Erhan Doruk 24 Aralık 2018 Paylaş 24 Aralık 2018 Baktınız çözemiyorsunuz Doğuş a aracı takasa verip başka bir araç alın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Aralık 2018 Paylaş 24 Aralık 2018 Bir saat önce, Erhan Doruk yazdı: Baktınız çözemiyorsunuz Doğuş a aracı takasa verip başka bir araç alın. Elegant çözüm oldu Yorum bağlantısı
Ozgur Durguner 27 Aralık 2018 Yazar Paylaş 27 Aralık 2018 Bir güncelleme vereyim Araba su an 30km gittiğinde bile basınç oluşturup butun soğutma sivisini tankin motor kaput açıkken bakildiginda gözükmeyen tahliye noktasından disari atıyor (kullanılan sivi Erhan Doruk un da dediği gibi Audi tarafından onaylanan G12++ pembe renkli sivi) Audi konunun motordan kaynaklandigina dair %100 emin olduklarını söylediler ve servis muduru konuyla direk kendisi ilgilenmeye başladı su an aracın uzerinde isi sadece spor arabalara bakmak olan 7 kisilik bir ekip calisiyor. Motor bugun arabadan sokulup silindi kapakları açılacak tahminen silindir contası ya da silindir kapaklarında deforme olduğu söyleniyor motor acılması bitince kesin sorun icin haber verecekler On 24.12.2018 at 17:56, Erhan Doruk yazdı: Baktınız çözemiyorsunuz Doğuş a aracı takasa verip başka bir araç alın. maalesef bu benim icin cozum degil cunku ben Dubai deyim araca Dubai Distrubutoru bakıyor. On 24.12.2018 at 19:20, Çağlar Bayur yazdı: galeriden 2.el sakıncalı demek Galeri? 2.el? oyle bisi yazdigimi hatirlamiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2018 Paylaş 27 Aralık 2018 54 dakika önce, Ozgur Durguner yazdı: Galeri? 2.el? oyle bisi yazdigimi hatirlamiyorum size yazmadım, konuya yazdım , vesile diye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts