İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Arabama 44562 kmde 2 adet petlas Pt 535 almışım. 

Şu an km 97777 km olmuş. Artık tekerleri değişmem gerektiğini düşünüyorum. Hatta birinde civi var bildiğiniz üzere. 

Ama bendede yemen var, para harçamıyorum. İki arada bir derede kaldık. Kredi kartı ile 12 taksik tekermi alsam bilemedim. 

Gerek yok bence, çivili lastik olmuş işte, kışın daha çok işe yarar. 

Bu çivi kaç aydır lastikteydi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Adnan Çakır yazdı:

Okan olmadı ki emoji6.png sökmesi zor kırarsın elinde kalır demelisin emoji41.png

bazı müsterilere diyorum ki sökerken kırarsan bir yeri o parcalar yok bulamazsın elinde kalır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Gerek yok bence, çivili lastik olmuş işte, kışın daha çok işe yarar. 

Bu çivi kaç aydır lastikteydi?

3 ay önce farkettim. Belki daha eskidir

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Mk4 mondeomun geçen hafta sol kısa far ampulü patladı biraz zor olsa da onu değiştirdim derken bugün de sağ taraf patladı photon marka h7 ampulle yine biraz uğraşarak değiştirdim çünkü farı yerinden almak biraz zor. Daha önceki ampulleri inceledim @Metin Uzunoğlu abim Osram night breaker laser kullanmış. Yeni ampulleri beğenmezsem tekrar onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Emrah Korkmazz yazdı:

Mk4 mondeomun geçen hafta sol kısa far ampulü patladı biraz zor olsa da onu değiştirdim derken bugün de sağ taraf patladı photon marka h7 ampulle yine biraz uğraşarak değiştirdim çünkü farı yerinden almak biraz zor. Daha önceki ampulleri inceledim @Metin Uzunoğlu abim Osram night breaker laser kullanmış. Yeni ampulleri beğenmezsem tekrar onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum.

Geçmiş olsun mk4 mondeoda far ampülü değişmek biraz zahmetli, en iyi ışığı osram night breaker laser verir demişti @Servet Aydın hiç düşünmeden değişmiştim. Mk4 mondeoda memnun olmadığım en büyük şey kısa far aydınlatmasıydı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mk 4 farı iki vida sökümü, ön üst panjur iki tane pimli plastik klips sökümü ile farları yerinden çıkarmak suretiyle yapılıyor. Daha pratik. Farı sökmeden ampülü takmak evet biraz dertli. El illaki bir iki yerden çiziliyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Geçmiş olsun mk4 mondeoda far ampülü değişmek biraz zahmetli, en iyi ışığı osram night breaker laser verir demişti @Servet Aydın hiç düşünmeden değişmiştim. Mk4 mondeoda memnun olmadığım en büyük şey kısa far aydınlatmasıydı. 

Evet abi bahsetmiştin aydınlatmayla ilgili memnuniyetsizliğini arabayı aldığım gün ama uzunlar gayet başarılı. Bakalım deneyeyim bir olmadı sipariş veririm osram.

Servet Aydın yazdı:

Mk 4 farı iki vida sökümü, ön üst panjur iki tane pimli plastik klips sökümü ile farları yerinden çıkarmak suretiyle yapılıyor. Daha pratik. Farı sökmeden ampülü takmak evet biraz dertli. El illaki bir iki yerden çiziliyor :)

Farı almadan yapamadım zaten abi. İnternetten 1-2 vidyo izleyerek hallettim uğraştırsa da.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Yaz döneminde Falken kullanacak kişi sayısı artıyor gün geçtikçe. Bakalım tecrübelerimiz nasıl olacak. 

Hayirli olsun 

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
Ali Darbaz yazdı:

Arabama 44562 kmde 2 adet petlas Pt 535 almışım. 

Şu an km 97777 km olmuş. Artık tekerleri değişmem gerektiğini düşünüyorum. Hatta birinde civi var bildiğiniz üzere. 

Ama bendede yemen var, para harçamıyorum. İki arada bir derede kaldık. Kredi kartı ile 12 taksik tekermi alsam bilemedim. 

Bence aracınızda tasarrufu düşüneceğiniz en son parça olsun lastikler.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

2013 model c max TDCI aracımın ilk defa  trigerini  km den dolayı değiştirdim. Aslında yaşından ötürü  bir kaç yıl gecikti ama Avrupa da periyodun  daha uzun olması  nedeniyle acele etmedim. V kayışı  devirdaim   ve triger kayışı değişti.  

Km den ötürü  yağ  ve filtreler değişti. Arka balatalar değişti.    

Gece 23 de nöbette alınıp  sabah 5 de teslim edildi.:dance3:

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
İnan Çınar yazdı:

2013 model c max TDCI aracımın ilk defa  trigerini  km den dolayı değiştirdim

Diğer konuda gördüm km 135 bin mi bunlarda? Önceki kasada 1.6 tdci 5 yıl 90 bin bunlarda ne fark var ki? Euro 5 olması mı tek mesele.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Hakikaten böyle mesaiye göre çalışan ustaları görünce, geleceğe dair umutlarım artıyor.

İnan Çınar yazdı:

Selçuk Bakış yazdı:

Gece çalışılmış, usta mükemmel

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
2013 model c max TDCI aracımın ilk defa  trigerini  km den dolayı değiştirdim. Aslında yaşından ötürü  bir kaç yıl gecikti ama Avrupa da periyodun  daha uzun olması  nedeniyle acele etmedim. V kayışı  devirdaim   ve triger kayışı değişti.  
Km den ötürü  yağ  ve filtreler değişti. Arka balatalar değişti.    
Km kac idi?
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

134900 km deydi. Euro 5 standardı  5 yıl yada 135 bin km önce hangisi dolarsa. Onceden 4 yıl/90 bin km idi evet. Ben 5 yılı biraz geçirdim. 135 binde ise daha fazla risk almamak için yağ değişim periyodu da denk gelince  toplu halde yaptırdım. Usta arkadaşım sayılır.  Kendi atölyesi var evinin  bitişiğinde. Geceleri ve tatil günleri çalışıyor orada. Hem hesaplı hem düzgün iş yapar. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

50bin bakımını yaptırdım. Tam 50bin oldu ustanın dükkana çektim arabayı. 😂

JXX668.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Arabam 169 binde ..180 bin olmadan trigerini değiştirdim..300 malzeme, 250 işçilik  , 550 liraya mal oldu..

GGb6V2.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Mankal yazdı:

Arabam 169 binde ..180 bin olmadan trigerini değiştirdim..300 malzeme, 250 işçilik  , 550 liraya mal oldu..

Ucuzmus.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçen sene 250 TL ye almıştım, %20 iyi fazla artmamis. Devirdaim değişmedi mi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Eyüp Çetin yazdı:

50bin bakımını yaptırdım. Tam 50bin oldu ustanın dükkana çektim arabayı. 😂

Ben de 240.000 bakımında tam denk getirmiştim. Usta “hocam bu kadar pimpirikli olma” demişti 😂

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Jantlandık

6M6nYP.jpg

Biz bu arabayla tanıştık mı?
Hayırlı olsun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı olsun.

Tanıştıramadım yoğunluktan fotoğraflama imkanım olamadı inşallah fotoğraflayıp tanıştıracağım... Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı olsun.

Bu araba ile ilgili sorular sorulmuştu,  nasıldır tavsiye edermisiniz diye. Aynı arkadaşımı onu bilemiyorum. Bu arabanın konusu forumda geçti.

Üç vakte kadar tanışırız. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...