Selçuk Keleş 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Xperia Z3 Compact'ımın camı yeniden çatladı, son bir yıldır bozulan gps'i (kronik sorunmuş) nedeniyle rahat kullanamıyordum. Yolları ayırmanın zamanı geldi. Telefona fazla para verilmesini mantıklı bulmadığımdan 1500 lira bandında bir model almak istedim. Mi A2 Lite, Android One platformunda yer alan giriş seviye bir model. HB'dadan bir satıcıdan aldım. 1360 TL. Telefon ithalatçı garantili ve teknik servisi Delta Servis tarafından sunuluyor. 3/32 GB ve 4/64 GB olarak iki hafıza seçeneği, altın, siyah ve mavi renklerde satışa sunulmuş. Ben 4/64 ve altın rengi tercih ettim. Telefon boştayken 2 GB RAM kullanılıyor. Android ise 10 GB civarında depolama alanı kaplıyor. Bu nedenle 4/64 GB seçeneğini almak daha mantıklı olacaktır. Bir haftadır kullanıyorum. Android One 8.1 ile geliyor, 9 güncellemesini de önümüzdeki aylarda alacakmış. Çift arka kamera, 5.8" çentikli ekran, 4000 mah bataryası var. Kalan detaylara girmiyorum zaten bakarsınız Ekleme : Android 9 güncellemesi 17 Ocak itibariyle geldi. Telefonun metal kasası sayesinde görünüşü gayet iyi. Yalnız tutan parmaklarınızın dokunduğu sağ ve soldaki yerdeki birleşim yeri pürüzlü gibi hissettiriyor bu pek hoşuma gitmedi. Eksi. Bataryası gerçekten müthiş. 2 günden fazla dayanıyor. Az kullandığımda 4 günden fazla dayanıyor. Android One'ın iddialı olduğu şeylerden biri de bu. Umarım bu hep böyle devam eder. Buna üç tane artı veriyorum. Ekran parlaklığı ve netliği yeterli. Dokunmatik hassasiyeti iyi. Artı. Radyosu Android 9 güncellemesi ile geldi. Artı. Kamera vasat, video çekimlerinde sanki kıpraşma var. Gece çekimleri kötü, gündüz çekimleri idare eder. Telefonla fotoğraf çekmediğimden bu benim için en son kriter. Buna siz eksi verirsiniz ama ben vermiyorum. Wifi bağlantısında hiç bir sorun yaşamadım. 4.5G desteği bulunmuyor. Sanırım VF'un bazı bantlarıyla uyumlu olmadığından 4G görünüyor bazen de 3G'ye düştüğü oluyor ki önceki telefonum da böyleydi. Buna eksi vermiyorum. Zil sesi yüksekliği gayet iyi. Ancak karşıdakinin sesi biraz boğuk gibi geliyor. Eksi. Ana ekrandaki Ok Google asistan zımbırtısını kaldıramadım, farklı launcher kullanmak gerekiyormuş. Led bildiriminin ayarını bulamadım tabii bu android ile alakalı bir şey. Bunlara eksi vermiyorum. Herhangi bir ısınma, donma, kitlenme, kasılma vs. yaşamadım. Uygulama açılış hızları yeterli. Artı. Sonuç olarak, uygun fiyatıyla giriş seviye bir telefon ihtiyacını fazlasıyla karşılayan bir model Mi A2 Lite. Gelişmeleri zamanla yazarım. 6 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Güle güle kullanın . Gece fotoğraf çekimi nasıl? Bu hafta a101 e honor 9 lite geliyor. Gece çekimi çok iyidi. Onu almayı düşünürken bu aklıma takıldı. Birde saf android nasıl oluyor? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Nova Launcher ve Open Camera şiddetle tavsiyemdir. Güle güle kullan. 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 A2 lite güncel cihaz ama sonuçta lite. A1 de bi alternatif olabilirdi, kamerası ve diğer özellikleri ile memnuniyet oranı yüksek bi telefon.Hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Hastayim su markaya.Bence mukemmel isler cikariyor. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 Bende Honur 9 lite sipariş ettim 1300 tl geldiğinde yazarım .Okuduğum kadar bana fazlasıyla yeterli. 2 Yorum bağlantısı
Kani Kaya 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 xiaomi s2 gecen ay 11. 11 de aldım..şimdiye kadar neden almamışım dedim..ikinci el parasına sıfır tlf.. 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Hayırlı olsun, ben'de oğluma 32 gb lık olanını aldım daha elime geçmedi kargoda.😊 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Güle güle kullanın.Biraz üstünde redmi note 6 pro da güzel F/P ürünü görünüyor, eşime alacağım gibi.Geçen sene note 3 alacaktım 1350 liraya almadım şimdi 2500 falan, o parayı kesinlikle haketmiyor bence. Ekleme: geçen hafta 2000 bandına düşmüş mi note 3. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Ben de babama redmi 6 aldım. Aslında S2 alacaktım ama ekran boyutu, telefonun genişliği yüzünden ve redmi 6'nın ekran çözünürlüğünün 720p olması sebebiyle bunu aldım. Hem Xiaomi hem de Huawei için lite modelleri hoşuma gitmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 1 hafta önce arkadaşım satın aldı gayet memnun. ama 64 gb olanı tercih edin 4 gb ram. Sadece kamerası bi tık düşük kalitede , birde bu tlfnda mi6 mi8 gibi andriode ek mıui yazılımı yok sadece soft android var. bende denedim baktım tlfn a gayet kullanışlı ve şık . 1 Yorum bağlantısı
Cihat Eyüboğlu 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 aypon kullandım samsun kullandım şu an xiaomi kullanıyorum. bu saatten sonra da başka marka kullanmam. bu saatten sonra ne aypona ne de samsuna para vermem. 3 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 (düzenlendi) 2013 yılında zar zor yurt dışından mi3 almıştım. Şu anda eşimde redmi note 2, bende redmi note 4x var. Mi3'e ne oldu derseniz taş gibi hala, format attım duruyor. kızım ne zaman telefon isterse hazır telefonu. Xiaomi markasından çok memnunum. Edit: redmi note 4x 4/64 tercih nedeni: 4000mah batarya, kasasının ve kapağının metal oluşu. Şimdi, Yücel Meta yazdı: 13 Aralık 2018 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Honor 9 lite geldi inceleme yapacak kadar özellik kullanmıyorum. 4 kamerası var resim güzel çekiyor. parmak izimi de okuyor. hızlı da. Eh, ekmek köfte meselesi .Fiyat perfomans ürünü gibi. Bana yeter. Asus lazer 2 su koymaya başlamıştı. 4 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 42 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Honor 9 lite geldi inceleme yapacak kadar özellik kullanmıyorum. 4 kamerası var resim güzel çekiyor. parmak izimi de okuyor. hızlı da. Eh, ekmek köfte meselesi .Fiyat perfomans ürünü gibi. Bana yeter. Asus lazer 2 su koymaya başlamıştı. Dedemm, ıslatalım telefonu dedemm🥰 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 55 dakika önce, Cem Işık yazdı: Dedemm, ıslatalım telefonu dedemm🥰 portifin altında deneriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 On 11.12.2018 at 19:27, Sani Gerşon yazdı: Nova Launcher ve Open Camera şiddetle tavsiyemdir. Güle güle kullan. Nova Launcher parasını her kuruşuna kadar hak ediyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 3 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Honor 9 lite geldi inceleme yapacak kadar özellik kullanmıyorum. 4 kamerası var resim güzel çekiyor. parmak izimi de okuyor. hızlı da. Eh, ekmek köfte meselesi .Fiyat perfomans ürünü gibi. Bana yeter. Asus lazer 2 su koymaya başlamıştı. genç işi telefon hayırlı olsun, kullandıkça daha çok seveceksin not: sildiğin resimleri silmiyor dikkat galeriye girip kalıcı olarak sil demen lazım 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 (düzenlendi) 4 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Ne zaman ıslatıyoruz dedemmm E işte ıslatır 33 yıllık hoperlörlerle tandırda kuruturuz yoksa bu hafta yattı mı Gebze 13 Aralık 2018 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 E işte ıslatır 33 yıllık hoperlörlerle tandırda kuruturuz yoksa bu hafta yattı mı GebzeKing ten haber çıkmadı baksana Çağlar abi zaten kayıp cem desen kaybolmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts