Mehmet Yeter 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Fatih Keskin yazdı: hem de bizim burada Alalım alalım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Hakan Yavaş yazdı: 2023 ağustos çıkışlı. 17.000 km oldu bile:) Hakan yavaşş sürmüşsün abi 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Scudo 420 bin e yaklaştı, corsa 140.280 oldu 2 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos (düzenlendi) 2009 model Ford S Max 19 Ağustos tarihinde Zeki Yelboğa tarafından düzenlendi Resim ekleme 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül 2016 haziran imali mondeo 1,6 tdci titanium 2017 haziran trafiğe çıkışlı aracım şu an itibari ile 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Eylül Paylaş 7 Eylül 2023 Opel Corsa 1.2 T Edition. 15 ayda 21.000 km olduk. 8 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: 2016 haziran imali mondeo 1,6 tdci titanium 2017 haziran trafiğe çıkışlı aracım şu an itibari ile Siyah olmasaydı benim alacağım kilometreye gelmiş abi😁 Mk4'ü 96bin km'de almıştım senden.5,5 yılda 70bin km yapmışım şu an 166bin km olduk. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Emrah Korkmazz yazdı: Siyah olmasaydı benim alacağım kilometreye gelmiş abi😁 Mk4'ü 96bin km'de almıştım senden.5,5 yılda 70bin km yapmışım şu an 166bin km olduk. Satmak sıkıntı alacağım araç yok. Bende 76bin yapmışım, 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: sıkıntı alacağım araç yok mondeolarda bu sorun çok kronik, çözümünü ben duymadım 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Satmak sıkıntı alacağım araç yok. Bende 76bin yapmışım, Hem fikiriz abi,tat vermio diğer araçlar veren de çok pahalı.Mk5'e gecebilirim aslında otomatik fikrininden vazgeçersem. Çağlar Bayur yazdı: mondeolarda bu sorun çok kronik, çözümünü ben duymadım Mk4'ten Mk5'e geçsek bu kroniğe çözüm olur mu, Çağlar abi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül (düzenlendi) Emrah Korkmazz yazdı: Siyah olmasaydı Temiz ve cilalı olduğu zaman çok şık ve yakışıklı duruyor. 7 Eylül tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 15 Eylül Paylaş 15 Eylül 2022 Model Sanırım şu an 88000 civarında. Ama bu fotoğrafıda atmadan geçemem 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Servet Aydın yazdı: Motör olmasa x2 en az km aynı sürede +15k da motorla yapmışım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts