Mehmet Göktürk 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 2 saat önce, Koray Demir yazdı: Güvensiz araç üretimi yasak mı ki? Yasak.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 10 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Tak bunu https://kolayoto.com/falken-hs01-215-60r17-100v-xl.html 16 uyduramadım Jant inch i 17 ye kadar iniyo hocam... 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Imkan varsa alma, yoksa al. Petlas kotu degil parasina gore cok iyi ama normalde kotudur. 3600 mu Opucukle olsa belki alinirda simdi bak bunu da dusunmeye basladim. Benide dusunudurdu simdi hocam... 🤔🤔🤔 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 5 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: 17 iyi o zaman 225 55 17 bide jant bulmam lazim simdi hocam... Bunlar hep para hep masraf... Yorum bağlantısı
Burak Güler2 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 Lastikler geldi. Üzerinde ki etiket bu şekilde. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 On 12.12.2018 at 23:39, Servet Aydın yazdı: Bridgestone mumla aratıyor Ben memnunum sorun yaşamadım, lassa da bugünkü teknolojisini briçden aldı zaten. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Yakıtdaki o F değeri C değeri olan Nokian ila arasındaki fiyat farkıni yakıt olarak sizden çıkaracak zaten, Nokian kullanan + olarak daha güvenli sürüş zevki sürecek.2 sene önce komşunun Petlas lastik giremediği yere ben girip park etmiştim lastiği sormuştu, Nokian wr 4d kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Burak Güler2 15 Aralık 2018 Yazar Paylaş 15 Aralık 2018 1 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yakıtdaki o F değeri C değeri olan Nokian ila arasındaki fiyat farkıni yakıt olarak sizden çıkaracak zaten, Nokian kullanan + olarak daha güvenli sürüş zevki sürecek. 2 sene önce komşunun Petlas lastik giremediği yere ben girip park etmiştim lastiği sormuştu, Nokian wr 4d kullanıyorum. Uzun vadede dediğiniz olabilir. Fakat aracı ne kadar uzun süre kullanacağım belli olmadığı için ve piyasaya göre.uygun bulduğum için böyle bir tercih yaptım. Petlas almadım zaten tercihimi Lassadan yana kullandım Yorum bağlantısı
Burak Güler2 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 İzlenimlerimi aktarayım. Öncelikle şuana kadar geçen süreçte lastiklerin hem kuru zeminde, hem karda, hem yağmurda hem de buzda tutuşundan oldukça memnunum. Lastiklerin ölçüsü değiştiği için biraz psikolojikte olabilir bilmiyorum, aracın direksiyonu yumuşadı ve virajlarda sallanması, verdiği güven hissi azaldı. Şuan alıştığım için sanırım o kadar hissetmiyorum artık. Bunu göz önüne alarak alın benim gibi Konforla ilgili olarak ise pek bi değişim hissedemedim ben. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 Lastikler sürüş kalitesini çok fark ettiriyor, direksiyon hissi, yönlendirme kabiliyeti lastiğe çok bağlı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 On 15.12.2018 at 12:00, Selçuk Keleş yazdı: Ben memnunum sorun yaşamadım, lassa da bugünkü teknolojisini briçden aldı zaten. Boynuz kulağı geçiyor mirim 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 Petlastan daha iyi oldugu kesin lassa snowways 3 kullaniyorum.Biraz ugultu sesi fazla geliyor.yakit konusunda artisi hissediyorsunuz.michelin energy saver ile 5.2 seviyelerinde gezerken suan 6.5 litre yakiyor soguklarinda etkisiyle Yorum bağlantısı
Burak Güler2 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 5 saat önce, Emre Usta yazdı: Petlastan daha iyi oldugu kesin lassa snowways 3 kullaniyorum.Biraz ugultu sesi fazla geliyor.yakit konusunda artisi hissediyorsunuz.michelin energy saver ile 5.2 seviyelerinde gezerken suan 6.5 litre yakiyor soguklarinda etkisiyle Yakıta da değinmek lazım. Evet arttırdı benim de bir miktar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts