Alpay Sumer 13 Aralık Paylaş 13 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: 2024 Volkswagen ID. 4. Pure. Durunca gözüme ilişti, 400 km olduk. Hocam yakıt konusunda hangi konuya dahil olacaksınız 😂 Az yakanlarmı, cok yakanlarmı 😂 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Alpay Sumer yazdı: Hocam yakıt konusunda hangi konuya dahil olacaksınız 😂 Az yakanlarmı, cok yakanlarmı 😂 Az maliyetli çok yakanlar. 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık Paylaş 14 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Az maliyetli çok yakanlar. Hahahah😂 sesli güldüm hocam 😂😂 Sizden ricamız km/L cinsine cevirerek yazarsınız yazınca Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Alpay Sumer yazdı: Hahahah😂 sesli güldüm hocam 😂😂 Sizden ricamız km/L cinsine cevirerek yazarsınız yazınca Aslında 3,5 litre/100 km’ ye denk geliyor. Ama kış olunca menzil epey kısa. Baharı bekleyen kumrular gibiyim. Benzine göre hesaplarsak tabi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Alpay Sumer yazdı: Hahahah😂 sesli güldüm hocam 😂😂 Sizden ricamız km/L cinsine cevirerek yazarsınız yazınca napak? Benzindeki joule hesabına mı girek 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: napak? Benzindeki joule hesabına mı girek Bu kadar cirkinlesmek yeterli bence 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: napak? Benzindeki joule hesabına mı girek 2. anfi için kaplo çektim 2.5 kg kadar ağırlık artışı ne kadar yaktırırır 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Çağlar Bayur yazdı: 2. anfi için kaplo çektim 2.5 kg kadar ağırlık artışı ne kadar yaktırırır amfinin çekeceği akım havadan mı gelecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: amfinin çekeceği akım havadan mı gelecek ağırlıktan gelen kaybı bulalım, anfi digital fazla çekmez, halojen ampül daha çok sarf ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Çarşamba 07:29 Paylaş Çarşamba 07:29 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 2024 Volkswagen ID. 4. Pure. Durunca gözüme ilişti, 400 km olduk. Şarj da Isparta olmuş hocam, iyi denk gelmiş:) 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 08:42 Paylaş Çarşamba 08:42 Cem Işık yazdı: Şarj da Isparta olmuş hocam, iyi denk gelmiş:) Hiç farkında değildim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts