İlkay Başaran 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Kapitalizme hoş geldiniz. Benim anlamadığım buna nasıl şaşırıyorsun? Yani sağ iktidarları seçip işçi yanlısı politikalar beklemek yani sol parti gibi davranmasını beklemek akıllıca değil bence. Ezanlar okunuyor ama? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Kurumsal çok uluslu şirketlere şimdi eyt olayı nasıl anlatılacak acaba. İstifa eden , tazminatını alan personeli aynı maaşla çalıştırmaya devam edecekler mi yoksa teşekkür edip yenisini mi arayacaklar bakalım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Erhan Doruk yazdı: Kurumsal çok uluslu şirketlere şimdi eyt olayı nasıl anlatılacak acaba. İstifa eden , tazminatını alan personeli aynı maaşla çalıştırmaya devam edecekler mi yoksa teşekkür edip yenisini mi arayacaklar bakalım. Tanıdık yoksa emekli olanı çalıştırmıyorlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Kapitalizme hoş geldiniz. Benim anlamadığım buna nasıl şaşırıyorsun? Yani sağ iktidarları seçip işçi yanlısı politikalar beklemek yani sol parti gibi davranmasını beklemek akıllıca değil bence. Sol partiler gelince sağ partilerden iyi olacak yani. Ülkeyi tanımadığı için ilkay’a dem vurdunuz ama bu cümleyi kuracak kadar ülkeyi tanımadığınızı düşüyorum. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Biri bana şunu analatabilirmi, 4500 gün ile emekli olmak ile 7000 gün ile emekli olmak arasında maaş ödemesinde ne kadar fark oluyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Koray Demir yazdı: Tanıdık yoksa emekli olanı çalıştırmıyorlar. Mert Gülkokan yazdı: Eski çalıştığım yer emekli olanlarla devam etmiyordu Yasa çıkınca emekli olacak kişi dese ki ben emekli olacağım ama tazminatımı almadan devam edeceğim ve ileride istifa etse tazminat konusunda yasal hakkını arayamaz sanırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Kapitalizme hoş geldiniz. Benim anlamadığım buna nasıl şaşırıyorsun? Yani sağ iktidarları seçip işçi yanlısı politikalar beklemek yani sol parti gibi davranmasını beklemek akıllıca değil bence. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sol partiler gelince sağ partilerden iyi olacak yani. Ülkeyi tanımadığı için ilkay’a dem vurdunuz ama bu cümleyi kuracak kadar ülkeyi tanımadığınızı düşüyorum. Türkiye'deki sol partileri kim sol olarak kabul ediyor ki, avrupadaki sol partiler etmiyordu bir ara. Kendine sol diyen partiler ha bire sağdan aday göstermeye devam etsin. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Eyt de Mağduriyetleri giderdiklerini ifade etmişler... Staj 1991 İşe giriş 12 Mart 2001.Aslında önceside var 12 Mart öncesi çalıştığım yerlerdeki sigortamı yaptık deyip yapmayan iş verenleri Allah'a Havale Ediyorum.Bugün oturdum kendim bir hesap yaptım 540 gün askerliği ödesem 10 gün ile kaybediyorum. 10 gün ile 13 yıl bu mağduriyet değilde nedir ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Aytac Sakal yazdı: Eyt de Mağduriyetleri giderdiklerini ifade etmişler... Staj 1991 İşe giriş 12 Mart 2001.Aslında önceside var 12 Mart öncesi çalıştığım yerlerdeki sigortamı yaptık deyip yapmayan iş verenleri Allah'a Havale Ediyorum.Bugün oturdum kendim bir hesap yaptım 540 gün askerliği ödesem 10 gün ile kaybediyorum. 10 gün ile 13 yıl bu mağduriyet değilde nedir ? Bir yerden çizgi çekilmesi gerekiyordu. Şanssızmışsın hocam. Ben emekliliğime kaç yıl var bakmaya korkuyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Sonu gelmez. 1 günle kaçıran olur 1 ayla. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Aytac Sakal yazdı: Eyt de Mağduriyetleri giderdiklerini ifade etmişler... Staj 1991 İşe giriş 12 Mart 2001.Aslında önceside var 12 Mart öncesi çalıştığım yerlerdeki sigortamı yaptık deyip yapmayan iş verenleri Allah'a Havale Ediyorum.Bugün oturdum kendim bir hesap yaptım 540 gün askerliği ödesem 10 gün ile kaybediyorum. 10 gün ile 13 yıl bu mağduriyet değilde nedir ? Eskiden de olmayan bir hak istiyorsunuz ki zor bir durum. Eskiden olan hakkı anca verdiler ki bence vermeseler daha iyi olurdu toplum adına. Ama bireysel faydalar ve yasal hakların iadesi anlamında eh işte diyorum. Biraz daha kemer sıkacağız 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Mert Gülkokan yazdı: Hatta bazı durumlarda fazladan çalışanların emeklilik maaşları olumsuz etkileniyormuş Bende öyle oldu. Ortağım günü az 5800 alacak ben 4700 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Bende öyle oldu. Ortağım günü az 5800 alacak ben 4700 1.5 yıl sonra 25 yıl sigortalılığım dolqcak. Prim zaten dolu. Maaşım düşüyor sürekli. Emekli olmazsam daha da düşecek. Böyle saçma bir olay ne gördüm ne duydum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4500 gün ile emeklilik var mıydı ohooo sana dedemi anlatiyimmi 39 yaşında emekli olmuş nazar değmesin 92 yaşında heralde şuan 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Gök yazdı: ohooo sana dedemi anlatiyimmi 39 yaşında emekli olmuş nazar değmesin 92 yaşında heralde şuan lem 4500 zamanlarında eyt mi vardı, şahinde abs lambası yanar mı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Benimde günlerim 9000 e dayandı. Çok fazla prim ödediğim için cezanlandırıp eksik emekli maaşı verecekler . Nasıl bir mantıkla çıkarılmış bir kanun , hangi kafayla kabul edilmiş anlamak mümkün değil. İnsanları kayıt dışı çalışmaya teşvik ediyorlar. Dürüst olursan cezasını ödersin.! Eyt ile giderilen mağduriyet gibi ABO değişikliğininde yapılarak insanlara hakları ödenir inşallah. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Bir yerden çizgi çekilmesi gerekiyordu. Şanssızmışsın hocam. Ben emekliliğime kaç yıl var bakmaya korkuyorum Benim vergilerim aldığım maaş üzerinden yatıyor olması gerektiği gibi bordromda 20 yıldır ödediğim Gelir Vergisi ve Sgk primini görünce korkuyorum Hocam 🙂 Murat Sürmeli yazdı: Eskiden de olmayan bir hak istiyorsunuz ki zor bir durum. Eskiden olan hakkı anca verdiler ki bence vermeseler daha iyi olurdu toplum adına. Ama bireysel faydalar ve yasal hakların iadesi anlamında eh işte diyorum. Biraz daha kemer sıkacağız Murat Bey eskiden bu Hak vardı. 1987 de Özal Hükümeti zamanında Staj yasası çıkartıldı çalışanlar bu süreyi borçlanıp emekli oldular. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Aytac Sakal yazdı: Benim vergilerim aldığım maaş üzerinden yatıyor olması gerektiği gibi bordromda 20 yıldır ödediğim Gelir Vergisi ve Sgk primini görünce korkuyorum Hocam 🙂 Murat Bey eskiden bu Hak vardı. 1987 de Özal Hükümeti zamanında Staj yasası çıkartıldı çalışanlar bu süreyi borçlanıp emekli oldular. 99 zamanını kastettim, o zaman yoktu yani siz staj yaparken. Ben de staj yaptım daha öncesi (94-96 arası), sayılmadı. Sizin için üzücü evet, ama bence sayılmamalı stajlar. Ama deveye sormuşlar durumu olduğu için bir şey de demek istemiyorum çok fazla Neleri ödedi bu millet, kimlerin kredisi sıfırlandı, kimlerin borcu silindi, halkın yükü çok koymaz bana 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: 1.5 yıl sonra 25 yıl sigortalılığım dolqcak. Prim zaten dolu. Maaşım düşüyor sürekli. Emekli olmazsam daha da düşecek. Böyle saçma bir olay ne gördüm ne duydum. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Sen hizmete başladığında maykıl ceksın siyahmış daha. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Yer kabuğu yeni çatlamaya başladı hatta 1 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Bize yeniçerileri anlatsana , o zamanlar portif işleri nasıl yapılıyordu. 1 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Yer kabuğu yeni çatlamaya başladı hatta 3 aylığı alalım da gidip bir döner yiyek, sonrada gavede kağıt oynarız. Ersen Tapan yazdı: Bize yeniçerileri anlatsana , o zamanlar portif işleri nasıl yapılıyordu. 1 3 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts