H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim Paylaş 9 Ekim 2020 Tiguan 1.5 TSi Highline ACT. 38000 km olduk. 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Cenk Hocam, bu act ne zaman devreye giriyor, motor soğukken devreye giriyor mu mesela. Düşük hızda vs. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Evren Erakçora yazdı: Cenk Hocam, bu act ne zaman devreye giriyor, motor soğukken devreye giriyor mu mesela. Düşük hızda vs. Düz yolda sabit hızda giderken, ya da şehir içinde yavaş giderken devreye giriyor Evren hocam. Tüketim ekranı açıksa 2 silindir modu şeklinde mesaj görüyorum. Değilse üst kısımda eco yazıyor. Motor soğukken devreye girdiğini görmedim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ekim Paylaş 9 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Düz yolda sabit hızda giderken, ya da şehir içinde yavaş giderken devreye giriyor Evren hocam. Tüketim ekranı açıksa 2 silindir modu şeklinde mesaj görüyorum. Değilse üst kısımda eco yazıyor. Arabayı çalıştırdın, o anda yük az , kalkışta , motor soğukken falan 2 silindir çalışıyor mı? O zaman çoğu zaman 2 silindirle yürümez mi gaza az basarsan. 100 le falan giderken sabit hızda 2 silindire geçiyordur herhalde. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Evren Erakçora yazdı: Arabayı çalıştırdın, o anda yük az , kalkışta , motor soğukken falan 2 silindir çalışıyor mı? O zaman çoğu zaman 2 silindirle yürümez mi gaza az basarsan. 100 le falan giderken sabit hızda 2 silindire geçiyordur herhalde. Yok soğuk motorda yani ilk çalıştırmada 2 silindir çalışmıyor. Ya da çalıştırıp hareket ettin ama ısınmadan devreye girmiyor. Dediğin gibi 100’le 110’la, bazen 80 le 90’la bazen 50 ile giderken devreye giriyor silindir kapatma. Ama işin esprisi motorun yüke binmemesi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İki hafta önce 137 Bin Km olmuşuz. 9 bin km'dir birlikteyiz. 2019 Superb 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Emin Önal yazdı: 82082 Gaz ayarın mı bozuk rolanti çok yüksek Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Gaz ayarın mı bozuk rolanti çok yüksek No gasoil İlk marşta öyle, 5-10 saniyeye düşüyor. marşa basar basmaz çekmişim demek ki fotoyu. Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Gaz ayarın mı bozuk rolanti çok yüksek Sen niye herkese salça olup duruyosun lem Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Emin Önal yazdı: No gasoil İlk marşta öyle, 5-10 saniyeye düşüyor. marşa basar basmaz çekmişim demek ki fotoyu. Biliyorum ki İsa Acar yazdı: Sen niye herkese salça olup duruyosun lem Ben senle küsüm. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: ... Ben senle küsüm. Bi kelle yedirsem 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Ekim Paylaş 16 Ekim (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Biliyorum ki Bozuk bu giderken de sıfırlıyor deviri 😂 16 Ekim tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İsa Acar yazdı: Bi kelle yedirsem ben de küstüm 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ben de küstüm Abi seni daha önce davet ettim ya zaten @Tamer Topaç la birlikte gel işte, hem yol arkadaşı olursun, hem kelle tandır 16 Ekim tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Emin Önal yazdı: Bozuk bu giderken de sıfırlıyor deviri 😂 bu renk kadranla araba sürsem sürekli hararet yaptı sanırım heralde güle güle kullan Emin abi yeni kadranların görselliği çok güzel 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İsa Acar yazdı: Abi seni daha önce davet ettim ya zaten @Tamer Topaç la birlikte gel işte, hem yol arkadaşı olursun, hem kelle tandır olsun küstükçe menü zenginleşiyor diye duyduk 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İsa Acar yazdı: Abi seni daha önce davet ettim ya zaten @Tamer Topaç la birlikte gel işte, hem yol arkadaşı olursun, hem kelle tandır Beni görünce kaçıyor. Gelmez benimle. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Tamer Topaç yazdı: Beni görünce kaçıyor. Gelmez benimle. kelle denmiş, geçerken alayım seni de 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Ali Gök yazdı: bu renk kadranla araba sürsem sürekli hararet yaptı sanırım heralde güle güle kullan Emin abi yeni kadranların görselliği çok güzel Sağol Ali. Valla renklerle benim oğlan oynuyor. Her bindiğinde değiştiriyor. Ben ellemiyorum. Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Tamer Topaç yazdı: Beni görünce kaçıyor. Gelmez benimle. Orasını bilmem ben Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İsa Acar yazdı: Bi kelle yedirsem Bu sefer ara dönüşü kaçırmayacağım Çağlar Bayur yazdı: ben de küstüm Küs küs. Birde 2 gün birşey yemeden git. Beni de alın giderken. Emin Önal yazdı: Bozuk bu giderken de sıfırlıyor deviri 😂 350 vereyim ? Bu arada sağ gözünde problem mi var? Biraz kısık çıkmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Beni de alın giderken. alırdık ta, kapı sayımız az 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çağlar Bayur yazdı: alırdık ta, kapı sayımız az Sorun yok abi kapıdan yana. Lastiklerle beraber Fatih abinin arkaya nasıl oturduğunu hatırlamıyorsan kamera kayıtlarından çıkarayım görüntüyü her türlü sığarız. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts