İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Tahir Ak
Daha iyi en azından artık ayarlarda arkayı daha yüksek yapıp öndeki tweeterlar dengelendi. Orijinal karton Bmw logolulara göre 2 basamak güzel bass kısmı en azından. Yalıtımı da güzel arabanın ilk aldığıma göre yavaş yavaş değiştiriyorum ses sistemini orijinal hali facia [emoji4] 

Bu hoparlörü besleyebiliyor mu teyp acaba?
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tahir Ak yazdı:

Bu hoparlörü besleyebiliyor mu teyp acaba?

Ana ünite Alpine üretimi çıkışlarına bakayım kaçmış, gayet patlamadan cızırdamadan besliyor da zaten çok prof bir ürün değil değiştirdiğimiz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ

Araç iç aydınlatması ile artıp azalan araç içini led yaptım :) 
3OyXJO.jpg

WXJlRq.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Hava filtresini değiştirdim.musait bir zamanda yağ ve mazot filtresi değişimi olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sinan Akgöl yazdı:

Daha iyi en azından artık ayarlarda arkayı daha yüksek yapıp öndeki tweeterlar dengelendi. Orijinal karton Bmw logolulara göre 2 basamak güzel bass kısmı en azından. Yalıtımı da güzel arabanın ilk aldığıma göre yavaş yavaş değiştiriyorum ses sistemini orijinal hali facia :) 

orijinallerin ölüsü bile iş yapar :) satılık mı çıkanlar

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Evcin yazdı:

orijinallerin ölüsü bile iş yapar :) satılık mı çıkanlar

Satiligi onemli bile degil vereyimde ses gelmez orjinal hoparlor gibi calismiyor tek basina midrange geciyor. Bide 10cm zaten meganinkiler daha buyuktur. E90dan cikma 10cm 4 tane duruyor evde atil sekilde hic bi ise yaramiyor ses sistemine ekliyim dedim ses gelmiyor bile :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sinan Akgöl yazdı:

Satiligi onemli bile degil vereyimde ses gelmez orjinal hoparlor gibi calismiyor tek basina midrange geciyor. Bide 10cm zaten meganinkiler daha buyuktur. E90dan cikma 10cm 4 tane duruyor evde atil sekilde hic bi ise yaramiyor ses sistemine ekliyim dedim ses gelmiyor bile :)

bizim mantık almanın ölüsü iş görür :) ondan dedim. ses gelmeyecekse olmazzz :) 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Fatih Evcin yazdı:

bizim mantık almanın ölüsü iş görür :) ondan dedim. ses gelmeyecekse olmazzz :) 

Ha deneyeyim diyorsanız göndereyim işinize yararsa kalsın kullanın yok bir cacığa yaramadı derseniz geri gönderirsiniz ne olacak :D  Ama ses verme olsalığı çok düşük gelirde az gelir :) 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

anfi veya teybin beslemesi lazım sanıyorum. bende önlere bas koymustum evdeki sinema sistemlerinin baslarını teyp tam beslemiyor istelinlen gibi vurmuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Alman bmw deyince iyi birşey bekliyor insan ama bmw nin standart ses sistemi kötüymüş çok kişiden duydum. Standart ses sistemlerinde en iyisi sanırım vw.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
(düzenlendi)
Vasfi Gişten yazdı:

Alman bmw deyince iyi birşey bekliyor insan ama bmw nin standart ses sistemi kötüymüş çok kişiden duydum. Standart ses sistemlerinde en iyisi sanırım vw.

sanıyorum en güzeli iyisi ford focusların

dün akşam kaloriferi ısıtmayan bora aracı yaptım.

sloganım

Isıtmaya yakmaya devam ediyorum
Bir bora daha oem sıcaklığına kavuştu

V8oJux.jpg

tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Okay Kaygusuz yazdı:

sanıyorum en güzeli iyisi ford focusların

dün akşam kaloriferi ısıtmayan bora aracı yaptım.

sloganım

Isıtmaya yakmaya devam ediyorum
Bir bora daha oem sıcaklığına kavuştu

V8oJux.jpg

Senin bu mesajları görünce ısıtma sorunu olan bora alıp sana yaptırasım geliyor :D

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Köksal Yılmaz yazdı:

Senin bu mesajları görünce ısıtma sorunu olan bora alıp sana yaptırasım geliyor :D

ahhahaha kesin olmaz sa olmazı bu kısımlara el degecek. ama bazı arabaların ki oem duruyor süngerleri gecen hafta 2 arabada karsılastım eller havaya geri topladım para almıyorum yapmazsam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Köksal Yılmaz yazdı:

ben Bora almasam da Ankaraya yolum düşünce mutlaka uğrayacağım.) 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Fatih Evcin yazdı:

ben Bora almasam da Ankaraya yolum düşünce mutlaka uğrayacağım.) 

eyvallah abi saol beklerim.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Okay Kaygusuz yazdı:

eyvallah abi saol beklerim.

Muhtemelen bu yaz oğlanı Atamız ile tanıştırmak için geleceğim :) uğrayacağım mutlaka.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Fatih Evcin yazdı:

Muhtemelen bu yaz oğlanı Atamız ile tanıştırmak için geleceğim :) uğrayacağım mutlaka.

beklerim kalacak yer yoksa yeni evimizi acarım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Eşşek e damga vurdum kendini Arap atı sandı kisniyoracfadfe4446b0e49c7ade736b4c08791.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Fiestamı özledim aynı renkti. Ne yapsam gözüme hoş geliyordu. Eski günler. 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

dün aksam yine.. konuyu siz biliyorsunuz yazmıyorum

bu işten sonra abi bide bagaj acılmıyor ona bakarmısın dedi, saate baktım eve zaten gec kaldım yap gitsin dedim kendi kendime. onuda yaptım müsteri memmuniyeti %500 :)

VlC9PH.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

dün aksam yine bir golf4 daha Ankara'nin ayazina karsi çıktı 😀😀

Vt5BUj.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Dün arka fren balatalarını değiştirdim, üzerinden çıkanlar FORD logolu, ilk değişimiydi. Motorcraft taktırdım 200tl balata 60 tl işçilik. Kara tren gibi uğuldamaya başladı, sabah götürdüm balata-işçilik ücreti ödemeden yine Motorcraft ile yeniledim. Hayırlı olsun bana.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
Gökhan Albayrak yazdı:

Dün arka fren balatalarını değiştirdim, üzerinden çıkanlar FORD logolu, ilk değişimiydi. Motorcraft taktırdım 200tl balata 60 tl işçilik. Kara tren gibi uğuldamaya başladı, sabah götürdüm balata-işçilik ücreti ödemeden yine Motorcraft ile yeniledim. Hayırlı olsun bana.

bmw den sonra bir farklılık varmı his olarak. yani ara ara neydi o bmw dedirtiyormu :)  son dönemde forumda bir kaç kişi daha heybetli donanımlı arabaları satıp daha ekonomik standart araçlara geçtik. izlenimleri merak ediyorum

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Evvelsi gün mondeoyu servise bıraktım. Aküyü şarza bağladılar, %98 kadar doldu. Teste çıktık sıcaklık 5 derecenin altında olduğu için start stop devreye girmedi. dün kendim test ettim sıcaklık 8 derecede motor sıcaklığı ortada iken start stop devreye girmedi.  Havalar ısınınca tekrar gideceğim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...