Cihaner Öztürk 25 Aralık 2018 Yazar Paylaş 25 Aralık 2018 Bir soru sorsam. Dışarda hava 5 derece klima otomatik ve 23 dereceye ayarlı. AC kompresörü devreye girermi yoksa AC ye basarak mutlaka devre dışı bırakmalımıyız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 Cihaner Öztürk yazdı: Bir soru sorsam. Dışarda hava 5 derece klima otomatik ve 23 dereceye ayarlı. AC kompresörü devreye girermi yoksa AC ye basarak mutlaka devre dışı bırakmalımıyız. Genişlet Girer. 10 derece altı zaten elektrikli ısıtma var araçta. Buğu olmadığı sürece klima gereksiz 2 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 Cihaner Öztürk yazdı: Antalya adrasan dan çekildi. Kar ve güneş bir arada.Araç 500 km şehir dışı 400 km şehir içi ortalama 5.2 ile 900 km yapıyor. Depo 50 lt. Uzun yolda 1000 km yi geçer. Ancak bu araçla 1.500 km yaptığını söyleyen tanıdıklarım oldu. Bence hayal kurmuşlar. Lastikler yaza dönse motor açılsada yapacağını tahmin etmiyorum.Araç ankara beypazarı mı kayıtlı 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 25 Aralık 2018 Yazar Paylaş 25 Aralık 2018 Tahir Ak yazdı: Araç ankara beypazarı mı kayıtlı Hayır. Merkezdeyim. Ama işlemler oradan yapılmış olabilirmi bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 9 Ocak 2019 Yazar Paylaş 9 Ocak 2019 Antalya-Ankara seyahati tamamlandı. Hava 0 derece dolaylarında, kısmen rüzgarlı, hız düz yolda 92-96 aralığında ve araçta 2 kişi ile yaklaşık 100 kg bagaj mevcut. Ankara'ya 4.5 ortalama ile vardım. Sakin kullanıldı ve 6.5 saatte seyahat tamamlandı. Ortalama hız 80 e yakın. Tek üzüntüm Afyon Sivrihisar arasında tamamen düz bir yerde takla atmış bir araç gördüm. Malesef genç bir arkadaş koltuğa sıkışarak muhtamelen vefat etmiş. İtfaiye ve ambulans müdahale etmiyordu. Bakmadan geçtim ama ailesi sürekli gözlerimin önüne geldi. Aman dikkat. 2 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 19 Mart 2019 Yazar Paylaş 19 Mart 2019 Ankara, Gümüşhane, Ordu, Sinop, Kastamonu, Safranbolu, Ankara olarak 2500 km. lik seyahat sonucu; 2 kişi bagaj full, normal yolda 100-110 km hız. Yayla gezileri, köyleri ziyaretler. Hava genelde kapalı, lastikler 34 psi. Ortalama yakıt 4.8 lt. Yakıt Opet diesel. 2 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Ankara, Antalya, Kuşadası, Şirince ve Afyon üzerinden 2.250 km lik seyahatim bitti. 3 hafta sürdü. Yolun yarısı uzun yol diğer yarısı şehiriçi diyebiliriz. Bagaj ful, arka koltuklar kısmen dolu. Lastikler 33, 34 arası. Tüketilen yakıt 110 litre. 4.9 ortalama dizel tüketimi. Sürüş genelde sakin. Araç 1.5 diesel easy r vites. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Merhabalar. Dün aracı uzun yolda kullandım, sıkıntı yoktu. Bugün avm dönüşü sonradan hava kirliliği sensörü olduğunu öğrendiğim lamba yandı. 444 yardımı aradım çekelim dediler ve gece aracı servise çektik. Sanırım katalitik ile ilgili sorun ve çekilmesine gerek yoktu. Yarın bakılacak. Bilgisi olan arkadaşlardan durum değerlendirmesi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Araç 18500 'de ve geçen hafta 2 kere uzun yol yaptım. Şehir içi kullanımlarda sıkıntı oluyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Kat tıkanması biraz devirli kullanım olup olmadığı ile ilgili olduğu kadar kötü yakıtla da ilgilidir. Uzun yolda yüksek devir de bir süre kullandınız mı? 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 Hacı Şenyurt yazdı: Kat tıkanması biraz devirli kullanım olup olmadığı ile ilgili olduğu kadar kötü yakıtla da ilgilidir. Uzun yolda yüksek devir de bir süre kullandınız mı? Genişlet Opet dışı yakıt kullanmam. Özellikle Ankara Gerede arası uzun rampalar var, ister istemez uzun süreler yüksek devir çeviriyorsunuz. Ara sıra bende 6 yerine 5 ile kullandım. Bu ara aracı sabah teslim ettim, makinaya bakmadan anlayamayız dedi. Yani bu arıza lambasının yanması sadece tıkanma ile ilgili olmayabilirmiş. Akşama belli olur, hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Opet dışı yakıt kullanmam. Özellikle Ankara Gerede arası uzun rampalar var, ister istemez uzun süreler yüksek devir çeviriyorsunuz. Ara sıra bende 6 yerine 5 ile kullandım. Bu ara aracı sabah teslim ettim, makinaya bakmadan anlayamayız dedi. Yani bu arıza lambasının yanması sadece tıkanma ile ilgili olmayabilirmiş. Akşama belli olur, hayırlısı.Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 Haber geldi. Alçak basınç egr'si arızalanmış. Parça yok sipariş verdiler. Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Gülermisin ağlarmısın. Şimdi de haber verdiler parça depoda gözükmüyor. Yurt dışı sipariş olacakmış. 15-20 gün sürermiş. Kesin süre belli olunca arayacaklarmış. Şaka mı, bu motordan Türkiye'de milyonlarca arabada var. 1.5 dci reno. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Gülermisin ağlarmısın. Şimdi de haber verdiler parça depoda gözükmüyor. Yurt dışı sipariş olacakmış. 15-20 gün sürermiş. Kesin süre belli olunca arayacaklarmış. Şaka mı, bu motordan Türkiye'de milyonlarca arabada var. 1.5 dci reno. Genişlet Bu ne ki, geçen aylarda hava filtresi yoktu stoklarda. 1.5 ay bekledik. İnanmadım müşteri hizmetlerini aradım, "ülkede başka bayiiden yollayın, araç km bakımından filtresiz mi çıkacak" dedim, "hiç bir bayiimizde kalmadı, fransa'dan gelmesini bekliyoruz, garantiniz etkilenmeyecek, merak etmeyin" dediler... Yerine araç istediniz, di mi? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 İnternette olan parça stokta yok Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Yurt dışından haber gelince müşteri ilişkileri beni arayacakmış. Tabi ki araç talebinde bulunacağım. Sani Gerşon yazdı: Bu ne ki, geçen aylarda hava filtresi yoktu stoklarda. 1.5 ay bekledik. İnanmadım müşteri hizmetlerini aradım, "ülkede başka bayiiden yollayın, araç km bakımından filtresiz mi çıkacak" dedim, "hiç bir bayiimizde kalmadı, fransa'dan gelmesini bekliyoruz, garantiniz etkilenmeyecek, merak etmeyin" dediler... Yerine araç istediniz, di mi? Genişlet Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Sani Gerşon yazdı: garantiniz etkilenmeyecek, merak etmeyin" dediler.. Genişlet Motor etkilenecekmiymiş ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Ersen Tapan yazdı: Motor etkilenecekmiymiş ? Genişlet Onu da sordum, 100bin'den evvel motorunuza bi şey olursa korumamız altında dedi. Ömründen yemesi umurunda değil Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 19 Aralık 2020 Yazar Paylaş 19 Aralık 2020 Merhabalar, Stepway aracımın 2. yıl bakımını yaptırdım. 1 yılda 12 bin km yapmışım. Bakımdan sonra motor acaip derecede sessizleşti. Motordan gelen klasik dizel tıkırtıları azaldı. Geçen senede benzer şeyler olmuştu. Demekki konulan yağ kalitesi 12 bin km. ve 1 yıl kriterlerini karşılamıyor. Bakım yaklaştıkça sesler artıyor. Bu sefer 6. ayda sadece yağ değişimi yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Not:Ankara Cihan yetkili servis. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 Hava filtresi doluyor bence. Daha çok ondan rahatlıyor motor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts