İçeriğe Yönlendir

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar)

Mehmet Zeki Yalçın

Recommended Posts

Çağlar Bayur

atalar sormuş bir adaet deveye, o da nerem düzgün ki diye cevap verince atasözü olmuş

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Serkan Toker yazdı:

Kademeli zaten, erken sigortalı olanlar erken emekli oluyor. Doğum tarihine göre sıraya dizdiler herkes 65 yaşında olacak demediler. Erken emeklilik sisteme büyük yük ama onun hesabını biz yapamayız. İşin başındakiler yapacaklar popülist politikalara kurban gitmeyeceğiz.. Eyt çıkarsa ilk sıradayım, evin taksitleri Sgk ya yıkmayı düşünüyorum.. :D

ben 61 yaşında oluyorum. Bana da bu yakışırdı zaten 😁

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben 61 yaşında oluyorum. Bana da bu yakışırdı zaten 😁

Göz açıp kapayıncaya kadar geçer, 5 set falan pil değişim zamanı gibi düşün rahatlatabilir bir nebze olsun.. :D

İlkay Başaran yazdı:

17 senem var. İki ucu bir ortası kaldı şükür.

Senin doğduğun sene 5 vites doğan lansmanı yapılmıştı.. 😛 Az kalmış dayan yiğidim, ben foruma üye olalı 15 sene falan olmuş... :D

• Beğen 3
  • Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Serkan Toker yazdı:

Göz açıp kapayıncaya kadar geçer, 5 set falan pil değişim zamanı gibi düşün rahatlatabilir bir nebze olsun.. :D

Senin doğduğun sene 5 vites doğan lansmanı yapılmıştı.. 😛 Az kalmış dayan yiğidim, ben foruma üye olalı 15 sene falan olmuş... :D

99 temmuz girişliyim. Bekle beni istanbul. Sen mi büyüksün ben mi. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
İlkay Başaran yazdı:

99 temmuz girişliyim. Bekle beni istanbul. Sen mi büyüksün ben mi. :crazy:

Ziraat atm sinde buluşalım.. Saatlerimizi ayarlayalım, benim saat 00:04.. Sıra beklerken muhabbet ederiz..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Serkan Toker yazdı:

Ziraat atm sinde buluşalım.. Saatlerimizi ayarlayalım, benim saat 00:04.. Sıra beklerken muhabbet ederiz..

Oradan işe geçeriz :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Maaş günü gelince atm lerde yeni basım bile para bulunamıyor.  
Yakın çevremde iki atm bölgesi var. Para bulamıyorum :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Ozyurek yazdı:

O bölgeye biz bakmıyoruz 😛

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Tüfekçi yazdı:

O bölgeye biz bakmıyoruz 😛

Bizim kredi kartları aynı zamanda para kartı ya.  
Bunu bizim banka biliyor.  
Başka banka matiğinden kredi kartım ile para çekmek istersem, parayı karttan mı verir, hesaptan mı verir.  

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bizim kredi kartları aynı zamanda para kartı ya.  
Bunu bizim banka biliyor.  
Başka banka matiğinden kredi kartım ile para çekmek istersem, parayı karttan mı verir, hesaptan mı verir.  

Aman ha kartan nakit avans çekmiş olursun 😛 biz sana bi atm karti verelim baska bankadan cekerken onla çek. Zaten mesaj gelir eger ki bir bankamatik odeme yapamaz ise en yakin diger banka atm sinden ücretsiz cekim yapabilirsin :) ama mesaj gelecek yoksa karışmam 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Aman ha kartan nakit avans çekmiş olursun 😛 biz sana bi atm karti verelim baska bankadan cekerken onla çek. Zaten mesaj gelir eger ki bir bankamatik odeme yapamaz ise en yakin diger banka atm sinden ücretsiz cekim yapabilirsin :) ama mesaj gelecek yoksa karışmam 

Mesaj geliyor da.   Atm kartım yok.  Verin 😅

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Mesaj geliyor da.   Atm kartım yok.  Verin 😅

Şubede mi yersiniz eve paket mi yaptiralim :∆

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

zenginin derdi büyük , biz banknot görmüyoruz, sarı maden tercihim

Servet Aydın yazdı:

Onlar 55 65 arası tayfa

saçları dağılıyor mu rüzgarda

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

sarı ve metalik olan iyidir, zamanlama herşeydir bu arada :)

EYT de formüle falan gerek yok, eski kanun neyse aynen uygulanacak başka yolu yok...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Adamın biri var.diyorki 10 k maaş alıyorum,emekli olsam 5.5 alacam.2 yıl geçti ama emekli olmayı düşünmüyorum.

İşi rahat akşam.uzeri 3 de 4 de iş bırakır 

Bizler bekliyoruz ki emeklilik gelsin,kurtulalim nefret ettiğimiz ortamdan,zorluktan 

illaki yan gelip ölene kadar yatmayacağız.

Ama dediğim gibi işi tıkırında,daha bu piyasadan 20 30 yıl daha kaymak toplarım diyenler,rahatım iyi yarı paraya evde yatacagima diyenler de var elbet

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Şu EYT çıksa da çalışmaya devam edeceksiniz .Umut bağlamayın şuna. Hem emekli maaşı hem çalışmak mantıklı gelebilir. Gençlerin önüne taş koymayın. :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
saçları dağılıyor mu rüzgarda

Tiril tiril kıyafetleri üstünden hemde. Dersin 20den gün almış
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yılsonu (yani yeni yılın başı aslında) sıra EYT de diye defalarca dediler. Bekliyorum çıksın artık.

Gerçi eyt çıksa alacağım maaş 3500, neye yarayacaksa 😒

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

Şu EYT çıksa da çalışmaya devam edeceksiniz .Umut bağlamayın şuna. Hem emekli maaşı hem çalışmak mantıklı gelebilir. Gençlerin önüne taş koymayın. :D 

gençler boş ne yazıkki onların zaten işi çok zor bu ülkede, biz emekli olsak yani ben olsam, idare edecek ve sevdiğim bir işte çalışırım artık, yok öyle gençlerin yerinde gözüm, gençlerin yerinde değil gözüm, zaten gençlerin yeride benim yerim olamaz, çok daha ilerisi olmalı, yoksa neyleyim yerinde sayan toplumu, bak ortama mesele bir sürü pratisyen mühendis dolu ortalık, eğitimleri çoğunun zaten hikaye, bu gençlik bırak bizim yerimizi biz yer açalımda girsinleri bırak, daha en alttan başlayacaklar...

yoksa biz bırakalım işi yer açalım gençlere, onlarda gelsin Albay rütbesinden devammı etsinmi diyorsun, nasıl yer açmaymış bu, yok öyle bir dünya, bizden boşalan yere oturmak için senelerini verecekler kademe kademe gelecekler :) biz emekli oluruz onlarda bir ileri kayan kademeler sayesinde en alttan başlarlar işe, bu işler böyledir...

yer açmada memurluğu zaten geç, yer açma özel sektörde olur, devlete bel bağlayan ohh ne güzel diyen toplumlar bitik gelir bitik gider...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Serkan Toker yazdı:

o zamana atm ve sıra olmayacak, kolundaki çipe kredi yüklenmiş olacak, hayat puanınla beraber tabiii :D

180314.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o zamana atm ve sıra olmayacak, kolundaki çipe kredi yüklenmiş olacak, hayat puanınla beraber tabiii :D

180314.jpg.ab0474ccbeffb95c4d0644dda32b709f.jpg

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

gençler boş ne yazıkki onların zaten işi çok zor bu ülkede, biz emekli olsak yani ben olsam, idare edecek ve sevdiğim bir işte çalışırım artık, yok öyle gençlerin yerinde gözüm, gençlerin yerinde değil gözüm, zaten gençlerin yeride benim yerim olamaz, çok daha ilerisi olmalı, yoksa neyleyim yerinde sayan toplumu, bak ortama mesele bir sürü pratisyen mühendis dolu ortalık, eğitimleri çoğunun zaten hikaye, bu gençlik bırak bizim yerimizi biz yer açalımda girsinleri bırak, daha en alttan başlayacaklar...

yoksa biz bırakalım işi yer açalım gençlere, onlarda gelsin Albay rütbesinden devammı etsinmi diyorsun, nasıl yer açmaymış bu, yok öyle bir dünya, bizden boşalan yere oturmak için senelerini verecekler kademe kademe gelecekler :) biz emekli oluruz onlarda bir ileri kayan kademeler sayesinde en alttan başlarlar işe, bu işler böyledir...

yer açmada memurluğu zaten geç, yer açma özel sektörde olur, devlete bel bağlayan ohh ne güzel diyen toplumlar bitik gelir bitik gider...

Aslında dediğim devlet için. Özel sektörde iş çok. Beğenir beğenmez kendi bilir. 

Devlet memurlara 50 yaşında  sonra emekli etmeli. 

Adamın donunu çekmeye dermanı yok. Hala vergi dairesinde çalışıyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...