İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Olgu Erhan
1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

kaça taktılar çipi

70 tl sadece, öteki türlü en az 350 tl tutuyor. 😜

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Ne takıyorlar ki ?

O köpük dalganın içinde bişi var valla açmadım içini, ama ondan 2 tane uç çıkıyor 12 volta kontağa bağlanıyor. Extra enerji veriyoruz yani.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Ben bugün iç dış temizledim. Çoktandır yıkanmıyordu.

Dere de mi? [emoji378]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
2 saat önce, Adnan Çakır yazdı:

Dere de mi? emoji378.png

Yok.. dere bulamıyorum buralarda :)

Evin arkasında.. gayet teknolojik şekilde.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Bugun masterı muayeneye sokduk ve el frenınden kaldı gorunen sol arka zayıf tutması sol arka kalıper degısımı yeterli olurmu gecmesı ıcın 2c9c893c5dd173dab3a37ae7adeaf79f.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 dakika önce, Erkan Işık yazdı:

Bugun masterı muayeneye sokduk ve el frenınden kaldı gorunen sol arka zayıf tutması sol arka kalıper degısımı yeterli olurmu gecmesı ıcın

Fren merkezinde sorun yoksa, kaliperlerin her zaman beraber değişimi önerilir. Zira bu sefer sol güçlü frenleyip sağ frenlemeyeceği için, kıç atma başa gelebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

yavrunun silecekleri eskimişti. ön arka silecekleri yeniledim. 

epeydir de yıkatmıyordum pis ofroadcu arabalarına dönmüştü güzel bi yıkattım yavruyu

maşallah demeden resme bakmayın  maşşallahhhh 

P16n4Q.jpg

9aqgXQ.jpg

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
2 saat önce, Ali Gök yazdı:

boyasını eski sahipleri güzel korumuş yıkanınca fena durmuyor 

Maşallah, sen yine de yıkama 😄

Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Boluya bayagı kar yagdı canımız sıkıldı ıkı kızımla fiestaya atladık kar keyfı yapalım dedık birde zıncırsız nereye kadar cıkar dıye merakdaydım kumho kar tıpı takılı aracda gölcuk tabıat parkına zıncırsız ındık cıkdık yarı yolda 3 araba kaldı[emoji3]yanlarından gecdık gıttık fakat cıkısda kalorıfer ısınmaya ragmen 15 km cıkdık dönusde rampa asagı hararet tek dıse dusdu buda kalorıfer ısıtmabaya dusdu burada sıkıntı acaba nedır7b12396d385dd0106d30b1d534b47a73.jpg e9f7f9e0cffe8ff791a4e89fb476393c.jpge9439eca8ef85c2c4d39aec13a596671.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 dakika önce, Erkan Işık yazdı:

Boluya bayagı kar yagdı canımız sıkıldı ıkı kızımla fiestaya atladık kar keyfı yapalım dedık birde zıncırsız nereye kadar cıkar dıye merakdaydım kumho kar tıpı takılı aracda gölcuk tabıat parkına zıncırsız ındık cıkdık yarı yolda 3 araba kaldıemoji3.pngyanlarından gecdık gıttık fakat cıkısda kalorıfer ısınmaya ragmen 15 km cıkdık dönusde rampa asagı hararet tek dıse dusdu buda kalorıfer ısıtmabaya dusdu burada sıkıntı acaba nedır

Termostatınız açık kalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Termostatınız açık kalıyor.

Ne yapmak gerekıyor yenısımı takacaz sani bey

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
4 dakika önce, Erkan Işık yazdı:

Ne yapmak gerekıyor yenısımı takacaz sani bey

Tabi, yeni termostat takılmalı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
19 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Tabi, yeni termostat takılmalı.

Termostat olayını sordum 9 km devamlı dagdan  ınış yapdıgınız ıcın 1 diş sıcaklık olması normal dendı bozuk olsa düzde de sorunlar yasarsınız dedı usta fordların karakterist  özelligi dediler.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yaz kis inis cikis gidis gelis zor kolay sehir ici aehir disi her sartta hararet 90 dan asagi dusuyorsa termostat kesin olarak arizalidir. Bu benzer durumun aynisi yazinda olur. Ustalar bu seferde gaz kestigi icin normaldir derler. Ama normal degildir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Jetta da yokuş aşağı inerken benimde hararet aşağıya düşüyordu. Termostat değiştirdik düzeldi. Arkadaşlar doğru tespit yapmışlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Termostat olayını sordum 9 km devamlı dagdan  ınış yapdıgınız ıcın 1 diş sıcaklık olması normal dendı bozuk olsa düzde de sorunlar yasarsınız dedı usta fordların karakterist  özelligi dediler.
Ustaniz ugrasmak istememiş.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...