Harun Kocaçalışkan 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Araç için değil de kendim için ısıtmalı koltuk minderi aldım. Çok güzelmiş 2 dakika bile olmadan sıcacık oluyor kapatıyorum. 59.90TL. Ha bir de henüz monte etmesek de birazcık önbilgi verelim 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Silikon hortum setini özel mi yaptırdınız kit olarak mı satın aldınız acaba? Harun Kocaçalışkan yazdı: Ha bir de henüz monte etmesek de birazcık önbilgi verelim Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: bmw den sonra bir farklılık varmı his olarak. yani ara ara neydi o bmw dedirtiyormu son dönemde forumda bir kaç kişi daha heybetli donanımlı arabaları satıp daha ekonomik standart araçlara geçtik. izlenimleri merak ediyorum BMW 'den ziyade E39 'dan sonra alelade bir araba gibi geliyor. Ailecek aidiyetlik duygusu hissetmiyoruz, 2 aydan fazla oldu alalı. Aracım çok temiz, bir focus ne kadar temiz olabilir sorusunun cevabı niteliğinde ama yine de mutlu etmedi. Evet güzel araba ama ötesine geçemedi. Kalite, güvenlik, verdiği paha E39 'un bambaşkaydı. Düşündüğüm bir E39 vardı almayı istediğim, fiyatı 100 bin tl civarıydı, en son bugün satıldığını, piyasaya düştüğünü öğrendim ve belki de bugün BMW defteri benim için kapandı. Şunu açıkça söylüyorum, temiz bir E39 ömür boyu binilecek, eskimeyecek ve sizi huzursuz etmeyecek bir araç. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: Dün arka fren balatalarını değiştirdim, üzerinden çıkanlar FORD logolu, ilk değişimiydi. Motorcraft taktırdım 200tl balata 60 tl işçilik. Kara tren gibi uğuldamaya başladı, sabah götürdüm balata-işçilik ücreti ödemeden yine Motorcraft ile yeniledim. Hayırlı olsun bana. Aynen hayırlı olsun sana o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: BMW 'den ziyade E39 'dan sonra alelade bir araba gibi geliyor. Ailecek aidiyetlik duygusu hissetmiyoruz, 2 aydan fazla oldu alalı. Aracım çok temiz, bir focus ne kadar temiz olabilir sorusunun cevabı niteliğinde ama yine de mutlu etmedi. Evet güzel araba ama ötesine geçemedi. Kalite, güvenlik, verdiği paha E39 'un bambaşkaydı. Düşündüğüm bir E39 vardı almayı istediğim, fiyatı 100 bin tl civarıydı, en son bugün satıldığını, piyasaya düştüğünü öğrendim ve belki de bugün BMW defteri benim için kapandı. Şunu açıkça söylüyorum, temiz bir E39 ömür boyu binilecek, eskimeyecek ve sizi huzursuz etmeyecek bir araç. çok benzer hislerim var jeepten sonra opel kötü araba olduğundan değilde diğeri ayrı bir dünya imiş resmen Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: BMW defteri benim için kapandı. Demeyin oyle sayin hocam bi tane e90 n43b20 zf6 buluruz çiçek gibi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Sol ön kapıda az düşüklük vardı pimlerini değiştirdim toparladı. Yapamasaydım kaportacı öpecekti ucuz kurtuldum. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Demeyin oyle sayin hocam bi tane e90 n43b20 zf6 buluruz çiçek gibi 5 ve üzeri istiyorum, 3 serisi küçük geliyor. Heybeti de yok. Gemi istiyorum gemi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 5 ve üzeri istiyorum, 3 serisi küçük geliyor. Heybeti de yok. Gemi istiyorum gemi Yakisiir👍 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Silikon hortum setini özel mi yaptırdınız kit olarak mı satın aldınız acaba? Kit olarak aldim alibaba dan. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Triger bakımını yaptırıp 4 de lastik sipariş verdim. Tabi bunlar cüzdana çok pis yansıdı 🤪 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Alpay Sumer yazdı: Yakisiir👍 Ver gazı ver gazı 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 5 ve üzeri istiyorum, 3 serisi küçük geliyor. Heybeti de yok. Gemi istiyorum gemi Ford güzel ama benane diyenlere hoş geldiniz. Aynı duyguları sattığım mercedeslere şuan uzanamadigim için yaşıyorum. Ali Gök yazdı: çok benzer hislerim var jeepten sonra opel kötü araba olduğundan değilde diğeri ayrı bir dünya imiş resmen Jeeple arada avunuyoruz işte. Onu da verip iyice petrolhead kafasından çıkıcaz gibi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 5 ve üzeri istiyorum, 3 serisi küçük geliyor. Heybeti de yok. Gemi istiyorum gemi Ee bizee e60 buluruz o zaman 😁😁 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Ee bizee e60 buluruz o zaman 😁😁 545i 'lerde gözüm. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 (düzenlendi) Gökhan Albayrak yazdı: 545i 'lerde gözüm. Sende de ne göz varmış arkadaş 24 Ocak 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 5 ve üzeri istiyorum, 3 serisi küçük geliyor. Heybeti de yok. Gemi istiyorum gemi yakıtlar nasıl 5 ile 3 arasında Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 545i 'lerde gözüm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otomobilci-2003-bmw-7.30i-bakimli-borusan-bayii-cikis-738934073/detay Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Gökhan Albayrak yazdı: 545i 'lerde gözüm. iyiymiş en azından daha ulaşılabilir, ben 740 veya 850 diyeceğini bekliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otomobilci-2003-bmw-7.30i-bakimli-borusan-bayii-cikis-738934073/detay Güzel alet valla. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Güzel alet valla. 1000tlde vergisi var, donanımı da iyi, iki tane kaput böbreği, bir takım velur paspas tamam. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 bugun aracım bana masraf cıkarttı dün işten cıktım eve geldim kapı acılmadı teli kopmus belli sabaha kadar düşündüm sabah erken geldim işyerine avp otoparkta sökmeye basladım saat 9 olunca öylece biraktım dükkana gectim patron gelince cıkarım dedim patronda 9,30da geldi bende izin aldım cıktım arabayı dısarı cıkarttım karanlıkta pek gözükmüyor neyse dısarı cıktım panzoiti söktüm tel kopmus, sonra demir sacı söktüm raydan camı aldım tavana koydum kilidin tork vidası yok bende bendekiler kücük geldi şurdan sanayiye gideyim ordan birinden alırım dedim camı tavana koydumya giderken hızlanınca bir ses geldi aynadan baktım ki cam arkamdan geliyor yerde durmadım sanayiye gittim kilitciden anahtarı rica ettim verdi söktüm yeni teli taktım dogru cıkmacı arkadas var onda da varmıs allahtan orda halletim sol ön camıda taktım telide taktım bugun 120 lira cama verdim hayırlısı unutkanlık kafam bir milyon huzursuzluk var hep içimde mutsuzum Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Okay Kaygusuz yazdı: bugun aracım bana masraf cıkarttı dün işten cıktım eve geldim kapı acılmadı teli kopmus belli sabaha kadar düşündüm sabah erken geldim işyerine avp otoparkta sökmeye basladım saat 9 olunca öylece biraktım dükkana gectim patron gelince cıkarım dedim patronda 9,30da geldi bende izin aldım cıktım arabayı dısarı cıkarttım karanlıkta pek gözükmüyor neyse dısarı cıktım panzoiti söktüm tel kopmus, sonra demir sacı söktüm raydan camı aldım tavana koydum kilidin tork vidası yok bende bendekiler kücük geldi şurdan sanayiye gideyim ordan birinden alırım dedim camı tavana koydumya giderken hızlanınca bir ses geldi aynadan baktım ki cam arkamdan geliyor yerde durmadım sanayiye gittim kilitciden anahtarı rica ettim verdi söktüm yeni teli taktım dogru cıkmacı arkadas var onda da varmıs allahtan orda halletim sol ön camıda taktım telide taktım bugun 120 lira cama verdim hayırlısı unutkanlık kafam bir milyon huzursuzluk var hep içimde mutsuzum Gecmis olsun Okay. Neyseki parcalari uygun. Gule gule kullan kazasiz belasiz. Kafa dalginligi kisa surede birsuru sey oldu normal. Vitamin al Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 arka kamera çok çamur olmuş bulanık gösteriyordu elimle onu sildim Yorum bağlantısı
Recommended Posts