Metin Akbal 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Haftaya uzun yol var kismetse. Ufak ufak bakimlari tamamlayayim. Zaten Ekim ayinda triger ve yag bakimlari yapilmisti.Bugun lpg gaz kesici ve enjektor filtrelerini degistirdim. Enjektor filtresi temizdi acaba degismesemmi diye dusundum. Cunku gaz kesici filtre tum pisligi topluyor.Gaz kesici filtrenin icinde kucuk bir miknatis var. Neredeyse tum demir tozunu topluyor.Birazdan da KN hava filtresini sokecegim. 3 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Würth motor temizleyici ile motoru temizledim ve yıkayıp sonax bsd uyguladım telefonumu yanıma almamışım kaputun içini çekmedim ama çok işe yaradı würth. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Gaz kesici filtre degisimini bende yapacagim. Takilirsam sorarim. Metin Akbal yazdı: Bugun lpg gaz kesici ve enjektor filtrelerini degistirdim. Enjektor filtresi temizdi acaba degismesemmi diye dusundum. Cunku gaz kesici filtre tum pisligi topluyor. Gaz kesici filtrenin icinde kucuk bir miknatis var. Neredeyse tum demir tozunu topluyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Gaz kesici filtre degisimini bende yapacagim. Takilirsam sorarim. Tamamdir. Bence acilen al ve degistir.Kutu ici filtreyi cikardim. Arac kamerasina park kitini taktim. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 İstanbul Tuzla dan yola çıkıp Gölcük eriklitepe ye çıktık dağ yolunda gaz pedalının tepesine tepesine çıktım [emoji1] tutunabilse zalım gidiyor [emoji23] 5 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçen gün gelen silbak silecekleri taktım. İzmir'de sanayiden bilmediğim bir marka almıştım, atlama ve ses yapıyordu havalar soğuduğundan beri, silbak gibisi yok aynı para üstelik. Tavsiyen doğrultusunda internetten silbak silecek sipariş etmiştim, taktım ve gerçekten umduğumdan daha iyi sonuç aldım. Çok sessiz ve işini iyi yapıyor. Fiesta ön cam takım fiyatı 50 tl. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ngk nikel bujileri 15 bin km üstüne değiştirdim. Lpg’li araç. Sizce silindir içinde aksi bi durum var mıdır? Değişimden sonra yakıt tüketimi ciddi anlamda düştü. Eski bujileri internetten almıştım. Sahteliğinden bile şüpheleniyordum Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Kar gelecek dediler kışlıklara geçtik 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Fatih Keskin yazdı: Kar gelecek dediler kışlıklara geçtik İstanbul’da tutmaz da hadi tuttu diyelim, yazdım 2 gün. 2 gün arabayla gitmem işe. Bakalım başka kar-soğuk olacak mı Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 aksam annemgile geldik cumaya kadar burda kalacagız cuma aksamı mersin'e gidecegiz. kapının önüne parkettim vitesi bosta unutmusum el frenide tam tutmamıs araba yürümüş iyiki direksiyonun yönü duvara karsı cevirmişim. sadece teker yaslamıs tamponda cizilme degmesi yok. 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Geçmiş olsun, rot ayarlarına baktır @Okay Kaygusuz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 İstanbul’da tutmaz da hadi tuttu diyelim, yazdım 2 gün. 2 gün arabayla gitmem işe. Bakalım başka kar-soğuk olacak mı Kış lastiği yağmurda da başarılı. Neden kar ile kısıtlı kaldın ki? 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Yerinde sıkılmış. Geçmiş olsun el frenine de baktırman gerekiyor demek ki. Neyse birşey olmamış. Görende diyecek adam arabayı nası park etmiş 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, rot ayarlarına baktır @Okay Kaygusuz tamamdır zaten yarın arkadastan ödünc kıslık taktırcam önlere sagolsın 5 Şubat 2020 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Değişimden sonra yakıt tüketimi ciddi anlamda düştü. Eski bujileri internetten almıştım. Sahteliğinden bile şüpheleniyordum 30 binde değişiyordum bende 15 binde böyle olması normaldir zaten. Yakıt tüketimine yorumum yok. Sahte olmasına birşey diyemedim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Okay Kaygusuz yazdı: parkettim vitesi bosta unutmusum el frenide tam tutmamıs sen bi okut kendini Okay 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Kış lastiği yağmurda da başarılı. Neden kar ile kısıtlı kaldın ki? Yazlıklar Yağmurlu ılık-az soğuk havada kışlıklar kadar iyi. Benimkiler