Mehmet Ozyurek 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Recep Yavuz yazdı: Geçenlerde göz doktoruna gittim. Doktor hanım girer girmez yaşımı sordu. Ben de çok önemsemediğim için belki "35" diye cevap verdim hemen. Sonra bana sert bir şekilde döndü, kimliğme bakarak "35 mi ?" dedi. Sonra ben bilmem 40 mıydım 41 mi yoksa falan derken... "Tamam önemi yok neyiniz var?" diye sordu sinirli bir şekilde... İnsanlar.. 35 e kadar bir an önce 35 olup saygınlık kazanmak istiyor.. 35 ten sonra ise hep orada kalmak istiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: devir saati saat yönü tersine mi çalışıyor gördüğüm en saçma otomobil varyasyonu. Bunu uygulayan arabayı alıp kullanmam. Esastan uzaklaşmış boş şeylerle uğraşıyor diye düşünürüm. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: gördüğüm en saçma otomobil varyasyonu. Bunu uygulayan arabayı alıp kullanmam. Esastan uzaklaşmış boş şeylerle uğraşıyor diye düşünürüm. Yıllardır en marjinal tasarımlar hep Fransız grubuna ait olmuştur. https://www.instagram.com/reel/C4vfWT0CBst/?igsh=MWVrc3Rrd241OGJ1MA== 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: devir saati saat yönü tersine mi çalışıyor Evet değişik geliyor ama güzel. Tansu Kalafatoğlu yazdı: gördüğüm en saçma otomobil varyasyonu. Bunu uygulayan arabayı alıp kullanmam. Esastan uzaklaşmış boş şeylerle uğraşıyor diye düşünürüm. Farklı olmak lazım. Kullanmamak konusu iddialı bence. Mesela Mazda veya Toyota da bunu yapsa kullanmaz mısın. 😁 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: gördüğüm en saçma otomobil varyasyonu. Bunu uygulayan arabayı alıp kullanmam. Esastan uzaklaşmış boş şeylerle uğraşıyor diye düşünürüm. heyecanı sevenler için de birşeyler üretilmeli, herkes emekli değil ya henüz 2 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Eyüp Çetin yazdı: Evet değişik geliyor ama güzel. Farklı olmak lazım. Kullanmamak konusu iddialı bence. Mesela Mazda veya Toyota da bunu yapsa kullanmaz mısın. 😁 kullanmak istemem diyelim. Yaz saati değişiminin insanın üstündeki psikolojik etkisi tıbben kanıtlı. Led sinyallerin birden yanıp sönmesi bile insan bünyesinde etkili. Bunun için led sinyallerin ampül şeklinde yanıp sönmeleri planlanıyor. Çünkü ışığın kapanma açılma hızı kalp ritmini olumsuz etkiliyor. devir saatinin ters olmasının “biz farklıyız yaaaa” demekten başka açıklamasını göremiyorum. Hatta o ibreyi her gördüğümde aklım bulanıyor. Dünyayı tersine döndürmeye çalışıyormuş gibi. Bunu yapan markayı da tercih etmek istemem. Mantığımla uyuşmuyor bu tarz işler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs düşün, ingiltereye gitmişsin, sakinleştirici haplar yetişmez trafikte... 3 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: düşün, ingiltereye gitmişsin, sakinleştirici haplar yetişmez trafikte... Aynen. Pejoya binerken haplanıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Pejoya binerken haplanıyorum ingiltereye hiç gitme o zaman tıp çaresiz kalır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: ingiltereye hiç gitme o zaman tıp çaresiz kalır acaba ingiltere’deki pejolarda ibre saat yönünde çalışarak farklılık yapmış olmasınlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: acaba ingiltere’deki pejolarda ibre saat yönünde çalışarak farklılık yapmış olmasınlar onlar daha çok kavşak odaklı, düşün solda oturyorsun önde ve kavşağa girilmiş.... faciaya bak 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs ucuza aston martin düşürmek için yol mu yapıyorsun abi niye yükseldin adamın göstergesine 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs atkinson çevrimine alışmış, göstergeye takılmış 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Eyüp Çetin yazdı: 2023 model 4500 km'de. Çağlar Bayur yazdı: devir saati saat yönü tersine mi çalışıyor Tersten Redline a girmis 😂 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: acaba ingiltere’deki pejolarda ibre saat yönünde çalışarak farklılık yapmış olmasınlar Bence öyle. Çünkü o arabalarda göstergeler de terste. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: atkinson çevrimine alışmış, göstergeye takılmış miller olsa içerd… tsi şöyle tsi böyle diye överdiniz ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts