Alpay Sumer 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm değerli öğretmenlerimizin Bu kıymetli Günü Kutlu olsun... Hayatımın her döneminde; o anda düğmesiz bir kıyafet olsa dahi saygımdan düğme iliklemeye çalıştıklarıma saygı ile... 👏👏👏👏👏👏👏 19 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlarım. 6 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Geleceği hazırlamaya yardımcı olan tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun 6 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Hayattaki en büyük ideali Öğretmen olmak olan bir lidere sahibiz,onun izinden gitmek bir o kadar zor olsada,bize bıraktığı manevi mirasa; akla, bilime, medeniyete sahip çıkmak boynumuzun borcu....Bu devirde bu ülkede öğretmen olmanın zorlugu bu işi dahada kutsal ve daha çok önemli kılıyor,en büyük temennim öğretmenlere,eğitime daha çok önem verecek siyasi iradelerin bu ülkede var olmasıdır,eğitimin ticaretten çıkıp gerçek değerine ulaşacağı o günleri görebilmek dileğiyle..Hayattaki en büyük yatırım eğitimse varolsun öğretmenler bir ömür.... 10 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Çok özveri isteyen, sabır isteyen, güç isteyen bir meslek. Bir halı dokumak gibi, Bir bahçeye tohum eker gibi. Tane tane, ilmek ilmek insan dokuyan bir meslek. Çok kutsal bir meslek, çok değerli bir meslek. Yaptığı işin bilincinde olan, tüm öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. 8 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Hediyeler icin adresi yaziyorum. Merkez Corum istediginiz kargo subesine yollayabilirsiniz Ilk emrin "Oku" denildigi Hz. Muhammed' in ummeti olmanin inancini, "Bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" anlayisini dustur edinmenin sevincini, basogretmen Ataturk un ilke ve ideallerini benimseyen bir millete mensup olmanin gururunu, ve bu anlayis cercevesinde aslinda bircok onemli vazifenin kutsal bir baglamda meslek edinmis bir birey olmanin mutlulugunu yasiyorum. Ogretmenler gunumuz kutlu olsun. 16 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun, bugünü kutlayan herkese de teşekkür ederim. 7 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Başta babam olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar saygılarımı sunarım. Gelecek nesil sizin ellerinizde. 5 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Tüm meslektaşlarımın gününü kutlar, günümüzü kutlayan herkese de teşekkür ederim. 4 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar saygılarımı sunarım. 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Bir daha dünyaya gelsem yine öğretmen olmak isterdim.5 yıl kadar mesleğime ara verdim.1yıl kanser tedavisi sonrasında garsonluk, şoförlük, Kasiyerlik v.b. Hepsinden kovuldum.Yaklaşık 12 civarı iş değiştirdim.Kovulmadan, yorulmadan, sıkılmadan yaptığım yegane iş öğretmenlik (resim öğretmenliği tabiiki)...Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun. Dip not : Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz..Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz..Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz..Tatilimiz 2 ay ve bize de uzun geliyor.. 6 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Aslan 23 Kasım 2018 Paylaş 23 Kasım 2018 Atatürk'ün yolundan giden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 9 saat önce, Metin Mankal yazdı: Dip not : Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz..Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz..Yazın 3 ay tatil yapmıyoruz.. Hadi yaa.. Dış mihrakların bir provokasyonu o zaman... 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Önlerinde saygıyla eğiliyorum. Öğretmenler gününüz kutlı olsun 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ...🌸💮🌻🌺 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Bu değerli günde bizi hatırlayan değerli forum yönetime ve günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun değerli meslektaşlarım. Çocuklarımızın yüreğine dokunmak dileğiyle... 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Kasım 2018 Yazar Paylaş 24 Kasım 2018 1 saat önce, Serdar Göktaş yazdı: Bu değerli günde bizi hatırlayan değerli forum yönetime ve günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Siz değerli öğretmenlerimizi unutmak olur mu! Saygı ile. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Siz değerli öğretmenlerimizi unutmak olur mu! Saygı ile.Hee biliyom ben onu [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Kasım 2018 Yazar Paylaş 24 Kasım 2018 1 saat önce, Metin Akbal yazdı: Hee biliyom ben onu İyi ki bi dalginligima geldin. vur yuzume 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 İyi ki bi dalginligima geldin. vur yuzume [emoji16] Affetmem. Geri odemesiz kredi olursa belki. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Velilerin, ögrencilerin ve devletin gozunde degerini yitirmiş bir meslek grubu olduk ne yazik ki... Tum meslektaslarimin gununu kutluyorum... 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 (düzenlendi) Bize okumayı yazmayı hayatı öğreten öğretmenlerimiz, onlara nasıl teşekkür edeceğimizi öğretmediler. Ne güzel bir meslek, ne kadar kutsal bir meslek ülkenin geleceği öğretmenin ellerinde şekilleniyor... Bu gururun tarifi olamaz. Atatürk'ün ışığında, onun izinde olan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü canı gönülden kutlarım. ''Öğretmen şikayet hattı '' açanlar için değil ama benim gibiler için hala çok değerlisiniz... 24 Kasım 2018 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Ben bu günü hep buruk geçiririm. Rahmetli babam öğretmendi ve 39. Yaşında hayatını kaybetti. Bu yüzden her yıl eski öğretmenler günlerini hatırlıyorum , öğrencilerinin ona aldıkları hediyeleri , ona olan sevgilerini , saygılarını hatırlıyorum mutlu da oluyorum çok sevilen bir öğretmen olabilmeyi başardığı için ama üzüntüm daha fazla. . . Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere işini hakkıyla yapan , üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. 6 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Mesleğini icra etmeyen bir sınıf öğretmeni olarak ve ailede 3. kuşak öğretmen olarak bu mesleğin zorluğunu ve gün geçtikçe itibarsızlaştı-rıldı-ğını görüyorum. Mesleğini sırf para için yapan öğretmenler de var bu ülkede, ataması yapılmadığı için intihar eden de... 4 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi yaa.. Dış mihrakların bir provokasyonu o zaman... Yok yok..Tamamen yerli ve milli mihraklar... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts