Ali Kangal 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 15bin'e kadar yolu var yağın. Senesi dolarsa tabi işler değişir [emoji4] Daha var senesine 6ay oldu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Uğur Çınar yazdı: Sani Gerşon yazdı: 40bin idealdir. Aslinda her bakimda degismesi iyidir mazot filtresi fazla pahali birsey degil Focus 3 ucuz ama maalesef focus 2 pahalı. Kitapçık 2 sene 30 bin diyor. Yani iki periyodik bakımda bir değişmesi gerekiyor ama seneye bende değişmesem mi dkye düşünmüyor değilim Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: ama seneye bende değişmesem mi dkye düşünmüyor değilim Filtre orijinalse bir şey olmaz 2 bakımda bir olacak şekilde işini yapar. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Öyle yapıyorum zaten 7 bakımda 4 defa mazot filtresi değişti. 6 ay 10 bin km önce son bakımda değişti, bahara zaten değişmeyecek ama ondan sonraki bakım bile değişmesem mi diyorum, 2 sene dolmamış olacak, yakıtı hep Shell ve OPET den alıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Öyle yapıyorum zaten 7 bakımda 4 defa mazot filtresi değişti. 6 ay 10 bin km önce son bakımda değişti, bahara zaten değişmeyecek ama ondan sonraki bakım bile değişmesem mi diyorum, 2 sene dolmamış olacak, yakıtı hep Shell ve OPET den alıyorum [emoji4]Yag önemli bence 12.500km iyi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Fazla uzun yol yapmıyorum çok degilmi 40bin Servis iki bakımda bir yanı 30 binde değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 21 Aralık 2019 Paylaş 21 Aralık 2019 Okay Kaygusuz yazdı: yine bir mk4 bora hak ettigi sıcaklıga kavustu aksama 2 müsterim birde radyotör değişimim var bugun ve yarın yogunum Ne kadar çok bozuluyor bunlar [emoji16] Kolay gelsin bereketli olsun 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Coşkun Basan yazdı: Ne kadar çok bozuluyor bunlar Kolay gelsin bereketli olsun her golf4 bora audi a3 seat hepsi elden gecmesi gerekiyor süngerler bitiyor zamanla. saolsın dün aksam yine bir golf 4 kalorifer işi yaptım ardından bora radyotör değişimi yaptım günü kapattım 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Okay Kaygusuz yazdı: her golf4 bora audi a3 seat hepsi elden gecmesi gerekiyor süngerler bitiyor zamanla. saolsın dün aksam yine bir golf 4 kalorifer işi yaptım ardından bora radyotör değişimi yaptım günü kapattım Benim Seat da havalandırma dan sünger atıyor idi [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 şimdi bu eskpertize girse şaselerde sök tak çıkar 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Bunların ön panel ayrılabilir , fiberglasdan üretilmiş bir malzeme , civatalarinda mühür, boya vs yok tampon gibi sökülüp takılabiliyor , anlayamazlar söküldüğünü 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Okay Kaygusuz yazdı: her golf4 bora audi a3 seat hepsi elden gecmesi gerekiyor süngerler bitiyor zamanla. saolsın dün aksam yine bir golf 4 kalorifer işi yaptım ardından bora radyotör değişimi yaptım günü kapattım Okay, Caravelle'nin ısıtmasından pek memnun değilim. Devirlendikçe ısıtma kuvvetleniyor ancak trafiğe girdin mi ılık veriyor havayı. Motor ısısı da düşüyor göstergeyi izlediğimde. Termostat mı sorunlu, yoksa sünger sorunu bunlarda da olur mu? Fusion'un ısıtması yüzümü yakıyor en sıcağa alamıyorum bile. Ama geçen kış adam akıllı ısıtmadı Caravelle. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Motor sıcaklığı düşüyorsa termostat açık kalıyordur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Sanırım sorunu buldum resimdeki baglantı yeri açılmış elle oynatıyorum arası açılıyor sıvı conta açılmış vidasıda gevşek ne yapmalı oraya. Bu vidada gevşek boşta dönüyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Yalama olmuş. Dolgu loctice ile sabitlenecek. Diğer plastik aksam için sökülecek, arada O ring olabilir veya keçe. Değişecek 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Yalama olmuş. Dolgu loctice ile sabitlenecek. Diğer plastik aksam için sökülecek, arada O ring olabilir veya keçe. Değişecek turboya etkisi olur degilmi çekişe veya yag atmasına alta ve üste servet abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Her hava kaçağı basınç kaybı demek. Turbo kayıbı tolare edebilmek için daha fazla mesai harcar. Yağa gelince, tahminim manifold yağı gördüklerin ki normal. Dışarı sızmayacak, yanma odasında yanacak 2 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Her hava kaçağı basınç kaybı demek. Turbo kayıbı tolare edebilmek için daha fazla mesai harcar. Yağa gelince, tahminim manifold yağı gördüklerin ki normal. Dışarı sızmayacak, yanma odasında yanacak Tamam abi yarın baktırayım hayırlısı olsun sagol Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 İmzamdaki konuda var yeni değiştirdim o plastik boruyu. Servet abinin dediği gibi basınç düştüğü için çekiş de düşüyor kaçak olunca. Plastik boruda oring var, okla gösterdiğiniz yer sıkı sıkı bağlı değil zaten, içeri giren kısmımda var oring. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 İmzamdaki konuda var yeni değiştirdim o plastik boruyu. Servet abinin dediği gibi basınç düştüğü için çekiş de düşüyor kaçak olunca. Plastik boruda oring var, okla gösterdiğiniz yer sıkı sıkı bağlı değil zaten, içeri giren kısmımda var oring.Elle oynattım sallanıyor arası açılıyor imzamdaki konu yenimi yaptırdın sen ahmet bey Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Bu mesajdaki son fotoğrafta belli oluyor, yeşil oring var, onda sıkıntı varsa hava kaçıyordur oradan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu mesajdaki son fotoğrafta belli oluyor, yeşil oring var, onda sıkıntı varsa hava kaçıyordur oradan. Hepsini okudum ahmet bey yalnız orada motor sıcaklıgı 135c yazmışsın okadar degil en fazla 122c gördüm ben gauge menüde Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Yusuf Berke yazdı: Okay, Caravelle'nin ısıtmasından pek memnun değilim. Devirlendikçe ısıtma kuvvetleniyor ancak trafiğe girdin mi ılık veriyor havayı. Motor ısısı da düşüyor göstergeyi izlediğimde. Termostat mı sorunlu, yoksa sünger sorunu bunlarda da olur mu? Fusion'un ısıtması yüzümü yakıyor en sıcağa alamıyorum bile. Ama geçen kış adam akıllı ısıtmadı Caravelle. hararet 90dn düşüyorsa termostat arızalı caravella kac model di 2004 üstünde bu sistem yok t4lerin hepsi gögüs sökülüp bu işlem yapılacak babamın arabada istiyorda zaman yok ona 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 dün aksam yine bir golf4 kalorifer işi yaptım bu haftayı kapattım bakalım yeni haftaya baslayalım persembe konya'dayım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts