Mustafa Tüfekçi 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2ele paramız yetmez sıfır alalım Bıze kimse yardımcı olmadı . Yüksek yerde alçak tanıdık Lazım bizde bayiden çıkaralım istedik bı tane kırmızı urban. Fiat online a yazıldik. Bayilere yazıldik kimse dönmedi. Liste fiyatından bı tane kırmızı urban sedan 1.4 hatta LPG'li fabrikasyon olsa binerim 5 sene Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Fiat online a yazıldik. Bayilere yazıldik kimse dönmedi. yansın öyle bayi olmaz olsun Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: 25 maaş prim mi geldi, ne görsen alasın geliyor yahu Çaktırma. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 5 sene maks 5 ay patron hiç idda etme Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Arabama istediğim parayı veren olmayınca şu an için satmaktan vazgeçtim biniyorum sarı siteciler kaybetti :S Marş motorunu değiştirdim orjinali ile; Android Multimedyaya geçiş yaptım. Yağ bakımı yapıldı Liqui Moly Special Tec F Polen filtresi değişti Mann Frecious Plus AntiBakteriyel Spor tip stoplar satıldı orjinal tip stoplara dönüldü. 7 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 SATMA... Çetin' in yaptığı panel mi bu? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: SATMA... Çetin' in yaptığı panel mi bu? Yok bunlar artık Çinliler işe el attı bizim arabalar için hazır üretiyolar. Ben ondan aldım ama bu hazır bir model orjinalimsi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Arabama istediğim parayı veren olmayınca şu an için satmaktan vazgeçtim biniyorum sarı siteciler kaybetti :S Marş motorunu değiştirdim orjinali ile; Android Multimedyaya geçiş yaptım. Yağ bakımı yapıldı Liqui Moly Special Tec F Polen filtresi değişti Mann Frecious Plus AntiBakteriyel Spor tip stoplar satıldı orjinal tip stoplara dönüldü. Montaj bitmiş halimi yakından bakınca biraz yamukluk var gibi... Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Montaj bitmiş halimi yakından bakınca biraz yamukluk var gibi... çekim açısıyla alakalı olabilir bir yamukluk yok aslında. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Arabama istediğim parayı veren olmayınca şu an için satmaktan vazgeçtim biniyorum sarı siteciler kaybetti :S Marş motorunu değiştirdim orjinali ile; Android Multimedyaya geçiş yaptım. Yağ bakımı yapıldı Liqui Moly Special Tec F Polen filtresi değişti Mann Frecious Plus AntiBakteriyel Spor tip stoplar satıldı orjinal tip stoplara dönüldü. Mis gibi bosver tadını cıkara cıkara kullan 🧿 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Bende kararsızlıklar içindeyim vallaha. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Montaj bitmiş halimi yakından bakınca biraz yamukluk var gibi... Harun Kocaçalışkan yazdı: çekim açısıyla alakalı olabilir bir yamukluk yok aslında. Yamuk yamuk. Bir hafta bana ver düzeltirim. Özledim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Yamuk yamuk. Bir hafta bana ver düzeltirim. Özledim başka derdin Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Fatih Keskin yazdı: başka derdin Bir hafta da sendekini alırım 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Bir hafta da sendekini alırım 105 bin bakımı sana ait ama 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Fatih Keskin yazdı: 105 bin bakımı sana ait ama Canın sağ olsun Abim... 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Haziran 2023 Yazar Paylaş 23 Haziran 2023 Arabam satılmıştır alan hayrını görsün. 7 senelik birliktelik bitti. Yenisi başladı :S 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2023 Paylaş 23 Haziran 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Arabam satılmıştır alan hayrını görsün. 7 senelik birliktelik bitti. Yenisi başladı :S Görelim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Haziran 2023 Paylaş 23 Haziran 2023 Hayırlı olsun giden de kalanda böyle bir güzelliğin yerine ne geldiki acaba toplum merak içinde yani ben Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Haziran 2023 Yazar Paylaş 23 Haziran 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun giden de kalanda böyle bir güzelliğin yerine ne geldiki acaba toplum merak içinde yani ben 7 sene mondeo binip araba satan biri ne alırsa onu aldım 1 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Haziran 2023 Yazar Paylaş 23 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: tesla? Akülere karşıyım abi genel olarak :S 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Haziran 2023 Paylaş 23 Haziran 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: 7 sene mondeo binip araba satan biri ne alırsa onu aldım passat almış olabilir gerçek bir d segment alındıysa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2023 Paylaş 23 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: passat almış olabilir gerçek bir d segment alındıysa konu kullanıcı konusu alsatçı olsa olabilirdi de 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts