Köksal Yılmaz 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: 65 yaş altında kimse emekli olmamalı. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: 65 yaş altında kimse emekli olmamalı. Bu ülkede işverenlerin çoğunun işçilerini 65 yaşına kadar çalıştıracağına inanmıyorum. 40'ı geçeni kimse işe bile almıyor. Görece daha iyi sayılabilecek işyerlerinde CV kabul etme sınırı 29 Yaştan daha çok ödenen primle alakalı düzeltmeler yapılmalıydı. Ne kadar çok günün ve prim miktarın varsa ona göre erken emekli olmak sağlanabilirdi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 şimdide EEDT Emeklilikte edevlete takılanlar 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 İbrahim Arslan yazdı: CV kabul etme sınırı 29 35 değil miydi? O kadar düştük mü ya Ben ihtiyarlamışım o zaman 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Bi dakka. Zaten süper güç değil miyiz? Süper katkılı güç. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 İbrahim Arslan yazdı: Bu ülkede işverenlerin çoğunun işçilerini 65 yaşına kadar çalıştıracağına inanmıyorum. 40'ı geçeni kimse işe bile almıyor. Görece daha iyi sayılabilecek işyerlerinde CV kabul etme sınırı 29 Yaştan daha çok ödenen primle alakalı düzeltmeler yapılmalıydı. Ne kadar çok günün ve prim miktarın varsa ona göre erken emekli olmak sağlanabilirdi. Düzenli çalışma saati, insan gibi yaşama hakkı verilmeli ve 65 olmalı emeklilik. Elin gavuru başarmış. Bizim eksiğimiz çok Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: 65 yaş altında kimse emekli olmamalı. Tükanın yerini biliyorum. Daşlarım. Camları kırarım. 1 2 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: yumuşak bir geçiş olmalıydı. aya bile sert inecez, eyt nin eksiği ne 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Promosyonu nereden alalım şimdi. İşbank? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Promosyonu nereden alalım şimdi. İşbank? Hemen teslim olma. Yine yarış başlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hemen teslim olma. Yine yarış başlar. Ben garanti bankası yazdım müracaat ederken. Gitti mi pıramasyon şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Ben garanti bankası yazdım müracaat ederken. Gitti mi pıramasyon şimdi meeş bağlanınca git şubene, pramesyon sözlşemsi imzala, 5200 tl bir sonraki meeşinden sonra hesaba yatar, yatınca davet yaz geliriz 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinlikle.. yumuşak bir geçiş olmalıydı. Geçmişte de hatalıydı, şimdi de hatalı. Çağlar Bayur yazdı: aya bile sert inecez, eyt nin eksiği ne Eksiklik sert inişte benim gibi 10 gün ile 13 yıl kaybedenlerde. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Ben garanti bankası yazdım müracaat ederken. Gitti mi pıramasyon şimdi Yok gitmedi.. Maaşın yatınca ya onlarla yada bi başkasıyla sözleşme yaparsın.. Şu an bir bağın yok kimseyle. Çağlar Bayur yazdı: meeş bağlanınca git şubene, pramesyon sözlşemsi imzala, 5200 tl bir sonraki meeşinden sonra hesaba yatar, yatınca davet yaz geliriz 7500 verenler vardı.. onlar ne oldu ? Ben almıştım galiba. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Emekli olmak gibi bir düşüncem yok ama bu tabloya göre emekliliği hak etmiş oluyor muyum bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 (düzenlendi) Mustafa Yanar yazdı: Emekli olmak gibi bir düşüncem yok ama bu tabloya göre emekliliği hak etmiş oluyor muyum bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. Hizmet Başlangıcı 1 Ağustos 1993 Sanırım Staj. 4 A Tescil Başlangıcı 1 Ekim 99 Yasa 8 Eylül 99 yasalaştı.Bizler gibi ucundan kaybediyorsunuz. Askerlik Ekim 99 öncesi ise borçlanıp emekli olabilirsiniz. Sgk Alo 170 danışmanız en doğrusu. 5 Mart 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Düzeltme 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Hizmet Başlangıcı 1 Ağustos 1993 Sanırım Staj. 4 A Tescil Başlangıcı 1 Ekim 99 Yasa 8 Eylül 99 yasalaştı.Bizler gibi ucundan kaybediyorsunuz. Askerlik Ekim 99 öncesi ise borçlanıp emekli olabilirsiniz. Sgk Alo 170 danışmanız en doğrusu. Staj değil, otelde yazları çalışmıştım, standart sigorta primleri yattı. 5 Mart 2023 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mustafa Yanar yazdı: Emekli olmak gibi bir düşüncem yok ama bu tabloya göre emekliliği hak etmiş oluyor muyum bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. Bu şartlarda emekli olamıyorsunuz maalesef. 1999 yılı öncesi askerlik yaptıysanız borçlanıp emekli olabilirsiniz. 1 ayla kaçırmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Öner Kurukuz yazdı: Bu şartlarda emekli olamıyorsunuz maalesef. 1999 yılı öncesi askerlik yaptıysanız borçlanıp emekli olabilirsiniz. 1 ayla kaçırmışsınız. Askerliği 2000 yazından itibaren16 ay yedek subay olarak yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mustafa Yanar yazdı: Staj değil, otelde yazları çalışmıştım, standart sigorta primleri yattı. 18 yaş öncesi kabul edilmeme durumu olabilirmi ? En doğrusu Alo 170 danışmak.Sizi yanıltmak istemem. Mustafa Yanar yazdı: Askerliği 2000 yazından itibaren16 ay yedek subay olarak yaptım. Askerlik başlangıç sonrası iseki bu tabloya göre öyle görünüyor maalesef borçlanma yapılamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 7500 verenler vardı.. rekklamdai 7500 e varan lafı vardı, ilk defa bankaya gelene kredi kartı alana sonra felan flaan Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 (düzenlendi) Mustafa Yanar yazdı: Emekli olmak gibi bir düşüncem yok ama bu tabloya göre emekliliği hak etmiş oluyor muyum bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. 4c bilen pek yok hocam, ben cevaplayayım 9000 gününüz dolunca emeklisiniz inşallah, orada yazan yaşa takılmayın, ancak tam emin olmak adına 4a tescil kısmındaki hizmet başlangıcına da bakmak iyi olurdu Edit: Bu arada 18 yaş altı sayılmıyor hiçbir koşulda. Sanırım 15 yaş ilk işe giriş. O sebeple eyt vurmaz eğer 18 yaş üstü 4a girişiniz yoksa 99 ve öncesinde 5 Mart 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 bu eyt yüzünden, vesile ile eski maaşlara falan bakıp hesap yapınca, 2004 yılında 1 asgari ücret ile 10 adet çeyrek altın alınıyormuş , lakin çeyrek yerine 1 aylık maaşını ford otosan a yatıranın şimdi 80 bin tl si olurmuş gibi şeyler olmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Murat Sürmeli yazdı: 4c bilen pek yok hocam, ben cevaplayayım 9000 gününüz dolunca emeklisiniz inşallah, orada yazan yaşa takılmayın, ancak tam emin olmak adına 4a tescil kısmındaki hizmet başlangıcına da bakmak iyi olurdu Edit: Bu arada 18 yaş altı sayılmıyor hiçbir koşulda. Sanırım 15 yaş ilk işe giriş. O sebeple eyt vurmaz eğer 18 yaş üstü 4a girişiniz yoksa 99 ve öncesinde Döküme bakıp yazayım, kimlik doğumu 01.07.77 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 başvuru sonrası evrak beklemede görünüyor, ilk gün akşam başardıydım başvurmayı, kaç günde onaylıyor sgk biliyormusunuz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts