Alptuğ Özcan 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çağlar Bayur yazdı: arşiv ne fena bir şey yahu Bu ve bu arkadaşın bir kankası var onların arşivine dikkat edin benden söylemesi 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çağlar Bayur yazdı: alırdık ta, kapı sayımız az Asistanıma söyledim. Biziniz biletimi iptal ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Ebrar Tüfek yazdı: Fiat Scudo 2.0 jtd Güncel km 422.565 Yeni temizlik mi yapıldı yoksa hep böyle temiz midir? Nice 400 km lere 🧿 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Adnan Çakır yazdı: Yeni temizlik mi yapıldı yoksa hep böyle temiz midir? Nice 400 km lere 🧿 Çok teşekkür ederim Adnan abi, arada temizliyoruz ama dükkanda mal taşımaya kullandığım için ister istemez kirleniyor, geçen hafta yıkadık en son, bu akşam rizeye yaylaya gidecek ufaktan bi bakım yaptım, kışlık lastiklerini taktım, Sanayide kullandığım için dışı çizik içinde bazı yerlerde vuruk vs var, babama diyorum kaportaya verelim diye, az daha çarpsınlar öyle veririz diyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tiguan. 39000 km oldu. 39 km sonra da satıldı. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Ersev Kaya yazdı: Ne zamandır bu konuyu arıyordum, bugün çıktı karşıma. Takipteyim. İlk iki resim benim arabaya ait. Sonuncu şirket aracı. 2014 polo. bir resim daha varmış. İlk şirket aracı 2014 polo idi. 317 km de bana geldi. 335 bin km de satıldı. Şimdiki araç 2017 polo. O da 217 bin km de geldi. Bakalım bu ne kadar duracak bende. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Bugün 2006 Mondeo yu kullandım özlemişim keratayı 8 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Fatih Keskin yazdı: Bugün 2006 Mondeo yu kullandım özlemişim keratayı Tam satılacak km'ye gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Tam satılacak km'ye gelmiş bi e serisi bakıyorum ayarla paraları 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Fatih Keskin yazdı: bi e serisi bakıyorum ayarla paraları Motor yapılalı kaç milyon km oldu? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Aralık Paylaş 13 Aralık İlkay Başaran yazdı: Motor yapılalı kaç milyon km oldu? biz daha motor yaptırmadık 1.323.456 km de düşünüyoruz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Fatih Keskin yazdı: biz daha motor yaptırmadık 1.323.456 km de düşünüyoruz Tam o ana denk getireceksiniz yani? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Fatih Keskin yazdı: bi e serisi bakıyorum ayarla paraları Saatleri bile ayarladım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Saatleri bile ayarladım Şu güzellik hangi araba da var mobilyalı hem de 6 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Fatih Keskin yazdı: Şu güzellik hangi araba da var mobilyalı hem de işin rengi değişti şimdi bakalım gcümüz yetecek mi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: deprijay orjinalmi 392 binde sıfır takıldı abi, orjinal mi bilgim yok şuan sorunsuz devam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Ebrar Tüfek yazdı: 392 binde sıfır takıldı abi, orjinal mi bilgim yok şuan sorunsuz devam honda olsa 700 pin giderdi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: honda olsa 700 pin giderdi liftin üstünde havadayken evet Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Aralık Paylaş 13 Aralık (düzenlendi) 2024 Volkswagen ID. 4. Pure. Durunca gözüme ilişti, 400 km olduk. 13 Aralık tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts