Harun Kocaçalışkan 10 Şubat 2019 Yazar Paylaş 10 Şubat 2019 @Cem TÜMER arkadaşımızın bir akşam vakti dürtmesiyle aldığım Ön ST tampon montajımızı tamamladık. Montajda yardımlarını esirgemeyen ve muhteşem bir ev sahipliği yapan @Mustafa Liman abi ve Derin Garage Bursa çalışanlarına, Ön sis farlarının tedariği için @Sezgin Yılmaz dostuma, Bu işi yapmam yolunda beni sürekli gazlayan @Ömer Türkşanlı arkadaşımıza teşekkür ederim. Biraz uğraştık ama temiz oldu. 10 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 [mention=59474]Cem TÜMER[/mention] arkadaşımızın bir akşam vakti dürtmesiyle aldığım Ön ST tampon montajımızı tamamladık. Montajda yardımlarını esirgemeyen ve muhteşem bir ev sahipliği yapan [mention=79683]Mustafa Liman[/mention] abi ve Derin Garage Bursa çalışanlarına, Ön sis farlarının tedariği için [mention=49109]Sezgin Yılmaz[/mention] dostuma, Bu işi yapmam yolunda beni sürekli gazlayan [mention=54493]Ömer Türkşanlı[/mention] arkadaşımıza teşekkür ederim. Biraz uğraştık ama temiz oldu. Resimler yurtdışında görünmüyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 Eski tamponu kaybetme. Lazım olunca bulunmuyor. Güzel olmuş. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 Tadından yenmeyecek ender araçlardan biri. En sevdiğim yanı ise, sürüş esnasında ön kaputun görünüyor olması. MB-BMW edası var sürüş zevkinde. Güle güle binin, hayırlı olsun, bi Maşallah diyelim. Yakıt değerlerini merak ediyorum Jatco şanzıman ile. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Şubat 2019 Yazar Paylaş 10 Şubat 2019 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Eski tamponu kaybetme. Lazım olunca bulunmuyor. Güzel olmuş. Güle güle kullan. Sagol abi eskiyi sattim aslinda lazim olursa da yan sanayi alir takarim artik eskisi cok iyi degildi zaten degisecektim. Bir saat önce, Celal Aydın yazdı: Tadından yenmeyecek ender araçlardan biri. En sevdiğim yanı ise, sürüş esnasında ön kaputun görünüyor olması. MB-BMW edası var sürüş zevkinde. Güle güle binin, hayırlı olsun, bi Maşallah diyelim. Yakıt değerlerini merak ediyorum Jatco şanzıman ile. Sagolun. 6 aydir yakit programinda kayit aliyorum her yakiti. Genel ortalamam 7.7 lt su an. Ama Shell'i birakmayi dusunuyorum bakalim belki daha da azalir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 11 Şubat 2019 Paylaş 11 Şubat 2019 12 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: @Cem TÜMER arkadaşımızın bir akşam vakti dürtmesiyle aldığım Ön ST tampon montajımızı tamamladık. Montajda yardımlarını esirgemeyen ve muhteşem bir ev sahipliği yapan @Mustafa Liman abi ve Derin Garage Bursa çalışanlarına, Ön sis farlarının tedariği için @Sezgin Yılmaz dostuma, Bu işi yapmam yolunda beni sürekli gazlayan @Ömer Türkşanlı arkadaşımıza teşekkür ederim. Biraz uğraştık ama temiz oldu. İyi günlerde güle güle kullan kardeşim. Mehmet'in dediği gibi bir takım ön-arka tampon alıp depoya koysak iyi olur aslında, geçen yıl yaşadıklarımdan sonra pek de haksız sayılmaz Bu arada @Köksal Özgür Liman'ın da ellerine sağlık. Bir sonraki buluşmada ulaşabilirsek belki Bursa'lı forumdaşlar da olur ve Derin Garage Bursa da mini toplantı yapmış oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2019 Paylaş 11 Şubat 2019 17 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Eski tamponu kaybetme. Lazım olunca bulunmuyor. Güzel olmuş. Güle güle kullan. iban yollarım kargo ertsi gün kapında 20 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Ön ST tampon montajımızı tamamladık alt toz plastikleri tam oturdu mu yerine yuvarlak sis lere gündüz far ledi isterim diyor araba 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 11 Şubat 2019 Yazar Paylaş 11 Şubat 2019 16 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: iban yollarım kargo ertsi gün kapında alt toz plastikleri tam oturdu mu yerine yuvarlak sis lere gündüz far ledi isterim diyor araba Abi hemen hemen herşey oturdu. Braketleri sıfır almıştım zaten. Tampondaki sis farları ve sis kapakları hariç herşey sıfır. Tek oturmayan şey alt radyatör koruması oldu. Daha doğrusu bizimkisi kısa geldi. Oraya plastik bir levhadan ek yapılacak ileride. Gündüz ledi olabilir Hella'nın bütünleşik sisleri var ama çok pahalı ucuza denk getirirsem onlardan takabilirim ama bizim trafikçiler gündüz sisleri açmış diye ceza keserler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2019 Paylaş 11 Şubat 2019 10 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Tek oturmayan şey alt radyatör koruması oldu. Daha doğrusu bizimkisi kısa geldi st kaderi onu merak etmiştim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat 2019 Paylaş 15 Şubat 2019 Bu araclarin duzel otomatik olani alinirmi? Gumruk isi pek cok mevcut. Km ler 250 bin ve uzeri. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 16 Şubat 2019 Paylaş 16 Şubat 2019 Kaşlarını yolup, plakalıkları söküp atmak lazım Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Şubat 2019 Paylaş 16 Şubat 2019 Ön tampon yakışmış, güle güle kullan Harun. 10 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: Bu araclarin duzel otomatik olani alinirmi? Gumruk isi pek cok mevcut. Km ler 250 bin ve uzeri. En çok tutulanı dizel otomatik olanları zaten. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Şubat 2019 Yazar Paylaş 16 Şubat 2019 15 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: Bu araclarin duzel otomatik olani alinirmi? Gumruk isi pek cok mevcut. Km ler 250 bin ve uzeri. Ben gumrukten almazdim. Cok sorun cikiyo gumruktekilerde Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Nisan 2019 Yazar Paylaş 1 Nisan 2019 Cumartesi günü arabaya güzel bir ağır bakım operasyonu yaptık. km: 181.000 Ön ve Arka Amortisörler, körükleri, takozları, rulmanları değiştirildi. Ön Z-Rotlar değiştirildi. Ön taşıyıcılar değiştirildi. Arka viraj demir lastikleri değiştirildi. Ön sağ kaliper sıkılı kalmış düzeltildi. Yağ, yağ filtresi, polen filtresi değiştirildi. Fren hidroliği, direksiyon hidroliği, şanzıman yağı seviyesi, bilyalar kontrol edildi. Rotçuda rot ayarı yapıldı. Kullanılan Parçalarda orjinal veya orjinale en yakın kalitedeki üreticiler tercih edildi. Ön Amortisörler : Bilstein B4 Arka Amortisörler : Sachs Körükler, bilyalar, takozlar: SKF, Sachs, Febi, FoMoCo ortaya karışık. Z-Rotlar, Arka Viraj Demir Lastikleri: FoMoCo Yağ: Liqui Moly 5W-30 Yağ filtresi, Polen Filtresi: Orjinal Bu işlemler sabah 9 dan akşam 19.00'a kadar devam etti. @Mustafa Liman abime sıkılmadan benle uğraştığı için teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 1 Nisan 2019 Paylaş 1 Nisan 2019 (düzenlendi) 7 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Cumartesi günü arabaya güzel bir ağır bakım operasyonu yaptık. km: 181.000 Ön ve Arka Amortisörler, körükleri, takozları, rulmanları değiştirildi. Ön Z-Rotlar değiştirildi. Ön taşıyıcılar değiştirildi. Arka viraj demir lastikleri değiştirildi. Ön sağ kaliper sıkılı kalmış düzeltildi. Yağ, yağ filtresi, polen filtresi değiştirildi. Fren hidroliği, direksiyon hidroliği, şanzıman yağı seviyesi, bilyalar kontrol edildi. Rotçuda rot ayarı yapıldı. Kullanılan Parçalarda orjinal veya orjinale en yakın kalitedeki üreticiler tercih edildi. Ön Amortisörler : Bilstein B4 Arka Amortisörler : Sachs Körükler, bilyalar, takozlar: SKF, Sachs, Febi, FoMoCo ortaya karışık. Z-Rotlar, Arka Viraj Demir Lastikleri: FoMoCo Yağ: Liqui Moly 5W-30 Yağ filtresi, Polen Filtresi: Orjinal Bu işlemler sabah 9 dan akşam 19.00'a kadar devam etti. @Mustafa Liman abime sıkılmadan benle uğraştığı için teşekkür ederim. İyi günlerde kullan kardeşim. Tekerine taş değmesin. DerinGarage @Köksal Özgür Liman ve Ali'nin de selamları var. 1 Nisan 2019 tarihinde Mustafa Liman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Yazar Paylaş 15 Mart 2020 Jantları değiştik 18 yaptık. @Sezgin Yılmaz kardeşime desteklerinden ötürü teşekkür ederim. 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Kapi birlesim yerini ve aynalari arac rengine cevirsen nasil olur? 🤔 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Jantları değiştik 18 yaptık çıkanlar ne oldu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Aynı soruyu soracaktım kaç inç çıkanlar 16 mi 17 mi oluyor, Ghia X jantı diye geçiyor sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Ghia-x çıkmış, sahibini bulmuş galiba. Ben düşünürdüm valla 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Yazar Paylaş 15 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: çıkanlar ne oldu Sattim onlari Ahmet İhsan Akşen yazdı: Aynı soruyu soracaktım kaç inç çıkanlar 16 mi 17 mi oluyor, Ghia X jantı diye geçiyor sanırım. Cikanlar 17 bunlar 18 Alpay Sumer yazdı: Kapi birlesim yerini ve aynalari arac rengine cevirsen nasil olur? 🤔 Orjinali oyle zaten, kapi sutunlarinda folyo yaptim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Orjinali oyle zaten, kapi sutunlarinda folyo yaptim Bana garip geldi nedense? Tabi zevk meselesi ama aracin butunlugune ters geldi. Hasan bi fotoşok yapsin bakalim 😄🤭 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Mk4 e de yakışıyor. Biraz macerali bir tedarik süreci oldu ama değdi 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Yazar Paylaş 15 Mart 2020 Sezgin Yılmaz yazdı: Mk4 e de yakışıyor. Biraz macerali bir tedarik süreci oldu ama değdi Aynen sen olmasan zaten imkansiz bulmamiz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts