Emre Şimşek 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Muayeneye hazırlık, katalizör takılıyor. Lpgli ilk muayene olacağı için emisyona da girmek zorundaymış. 3 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Muayeneye hazırlık, katalizör takılıyor. Lpgli ilk muayene olacağı için emisyona da girmek zorundaymış. Euro 4 mü takiliyor? Bide tutar nedir? Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Okay Kaygusuz yazdı: hararet 90dn düşüyorsa termostat arızalı caravella kac model di 2004 üstünde bu sistem yok t4lerin hepsi gögüs sökülüp bu işlem yapılacak babamın arabada istiyorda zaman yok ona 2008 bendeki, termostat değişeceğiz o zaman. Sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Sezgin Yılmaz yazdı: Euro 4 mü takiliyor? Bide tutar nedir? Öncelikle 2 yere sordum ilki euro 4 olmazsa muayeneden geçmez dedi, ona da 750₺ fiyat verdi. Diğeri bu arabanın orijinalinde euro 2 ya da euro 3 olması gerektiğini söyledi. İnsanlar taktığı malzemenin kalitesizliği yüzünden normları karşılamadığı için muayeneden kaldığını söylüyor dedi. Euro 3 için 600₺ seramik, 700₺ metal olanı dedi. Ben de 600₺ verip seramik taktırdım. Muayeneden biraz zor geçtim ama bunun sebebi katalizörün yeni takılmış olması dediler. Bir iki gün sonra aynı sıkıntıyı yaşamazmışım. Ekzoz muayenesi 65₺ yarın tüv muayenesi yapılacak kısmetse. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Öncelikle 2 yere sordum ilki euro 4 olmazsa muayeneden geçmez dedi, ona da 750₺ fiyat verdi. Diğeri bu arabanın orijinalinde euro 2 ya da euro 3 olması gerektiğini söyledi. İnsanlar taktığı malzemenin kalitesizliği yüzünden normları karşılamadığı için muayeneden kaldığını söylüyor dedi. Euro 3 için 600₺ seramik, 700₺ metal olanı dedi. Ben de 600₺ verip seramik taktırdım. Muayeneden biraz zor geçtim ama bunun sebebi katalizörün yeni takılmış olması dediler. Bir iki gün sonra aynı sıkıntıyı yaşamazmışım. Ekzoz muayenesi 65₺ yarın tüv muayenesi yapılacak kısmetse.Ben 450 ye euro 4 taktirmistim 4 ay once fiyatlari uçuşa geçmiş resmen. Çıkanı da 150 liraya satmistim . Ocakta muayene var bakalım işlevini yerine getiriyor mu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Sezgin Yılmaz yazdı: Emre Şimşek yazdı: Öncelikle 2 yere sordum ilki euro 4 olmazsa muayeneden geçmez dedi, ona da 750₺ fiyat verdi. Diğeri bu arabanın orijinalinde euro 2 ya da euro 3 olması gerektiğini söyledi. İnsanlar taktığı malzemenin kalitesizliği yüzünden normları karşılamadığı için muayeneden kaldığını söylüyor dedi. Euro 3 için 600₺ seramik, 700₺ metal olanı dedi. Ben de 600₺ verip seramik taktırdım. Muayeneden biraz zor geçtim ama bunun sebebi katalizörün yeni takılmış olması dediler. Bir iki gün sonra aynı sıkıntıyı yaşamazmışım. Ekzoz muayenesi 65₺ yarın tüv muayenesi yapılacak kısmetse. Ben 450 ye euro 4 taktirmistim 4 ay once fiyatlari uçuşa geçmiş resmen. Çıkanı da 150 liraya satmistim . Ocakta muayene var bakalım işlevini yerine getiriyor mu. Ben geçen sene sorduğumda yine benzer bir fiyat vermişti. Burada biraz yüksek fiyatlar. İlk sorduğum adam zam gelecek diyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 yeni kat ile tam tersine emisyon çok düşük çıkmalı , universal kat ların malzemesi dandik o yüzden, ama işe yarıyor şimdilik, metaller daha uzun ömürlü ama süzme kabiliyetleri farklı 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: yeni kat ile tam tersine emisyon çok düşük çıkmalı , universal kat ların malzemesi dandik o yüzden, ama işe yarıyor şimdilik, metaller daha uzun ömürlü ama süzme kabiliyetleri farklı Neden bilmiyorum ama ısıtmak için epey uğraştılar 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Sarok için filitre baktım sipariş vericem Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Aracımı kayınbiraderime sattım. 5 Ocakta teslim edeceğim, yeni araç arayışındayım. 3 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Turbo susturucu degişti turbo hava emiş degişti radyatör petegi temizlendi yağ mazot filtresi karter alt muhafaza degişti radyatör petegine giriş ten su verdiler çeşmeden ilaçlı fazla pislik çıkmadı petekten 1147tl. hepsi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum soldaki turboya baglı olan çıkışta Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum Bende yeni duydum ahmet beyden Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum Bu parça abi, bazı sitelerde manifold susturucu, bazı sitelerde turbo susturucu diye geçiyor. https://www.varcanlarhortum.com/ilan/ford-focus-ii-c-max-i-16-tdci-peugeot-407-16-hdi-citroen-c5-16-hdi-manifold-susturucu-borusu-1339/detay 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Bu parça abi, bazı sitelerde manifold susturucu, bazı sitelerde turbo susturucu diye geçiyor. https://www.varcanlarhortum.com/ilan/ford-focus-ii-c-max-i-16-tdci-peugeot-407-16-hdi-citroen-c5-16-hdi-manifold-susturucu-borusu-1339/detayBen senden okudum ahmet bey Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum Servet abi manifold susturucu veya turbo susturucu imiş tamircide aynen ikiside isimle söyledi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Turbo susturucu nedir. İlk defa duydum halo led xenon 2 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Bugün aracımı Osman Ustaya götürdüm 90 bin bakımında neler yapılacak diye, bakım harici triger ve şanzıman yağı değişecek. Fren disklerini be balatalatının durumu iyiymiş iyi oldu yırttık onlardan. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Arkadaşlar focus 2 iç sıcaklık sensörü nasıl sökülür temizleyecegim de daha önce söken varsa Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) carsamba aksamı bir araba yaptım persembe evdeydim aksamınada bir mk4 golf yaptım işler bitti dedikce cıkıyor kısmet müsterilerim 27 Aralık 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bu rom yazılımı degilmi güncel olanmı acaba yıksa eskimi fotograf niye ters dönüyor Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Arka koltuklarda lekeler vardı almadan önce var mıydı aldıktan sonra mı oldu bilmiyorum. Soft99 far temizleme seti almıştım bunu hediye göndermişlerdi bugün koltuklarda denedim süper sonuç aldım çok güzel çıkardı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Geçen gün gelen silbak silecekleri taktım. İzmir'de sanayiden bilmediğim bir marka almıştım, atlama ve ses yapıyordu havalar soğuduğundan beri, silbak gibisi yok aynı para üstelik. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 dizel severim bir müsteriye termostat değişimi yaptım Yorum bağlantısı
Recommended Posts