çok iyi tutuyor. Gy efficientgrip. Şubata geldik. Hala eksi görmedik. İlk defa yarın olacak işte. Onda da 2 gün araba kullanmam. Toplamda 1 hafta karlı çok soğuk gün olmaz. Bir hafta için kışlık masrafına gerek yok. Kışın uzun yol yapıyor olsam alırdım. Ben kışın en fazla Güneşli Halkalı bayrampaşa üçgenindeyim. Napayım kışlığı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Yerinde sıkılmış. Geçmiş olsun el frenine de baktırman gerekiyor demek ki. Neyse birşey olmamış. Görende diyecek adam arabayı nası park etmiş Aynen yazıyı okumadan bu arabadan nasıl indi, ne kadar zayıf birisiymiş diye imrenmiştim, oysa durum farklıymış, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 aksam annemgile geldik cumaya kadar burda kalacagız cuma aksamı mersin'e gidecegiz. kapının önüne parkettim vitesi bosta unutmusum el frenide tam tutmamıs araba yürümüş iyiki direksiyonun yönü duvara karsı cevirmişim. sadece teker yaslamıs tamponda cizilme degmesi yok. Gecmis olsun. Rampa asagi ise fren tutmustur ama arabada kaymis olabilir. Tanidigim bir arkadasin araba oyle oldu [emoji16] Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Fatih Evcin yazdı: sen bi okut kendini Okay mersin'e gidince kayna naya söyleyim okusun bişeyler Metin Akbal yazdı: Gecmis olsun. Rampa asagi ise fren tutmustur ama arabada kaymis olabilir. Tanidigim bir arkadasin araba oyle oldu saol metin. el frenini tam cekmemişim. vites bosta o net. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 önlere arkadasımdan ödünc aldıgım jant lastikleri taktım takarken tekerdeki bosluklara baktım sag teker oynuyor solda biişey yok 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Şubat 2020 Paylaş 10 Şubat 2020 evet 2 gün cabuk geldi gecti cuma aksamı yola cıktım şereflikochısar'dan ulukıslaya kadar cok feci kar ve fırtına vardı 1bucukta mersine varmıstım. cumartesi günü mersinde 1 tane golf4 3 tanede bora aracı sıcaklıga kavusturdum. pazar günüde adana'ya gectim orda da 2 tane bora araclarının kalorifer işini yaptıktan sonra bir arkadasımın yanına ugrayıp aksam 6da yola cıktım blablacardan 1 müsteri almayıda ihmal etmedim 25 yasında kafa dengi cocuktu gazide okuyormuş yine dönerken aksaray'da acayip kar vardı kazasız sag salim gittim geldim radar durumu karısık gelebilirde gelmeye bilirde. 11 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 10 Şubat 2020 Paylaş 10 Şubat 2020 Egzozdan gelen ses için bugün tekrar egzozcuya gittim. Daha önce orta egzozu değiştirmiştik ama ses kesilmedi. Usta egzozun tıkalı olduğunu, bu sebeple ses yaptığını, stepnenin hemen yanındaki büyük parçanın (videoda) değişmesi gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili sizlere bir kaç sorum olacak: 1- Hararet göstergesinde motor sürekli soğuk görünüyor. Hızım arttıkça gösterge daha da aşağı iniyor motor buz kesiyor. Ben termostattan sanıyordum ama egzozdan da olabilir mi? 2- Bu parça için 350 TL fiyat verdi. Sizce normal mi? 3- Orta egzozu boşuna mı değiştirmiş oldum? 4- Videoda egzoz sizce de tıkalı gibi mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2020 Paylaş 10 Şubat 2020 Ahmet Caliskan yazdı: 1- Hararet göstergesinde motor sürekli soğuk görünüyor. Hızım arttıkça gösterge daha da aşağı iniyor motor buz kesiyor. Ben termostattan sanıyordum ama egzozdan da olabilir mi? 2- Bu parça için 350 TL fiyat verdi. Sizce normal mi? 3- Orta egzozu boşuna mı değiştirmiş oldum? 4- Videoda egzoz sizce de tıkalı gibi mi? 1- Hayır. 2- Normal. 3- Galiba. 4- Seste sorun yok gibi ama son susturucu kaçırıyor sanırım. Oradan duman atıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 10 Şubat 2020 Paylaş 10 Şubat 2020 Sani Gerşon yazdı: 1- Hayır. 2- Normal. 3- Galiba. 4- Seste sorun yok gibi ama son susturucu kaçırıyor sanırım. Oradan duman atıyor. 1- "Duman içeride kalınca içerisi soğumuyor, bu sebeple o sıcaklığı soğutmak için termostat sürekli açık kalıyor" gibi bir şeyler kurdum kafamda Mümkün değil mi? 4- Ses videoda çıkmamış herhalde ama patlak egzoz sesi gibi bir ses var aslında. O stepnenin oradaki parçanın içinde su birikiyormuş ve bu sesi o yapıyormuş ustanın demesine göre. Aracı kısa mesafe kullandığım için o suyu atamıyormuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts