Erdem Bozkurt 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 yıllardır yaşadığım,ekmeğini yediğim herkesin gözbebeği bodrum bugun aşırı yağış nedeniyle pert oldu,çok şükür can kaybı yok,işyerleri evleri sular altında kalanlarada geçmiş olsun diyorum konuşulacak çok şey var 2 sene önce daha büyük bir felaket yaşadık ama malesef gereken dersler çıkarılmamış gibi...geçmiş olsun bodrum.... Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Allah korusun çok kötü Can kaybının olmayışı bir nebze iyi. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Her sene aynı hikaye, seneyede aynısı olacak. Bizde burdan yine geçmiş olsun diyecez. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 29 Kasım 2018 Yazar Paylaş 29 Kasım 2018 kronikleşmiş sorunları belli bodrumun,yaşıyoruz görüyoruz,başta altyapı,yollar,merkez garaj,sanayi,çöplük adına yakışmayacak saçma sapan sorunlar yıllardır yapılmayı bekliyor,bodrum dışı sizi içi yaşayanları bilir Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Doğa intikamini aliyor ona cok zarar verdik 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Doğa intikamini aliyor ona cok zarar verdikAynen böyle. Bodrum çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 29 Kasım 2018 Paylaş 29 Kasım 2018 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 30 Kasım 2018 Paylaş 30 Kasım 2018 Geçmiş olsun.Daha çok yazlık daha çok otel ile çözmeye çalışırlar bence Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Kasım 2018 Paylaş 30 Kasım 2018 Dün izlediğim bir videoda koca Transit pickup, su üzerinde yüzerek kayıyordu aşağıya doğru. Allah afetinden korusun. Su ile baş etmek en zor şeylerden birisidir. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 30 Kasım 2018 Yazar Paylaş 30 Kasım 2018 6 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Bir önceki selde bodruma 150 kg marmarise 170 kg yağış düşmüştü aynı gün Bodrumu sel götürürken Marmariste herkes rahattı Yıllar önce alt yapı sorunu çözüldü tüm dere üzeri yapılar ıslah edildi Küçükken hatırlıyorum sırf dere üzerine inşa edili diye Marmarisin en büyük gece klubünün olduğu bina yıkılmıştı ki Marmarisin coğrafi durumu bodruma göre daha zor etrafı dağlar ile çevrili görüntülerde selin aktığı yerlerin hepsi eskiden dere yatağıydı bunu bodrumda yaşayanlar iyi bilir ama ilginçtir bu sıkıntılı yerlerde iyileştirme görmüyoruz yarın üzerinde asvalt çekerler devam hayata,evet dediğiniz gibi marmaris bodrumdan daha çok yağış alıyor hava tahminlerde gözlemliyorum yazın gidin dağlardan su fışkırıyor yol üzerindeki bütün çeşmelerden su akar yıllar önce yapılan alt yapı çalışmaların rahatlığı var yazıda kışıda sıkıntısız...malesef alt yapı sıkıntısı ülkemizde kronikleşmiş,daimi çözümü bulunamıyor yada bu işlerden birilerinin menfaati var....zararı çeken vatandaş,boşa harcanan milli servet... 6 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Dün izlediğim bir videoda koca Transit pickup, su üzerinde yüzerek kayıyordu aşağıya doğru. Allah afetinden korusun. Su ile baş etmek en zor şeylerden birisidir. daha önce daha kötü görüntüler vardı aynı cadde üzerindeki bütün araçları denize sürükledi aynı filmi izlemeye devam ediyoruz... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Kasım 2018 Paylaş 30 Kasım 2018 Bodrum dediğin, İstanbul un yazlık versiyonu. Bayramda gidinde görün kalabalığı. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Kasım 2018 Paylaş 30 Kasım 2018 Videolar izledim gerçekten çok fena. Ne ilk ne de son olacak ama sele, doluya yapacak birsey yok. alt yapı bu doğa olaylar gözetilerek yapılmıyor maalesef, gözle görünmeyen hizmetler degersizlesiyor ve yerel yönetimler de gözle görünen süslemelerle uğraşıyorlar daha çok. Yorum bağlantısı
Caner Göktaş 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Bunun sebebi ney peki? Benim ilk olarak aklıma gelen altyapı yetersizliği. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 12 dakika önce, Caner Göktaş yazdı: Bunun sebebi ney peki? Benim ilk olarak aklıma gelen altyapı yetersizliği. Tabiki alt yapı.. Dere yatakları hep ev olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Marmaristeki dereleri temizleyip yataklarını genişlettiler. Bodrum’da ise hep ev yapmışlar vicdansızlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Tabiki alt yapı.. Dere yatakları hep ev olmuş.. Sorumsuz belediyecilik anlayışı 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 33 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Marmaris dere yatakları dün bodrumda selin vurduğu oasis alışveriş merkezi altından geçen derenin yanından geçtim,resmini çekip göstersem sanırım gülersiniz, ordan m2'ye 150kg yağmurun sanırım 50 kilosu geçmez,malesef bodrum çarpık yapılaşmayla derelerin olduğu yerleri daraltmış,mecburen dereler yol yapılmış ama üstünden geçecek yağmurun hesabı yapılmamış,taşkın yaşanan yerlerin hepsi eski dere yatağı sorunu görmek zor değil,suçu yağan sırf yoğun yağmurada bağlamak pek mantıklı değil,marmaris belediyesi bu paylaşımı yapıyorsada boşuna değil elbet 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Doğal afet diye bir şey vardır. Sen 50 yıllık ortalamaya göre hesap yapsan da ortalamanın 5-10 katı yağar yine afet olur ama 50 yılda bir kere olur. Her sene oluyorsa doğal beceriksizliktir bunun adı. Karadeniz için de geçerli bu, Samsun'daki Toki evlerinde selde boğulması vakası için de. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Bodrumdaki dereler huni gibi. Gördüm ben. Taşkın olmaması imkansız. 50 kg ı kaldırmaz oralar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts