Çağlar Bayur 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 6 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Valla sanayiden dükkan acasım geldi. Böyle bilinçli internete vakıf ingilizcesi güzel bir usta olup, karışık sorunları çözen bir usta olasım var. 2 ayda kapanır o tükkan... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 6 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Valla sanayiden dükkan acasım geldi. Böyle bilinçli internete vakıf ingilizcesi güzel bir usta olup, karışık sorunları çözen bir usta olasım var. Patlak dsg, çalışmayan DCVVT , ecude kapalı pto heater felan fıstık. Böyle hybrid batarya, tesla ustası olasım var. Bilişim yordu beni Kahve açalım ortak olurum.. boşver tamiri. Ben kek de yaparım. 5 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Kahve açalım ortak olurum. acaip mokaçinatopresso yaparım, hayat kavede 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 65 ekran otoclubturkiye paneli 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Çaylar benden ben istemem. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Şakire çay yok 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Facebook gruplarında reklamları oldukça arttı. Hibrit bakımı pil değişimi yapan yerler artık var. Özellikle pilli motosiklet ve minik arabalardan sonra hızlandı bu iş. Zaten pili ithal edebilen elektrikten anlayan biri yapar bu işi. Alt tarafı eskiyi çıkar yeniyi tak. Ya da teşhis yapıp bazı hücreleri değiştirecek. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Valla sanayiden dükkan acasım geldi. Böyle bilinçli internete vakıf ingilizcesi güzel bir usta olup, karışık sorunları çözen bir usta olasım var. Patlak dsg, çalışmayan DCVVT , ecude kapalı pto heater felan fıstık. Böyle hybrid batarya, tesla ustası olasım var. Bilişim yordu beni dedik sana burda çırak ol diye sen IT ci oldun. 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar kumanda pili gibi değil ama Ç.B mode on pil izafidir. Değiştirilirken çay var mı önem arz edeb detaydır Ç.B mode off 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 el altında yangın söndürücü olması da gerekmiyor, en azından o rahat 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Pil yüksek voltaj elektrik işleri şakaya gelmez sönmez öldürür alır götürür. Ayrıca müşteri memnuniyeti riskleri, tamir riskleri yüksek. Merakla bekliyorum. Kombiler de tamir oluyordu ama nedense son zamanlarda hep bi "abi bunun ana kartı yanmış" duyuyoruz. Acaba gerçekten yanmış mı? Kim yakmış ne olmuş? 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Pil yüksek voltaj elektrik işleri şakaya gelmez sönmez öldürür alır götürür. Ayrıca müşteri memnuniyeti riskleri, tamir riskleri yüksek. Merakla bekliyorum. Kombiler de tamir oluyordu ama nedense son zamanlarda hep bi "abi bunun ana kartı yanmış" duyuyoruz. Acaba gerçekten yanmış mı? Kim yakmış ne olmuş? kazıklanmak ve kazıklamak milli sorunumuz. O ayrı konu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Ölüm haberleri çok olacak. 300-700v arası voltajlar kömür eder. Bugün biri ızgara olacaktı mesela 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kazıklanmak ve kazıklamak milli sorunumuz. O ayrı konu tam onu da kastetmedim o da var da. Yolu çıkaramayınca değiştiriyor ana kartı. belki sigorta attı vs. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: tam onu da kastetmedim o da var da. Yolu çıkaramayınca değiştiriyor ana kartı. belki sigorta attı vs. hocam o sıra ustanın hanımı tatil istemiştir. Genleşme tankına bisiklet pompasıyla hava basıp 1500 isteyemez. Kart bozuldu diyecek tabi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam o sıra ustanın hanımı tatil istemiştir. Genleşme tankına bisiklet pompasıyla hava basıp 1500 isteyemez. Kart bozuldu diyecek tabi E hani 10 katı çıkardı böyle haksız kazancın. Sistem böyle çalışmıyor demekki dimi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Ölüm haberleri çok olacak. 300-700v arası voltajlar kömür eder. Bugün biri ızgara olacaktı mesela Kime kızdın yine, kimi yakacaktın.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: E hani 10 katı çıkardı böyle haksız kazancın. Sistem böyle çalışmıyor demekki dimi welcome to matrix 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: tam onu da kastetmedim o da var da. Yolu çıkaramayınca değiştiriyor ana kartı. belki sigorta attı vs. Sonra elektronikçiye gidiyor.. Elektronikçi bir kondansatör değiştirip 1500 lira alıyor.. Kart yanmış aabi diyen de söküp takmak için 2700 alıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2023 Paylaş 3 Ekim 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Kime kızdın yine, kimi yakacaktın.... Kimseye abi Ana ben köfte olacaktım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts