Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: miller olsa içerd… tsi şöyle tsi böyle diye överdiniz ama gaz pedalının mideye bağlanmasını yaşamak lazım Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Haziran Paylaş 2 Haziran 2006 Focus Psikolojik sınırı bugün geçtik 180.000 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Görkem Karakaş yazdı: 2006 Focus Psikolojik sınırı bugün geçtik 180.000 Azıcık daha var 200ler sorunsuz olsun inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Forum kuralları geregi 1 mesaj ve alıntıları kaldırıldı.. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Haziran Paylaş 6 Haziran fiat 2.0 jtd güncel 415.328 km oldu, 392 bin de almıştım 400 olmadan satarım diyordum ama elim kolum oldu her işimi hallediyor. 7 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Buda diğer scudo bendeki beyaz ile aynı 2.0 jtd, güncel km 975.177, amcamın araba sürekli kullandığım için yarı benim sayılır o yüzden paylaşmak istedim, motor bloğu orjinal. Benimki rizede babamla yaylada geziyor, gelsin onun da km paylaşırım 3 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Haziran Paylaş 12 Haziran En az bu arabaya bindim sanırım. 9 ayda 15bin km yol yapmışım. Ama 2 kere bakım yaptırdım nasıl oluyorsa 3.de yaklaşıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Oğuzkan Erışık yazdı: En az bu arabaya bindim sanırım. 9 ayda 15bin km yol yapmışım. Ama 2 kere bakım yaptırdım nasıl oluyorsa 3.de yaklaşıyor Psikolojik sınır 350 Ebrar Tüfek yazdı: Buda diğer scudo bendeki beyaz ile aynı 2.0 jtd, güncel km 975.177, amcamın araba sürekli kullandığım için yarı benim sayılır o yüzden paylaşmak istedim, motor bloğu orjinal. Benimki rizede babamla yaylada geziyor, gelsin onun da km paylaşırım Bu sekizsilindir kanalına konuk olur. Maşallah. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Bu sekizsilindir kanalına konuk olur. Maşallah. Abi 1 milyon olsun büyük ihtimal satarsa bunu da alırım, Köye gidip gelmelik lazım oluyor, bildiğimiz araba bakımları tam, piyasada temiz scudo kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Haziran Paylaş 12 Haziran (düzenlendi) Ne zamandır bu konuyu arıyordum, bugün çıktı karşıma. Takipteyim. İlk iki resim benim arabaya ait. Sonuncu şirket aracı. 2014 polo. bir resim daha varmış. 12 Haziran tarihinde Ersev Kaya tarafından düzenlendi resim ekleme 2 Yorum bağlantısı
Çözüm Oğuzhan Çakır 17 Haziran Çözüm Paylaş 17 Haziran Yarısımı o ? Bende atayım ozaman 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz 2010 c180 aldığımda 154 bin in sonlarıydı galiba iyi gezmişiz 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Servet Aydın yazdı: Eskimiş sat artık temiz c300 bulursam tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Fatih Keskin yazdı: temiz c300 bulursam tabiki Tertemiz https://shbd.io/s/sQdxUMF4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Tertemiz https://shbd.io/s/sQdxUMF4 hem de bizim burada Yorum bağlantısı
Recommended Posts