Cihat Küçükay 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Merhaba Bugün ilk başta bana da ilginç gelen, ama kullandıkça bağımlısı olduğum bir cihaz tanıtacağım ; Delux M618 plus vertical wireless mouse. Bütün gün bilgisayar başında çalıştığım için mouse elimin bir uzantısı gibi oldu. Ama sürekli kullanımda bileğimde ağrılar oluşmaya başladı. Çaresini araştırdığımda (doktor dahil) bilgisayar başında sürekli çalışmamamı veya daha ergonomik bir mouse kullanmam gerektiğini gördüm. Piyasada ergonomik mouse olarak satılanlar çok pahalı, bende malum Çinli sitede bunu buldum. Alışmak 1 hafta kadar sürdü. Alıştıktan sonra gerçekten bileğimde ağrı kalmadı. Ama kabul etmek gerekirse biraz büyük, laptop çantanıza büyük gelebilir. Elimin ağrısını geçirdi ya, gerisi sorun değil. Sonuç; alınması tavsiye, özellikle bileğinde sorun olanlar için. 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Güzelmiş. Buna benzer bir de logitech'in bir ürünü var. Ben bilek sorununa tenisçilerin taktığı kalın bileklikler ile çare buldum. Günde 10 saatten fazla bilgisayar başındayım. Bir sıkıntı yok. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Enteresan geldi. Ele nasıl oturduğunu soracaktım ki fotoları gördüm Paylaşım için teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Joystick gibiymiş, farklı ama çözüme ulaştırmış sizi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 kışın buzlu havalarda pickuplarda bulunmalı birer tane şaka bir yana ergonomik açıdan işe yarayacağı açık. karpaltünel sendromundan muzdarip olmuşsunuz herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Bu ürün olurmu kablolu modelmiş ne dersiniz alayım mı? https://urun.n11.com/klavye-ve-aksesuarlari/dikey-optik-ergonomik-mouse-fare-kablolu-bilek-korumali-gaming-P166360254 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 Bu benim ilk aldığım dikey mouse'a benziyor. Ele oturması biraz daha zor, elinizin fırıncı küreği gibi büyük olması lazım [emoji41] ama ilk başlangıç için uygundur. Bu ürün olurmu kablolu modelmiş ne dersiniz alayım mı? https://urun.n11.com/klavye-ve-aksesuarlari/dikey-optik-ergonomik-mouse-fare-kablolu-bilek-korumali-gaming-P166360254 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 DIGITUS marka dikey de bende var abi , işyerinde aldı arkadaşlar ilk başlarda garip gelmişti şuan alıştım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 İlk kez gördüm, duydum, merak ettim nasıl bişeymiş, sürekli pc başındakilere iyi geliyorsa alışırım ben buna 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 sürekli bsayar başında olup mouse ile oynayanlar için güzel. Bulamadıysanız mutlaka bileklikli, mouse ped kullanın yoksa bileğin ağrımaması imkansız.(tecrübeyle sabit.) 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 apple yapmış olsa 2000 tl idi tanesi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Benim bileğim değil, dirseğimden bileğe kadar olan kolum ağrıyor, mouse kullanırken masaya yaslamaktan. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Bendede mouse tıkladıgım parmagımda hissizlik bazı zaman agrı başladı Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 Benim bileğim değil, dirseğimden bileğe kadar olan kolum ağrıyor, mouse kullanırken masaya yaslamaktan. [emoji20] Bende öyleydim bunu alana kadar [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Ofis arkadaşım yıllardır bir benzerini kullanıyor. Artık yıpranmış. Arada sırada bende onun bilgisayarında işim olduğu zaman kullanıyorum. Elleriniz büyük ise çok kullanışlı ve kol ağrısına yol açmadan işinizi yapmanızı sağlıyor. Yıllar önce (en az 4 sene) ali babadan 20 USD'ye almış. Kaplaması eskimesine rağmen hala canavar gibi çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 Ofis arkadaşım yıllardır bir benzerini kullanıyor. Artık yıpranmış. Arada sırada bende onun bilgisayarında işim olduğu zaman kullanıyorum. Elleriniz büyük ise çok kullanışlı ve kol ağrısına yol açmadan işinizi yapmanızı sağlıyor. Yıllar önce (en az 4 sene) ali babadan 20 USD'ye almış. Kaplaması eskimesine rağmen hala canavar gibi çalışıyor. Bendeki markanın bir önceki modeli [emoji106] Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Zamanında benimde el parmaklarımda aşırı his kaybı ve bilek ağrılarım var. Bu ağrıların kaynağı; mouse kullanırken dirseğinizi masaya koymanızdan kaynaklanıyor. En ince deri dirsek ile bilek arasında ve altındaki ince sinirler zarar görüyor. Dirsek altı boş olacak bilek altınada destekleyici pad kullanmak. Şu resim örnek olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Sağ bileğimde ve parmaklarda ağrı hissedince, mause sol elle kullanmaya başladım. Bir haftada alıştım. Şimdilik rahatım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Yok artik.Cahilligime verin ama ilk kez goruyorum.Gunun 9 saati pc basinda olan biri olarak kesinlikle almaliyim. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Alabileceğimiz bir link varmidir[emoji3] Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 Zamanında benimde el parmaklarımda aşırı his kaybı ve bilek ağrılarım var. Bu ağrıların kaynağı; mouse kullanırken dirseğinizi masaya koymanızdan kaynaklanıyor. En ince deri dirsek ile bilek arasında ve altındaki ince sinirler zarar görüyor. Dirsek altı boş olacak bilek altınada destekleyici pad kullanmak. Şu resim örnek olacaktır. Ben dirseğimi bir yere dayamıyorum. O yüzden bileğe biniyor bütün yük. Bu mouse ile bir nebze kurtuldum o dertten.. Alabileceğimiz bir link varmidir[emoji3]Benim aldığım link aşağıdaDelux M618 ARTı Ergonomi Dikey Oyun Kablolu Fare 6 Düğmeleri 4000 DPI Optik RGB Kablosuz Sağ El Fareler Için PC dizüstü https://s.click.aliexpress.com/e/ciNJfSE5 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 17 Kasım 2018 Paylaş 17 Kasım 2018 7 saat önce, Cihat Küçükay yazdı: Ben dirseğimi bir yere dayamıyorum. O yüzden bileğe biniyor bütün yük. Bu mouse ile bir nebze kurtuldum o dertten.. Benim aldığım link aşağıda Delux M618 ARTı Ergonomi Dikey Oyun Kablolu Fare 6 Düğmeleri 4000 DPI Optik RGB Kablosuz Sağ El Fareler Için PC dizüstü https://s.click.aliexpress.com/e/ciNJfSE5 ekledim sepete abi teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2018 Paylaş 17 Kasım 2018 Video isteriz.. nasıl kullanılıyor bu 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Kasım 2018 Yazar Paylaş 17 Kasım 2018 Video isteriz.. nasıl kullanılıyor bu Naptın abi [emoji16] normal mouse bu, sadece dikey [emoji41]Bu kullanım videosu kablolu için 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts