Olgu Erhan 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: kaça taktılar çipi 70 tl sadece, öteki türlü en az 350 tl tutuyor. 😜 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne takıyorlar ki ? O köpük dalganın içinde bişi var valla açmadım içini, ama ondan 2 tane uç çıkıyor 12 volta kontağa bağlanıyor. Extra enerji veriyoruz yani. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2018 Yazar Paylaş 23 Aralık 2018 Ben bugün iç dış temizledim. Çoktandır yıkanmıyordu. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Aralık 2018 Paylaş 24 Aralık 2018 Ben bugün iç dış temizledim. Çoktandır yıkanmıyordu. Dere de mi? [emoji378] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2018 Yazar Paylaş 24 Aralık 2018 2 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Dere de mi? Yok.. dere bulamıyorum buralarda Evin arkasında.. gayet teknolojik şekilde.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 Bugun masterı muayeneye sokduk ve el frenınden kaldı gorunen sol arka zayıf tutması sol arka kalıper degısımı yeterli olurmu gecmesı ıcın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 2 dakika önce, Erkan Işık yazdı: Bugun masterı muayeneye sokduk ve el frenınden kaldı gorunen sol arka zayıf tutması sol arka kalıper degısımı yeterli olurmu gecmesı ıcın Fren merkezinde sorun yoksa, kaliperlerin her zaman beraber değişimi önerilir. Zira bu sefer sol güçlü frenleyip sağ frenlemeyeceği için, kıç atma başa gelebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 (düzenlendi) yavrunun silecekleri eskimişti. ön arka silecekleri yeniledim. epeydir de yıkatmıyordum pis ofroadcu arabalarına dönmüştü güzel bi yıkattım yavruyu maşallah demeden resme bakmayın maşşallahhhh 25 Aralık 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 boyasını eski sahipleri güzel korumuş yıkanınca fena durmuyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 2 saat önce, Ali Gök yazdı: boyasını eski sahipleri güzel korumuş yıkanınca fena durmuyor Maşallah, sen yine de yıkama 😄 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 Boluya bayagı kar yagdı canımız sıkıldı ıkı kızımla fiestaya atladık kar keyfı yapalım dedık birde zıncırsız nereye kadar cıkar dıye merakdaydım kumho kar tıpı takılı aracda gölcuk tabıat parkına zıncırsız ındık cıkdık yarı yolda 3 araba kaldı[emoji3]yanlarından gecdık gıttık fakat cıkısda kalorıfer ısınmaya ragmen 15 km cıkdık dönusde rampa asagı hararet tek dıse dusdu buda kalorıfer ısıtmabaya dusdu burada sıkıntı acaba nedır 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 2 dakika önce, Erkan Işık yazdı: Boluya bayagı kar yagdı canımız sıkıldı ıkı kızımla fiestaya atladık kar keyfı yapalım dedık birde zıncırsız nereye kadar cıkar dıye merakdaydım kumho kar tıpı takılı aracda gölcuk tabıat parkına zıncırsız ındık cıkdık yarı yolda 3 araba kaldıyanlarından gecdık gıttık fakat cıkısda kalorıfer ısınmaya ragmen 15 km cıkdık dönusde rampa asagı hararet tek dıse dusdu buda kalorıfer ısıtmabaya dusdu burada sıkıntı acaba nedır Termostatınız açık kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Termostatınız açık kalıyor. Ne yapmak gerekıyor yenısımı takacaz sani bey Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 4 dakika önce, Erkan Işık yazdı: Ne yapmak gerekıyor yenısımı takacaz sani bey Tabi, yeni termostat takılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 19 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Tabi, yeni termostat takılmalı. Termostat olayını sordum 9 km devamlı dagdan ınış yapdıgınız ıcın 1 diş sıcaklık olması normal dendı bozuk olsa düzde de sorunlar yasarsınız dedı usta fordların karakterist özelligi dediler. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Yaz kis inis cikis gidis gelis zor kolay sehir ici aehir disi her sartta hararet 90 dan asagi dusuyorsa termostat kesin olarak arizalidir. Bu benzer durumun aynisi yazinda olur. Ustalar bu seferde gaz kestigi icin normaldir derler. Ama normal degildir. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Jetta da yokuş aşağı inerken benimde hararet aşağıya düşüyordu. Termostat değiştirdik düzeldi. Arkadaşlar doğru tespit yapmışlar. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Termostat olayını sordum 9 km devamlı dagdan ınış yapdıgınız ıcın 1 diş sıcaklık olması normal dendı bozuk olsa düzde de sorunlar yasarsınız dedı usta fordların karakterist özelligi dediler.Ustaniz ugrasmak istememiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts