sağlıklısı sökülerek yapılandır ama. 14 Aralık 2018 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 3 defa yaptırdım aynı elemana sökmeden çok iyi yapıyor. Meşhur Balıkesir'de Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 (düzenlendi) Bana da camları sökersek sıfır hata ile yaparım dedi. Sökmeden yaparsam %10 hata payı olur kabul edersen dedi. Söktürmedim çünkü tüm kapı içlerini elden geçirmiştim, sökülmesi işime gelmezdi. Bir de bizim araçlarda sökme işi daha zor. Arka camda bi hata var, onun dışında pek hata yok. 14 Aralık 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir Ak 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 hayatımda hiç cam filmi çekmedim ama netten videolara bakarak ucuz cam filmi alıp neredeyse hatasız çektim. döşemeleri sökülmesi saçma zira ustanın aymazlığı beceriksizliği.cam ile döşeme arasında kocaman alan var. o kısmı aşağıya doğru 2 cm uzun kesecek yapıştırıken aşağı doğru ince kredi kartı gibi bir şeyi cam ile döşeme arasına sokacak olay bu yani. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Bir saat önce, Tahir Ak yazdı: hayatımda hiç cam filmi çekmedim ama netten videolara bakarak ucuz cam filmi alıp neredeyse hatasız çektim. döşemeleri sökülmesi saçma zira ustanın aymazlığı beceriksizliği.cam ile döşeme arasında kocaman alan var. o kısmı aşağıya doğru 2 cm uzun kesecek yapıştırıken aşağı doğru ince kredi kartı gibi bir şeyi cam ile döşeme arasına sokacak olay bu yani. O dediğin boşluk her araçta yok. Kalite ve segment ile alakalı 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ben Ankara'da lumar atr 20 serisi yaptırdım. Çok memnunum. Usta işinin tam ehliydi. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 O dediğin boşluk her araçta yok. Kalite ve segment ile alakalı [emoji6]aracım 2012 model d sınıfı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Hiç filmsiz araç kullanmadım ancak hep de 1 numara oldu.. Son filmimi Çağlar yaptırmıştı nasıl yaptılar bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: son filmimi Çağlar yaptırmıştı nasıl yaptılar bilmiyorum.. Caglar abinin yapamadigi bisey var mi? Adam ingiliz anahtari gibi ya😊 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ocak 2019 Paylaş 29 Ocak 2019 https://www.instagram.com/llumarcamfilmi/?hl=tr Yorum bağlantısı
Serkan Maden 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 7 saat önce, Sefa Çelik yazdı: Nerede yaptırdınız? Ankara'da film çektirebileceğim, işinin ustası bir yer arayışındayım. 7 saat önce, Selim Bilgin yazdı: https://www.instagram.com/llumarcamfilmi/?hl=tr Bende burada yaptırdım. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 (düzenlendi) On 14.12.2018 at 21:06, Yücel Gezgin yazdı: Arkadaşlar cam filmi yaptırmak istiyorum,kapı içlerini sökmeden mümkünmüdür bu iş ?Tavsiye edeceğiniz yer varmı?Temiz işçilik yapan bir usta ,veya firma?Teşekkürler.(İstanbul Avrupa yakası) Merhabalar suntek, Llumar gibi kaliteli markalar tercih ederseniz hem sağlığınız hem keseniz için iyi bir tercih olacaktır 14 Şubat 2019 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi tapatalk imzasi silindi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2019 Paylaş 16 Şubat 2019 On 15.02.2019 at 12:31, Sefa Çelik yazdı: Doğru adresi buldum, automaster. Bu kadar kalite bir cam filmi görmedim. Dışarıdan bakınca harika görünüyor, renkli cam gibi. Direksiyona geçince film takmayı unutmuşlar sandım, tüm camlar renksiz şeffaf. Filmler ve işçilik içime çok sindi. Hanımın cliopatra için de randevumu aldım. Ayrıca aracı öyle bir yıkayıp teslim ettiler ki, showroomdan yanlışlıkla sıfır araç verdiler sandım. Elemanlarım bile pasta cila mı yaptırdın diye sordular. Yıkamaları bile üst kalite. Ofisleri, çankaya doğuşun audi bölümünün ikinci katı. % kaçlık takdırdın? rakam? Yorum bağlantısı
Recommended Posts