Serkan Toker 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Önder Özcan yazdı: Benim alnım geniş bi kere Lütfen mesajlarınızı alıntı kutusunun içine yazmayınız, tapatalk imzanızı kapatın Sayın Özcan.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Serkan Toker yazdı: Önder abinin ilk primlerini yatırdığı vezneden geri kalanlar, eritilip kolye falan yapılmayı bekliyor.. Önder Özcan’a 30 gün prim yazzzz, parası alındı.. Evet sıradaki katar şovalyeleri zamanından olsa gerek bu Hasan Karabekiroglu yazdı: Abi'nin işe giriş tarihinde doğanları şimdi 30 yaşında yolu yarıladılar. Buyrun benim? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Serkan Toker yazdı: Önder abinin ilk primlerini yatırdığı vezneden geri kalanlar, eritilip kolye falan yapılmayı bekliyor.. Önder Özcan’a 30 gün prim yazzzz, parası alındı.. Evet sıradaki Çok iyi . 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Önder abi. Saçın dökülmüş Cıks mantık hatası var, zaten olmayan şey dökülemez ki 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Serkan Toker yazdı: Lütfen mesajlarınızı alıntı kutusunun içine yazmayınız tapatalk imzanızı kapatın Sayın Özcan.. Orası bi karıştı ya Tapatalk mı kaldı yha 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Önder Özcan yazdı: Orası bi karıştı ya Tapatalk mı kaldı yha hatırlayan? 2 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: hatırlayan? Bu profesyonel malzeme, Hala parmağını yalayanlar biliyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hala parmağını yalayanlar biliyorum ben. sonra covid oluyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: sonra covid oluyor Kargo poşetini açmadan önce çamaşır suyu dökeni gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: hatırlayan? Nazlı'nın Gürbüz'den sakladığı kek değil mi bu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 kullanım kılavuzunda yemeyiniz yazılmalı ruslar bizim kasedeki deterjanı kendi yeşil peyniri sanıp yemişti kasede deterjan onların bünyeye ters mesela 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: hatırlayan? Çok kulandım. Hatta bir ara tereyağı gibi elini sürdüğün yağlı bir şey de kullandım (yeni çıkmış diye arkadaşlar almıştı). Bunun yerini tutmamıştı tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu profesyonel malzeme, Hala parmağını yalayanlar biliyorum ben. Covid dönemi markette poşet açmak çok zordu, ne parmak yalayabiliyorsun ki açasın, ne içine üfleyebiliyorsun ki genişlesin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Covid dönemi markette poşet açmak çok zordu, ne parmak yalayabiliyorsun ki açasın, ne içine üfleyebiliyorsun ki genişlesin. onun sistemi var, poşet açmak da bir sanat oldu artık, tam ortadan yırtar gibi hareket yapınca laylon aralanıyor Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Covid dönemi markette poşet açmak çok zordu, ne parmak yalayabiliyorsun ki açasın, ne içine üfleyebiliyorsun ki genişlesin. Ekmek rafının yanında atlet ve pijama ile ekmek poşetine üfleyen dayı geldi alıma 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: onun sistemi var, poşet açmak da bir sanat oldu artık, tam ortadan yırtar gibi hareket yapınca laylon aralanıyor Kenardan açıyorum artık, orası yapışık olmuyor. Hasan Karabekiroglu yazdı: Ekmek rafının yanında atlet ve pijama ile ekmek poşetine üfleyen dayı geldi alıma Hah, işte o. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Kenardan açıyorum artık, orası yapışık olmuyor. Hah, işte o. işte teknolojide gelişim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Umut Taşlı yazdı: Hiltown awm de minyonlar gibi geziyor bu tipler. Üstelik yarısından fazlası turist. Malum sağlık turizmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Eyt ne oldu. Haberleri takip edemedim. meclis tailden döndü yasa geçti, resmi gazetede yayınlandıktan sonra online başvuruya hücum. sgk da kuyruğa girilmesine lüzum olmadığı açıklanırsa iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Yaş sınırı kalktı. Prim gününü tamamlayanlar emekli olup dünya turuna çıkabilir. 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Yaş sınırı kalktı. Prim gününü tamamlayanlar emekli olup dünya turuna çıkabilir. Dünya turunu saat yönünde dönerek tamamlayın, daha güzel olur 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts