İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Hüseyin Maviş

Yıllık bakım yapıldı, öncesinde de motor içi yağları temizlemek için alman malı PerFORmans kullanıldı. Önceki bakımda arka balatalar değişmişti, bugün de ön fren balataları değişti.

(Bu arada arabam hala satılık.)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Havuzlu paspas siparişi verdim. Merakla gelmesini bekliyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Bende geçen hafta vermiştim rizline marka hayal kırıklığı geri iade ettim siz ne marka aldınız hâlen alacak kaliteli paspas bulamadım.
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Furkan Bakırel yazdı:
Serdar Göktaş yazdı:

Bende geçen hafta vermiştim rizline marka hayal kırıklığı geri iade ettim siz ne marka aldınız hâlen alacak kaliteli paspas bulamadım.

Tekzenden aldım ben. Bosse diye bir marka. Gelince göreceğiz bakalım. Ama yorumlarda llocker ı çok duydum. Ama fiyatı da ona göre güzel. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Furkan Bakırel yazdı:
Serdar Göktaş yazdı:

Alabileceğiniz en kaliteli 4D paspas S Dizayn (Omsa Line) markası, en iyi bagaj havuzu ise YPS plast üretimi olacaktır. Neredeyse piyasada satılan tüm ürünleri denedim.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Alabileceğiniz en kaliteli 4D paspas S Dizayn (Omsa Line) markası, en iyi bagaj havuzu ise YPS plast üretimi olacaktır. Neredeyse piyasada satılan tüm ürünleri denedim.

Paspas yokmuş ama bagaj havuzu varmış nasıl kalitesi bagaj havuzunun kalite bir kauçuk mu yoksa sert plastik tarzı mi?
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Furkan Bakırel yazdı:
Koray Demir yazdı:

Paspas yokmuş ama bagaj havuzu varmış nasıl kalitesi bagaj havuzunun kalite bir kauçuk mu yoksa sert plastik tarzı mi?

Kaliteli kauçuktan üretilmiş yumuşak hammadde ama yerleştirince diri duruyor bagajda. Belli bir süre sonra bile sertleşme, çatlama, kırılma, köşe bentlerde ezilme, koku yapma vs hiçbir sorun olmadı.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Serdar Göktaş yazdı:

Mustafa Arıkan yazdı:

LLocker şiddetle tavsiye ederim paspasta. 

Duster'da LLocker vardı, şimdi de Rizzie mi ne aldım n11'den. İkisi de aynı kalite. Çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bauhausdan 5 litre antfreezeli su aldım. 2 adette silecek. İ10 o özlenen süpürme alanaına kavuştu. Bosch Eco alacaktım ama, Valeo uygun ölçüde vardı. Valeo taktım mis gibi oldu. Muz sizlecekler nedense benim camda işe yaramıyor. Metal iskeleti olan oval cama tam oturan silecekler ancak işe yarıyor. 

5 litre antfrezzeli suyu önce i10na doldurdum, sonra Cruze doldurdum. Cruze artık kaç litre alıyor ise, doldur Allah doldur. Nerdeyse bidon bitiyordu. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Bugün arabama birşey yapmadım ama aklıma bir şey takıldı ; sabah evden çıkarken dikkatimi çeken bir durum oldu apartmanın önünde 6-7 araba bırakıyoruz , sadece ben geri geri park ediyorum. Herkes direkt giriyor sabah geri çıkıyor. Ben akşam geri manevra yapıyorum sabah motor soğukken tek hamle de çıkmak için . Acaba benim fikir mi yanlış :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Koray Demir yazdı:

Balta ne içindi 🤔

Valla bende bisey diyemedim arabasi yüklüydü sanirim tarlada kullaniyorlar konya dn gelmisler

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Fatih Evcin yazdı:

Bugün arabama birşey yapmadım ama aklıma bir şey takıldı ; sabah evden çıkarken dikkatimi çeken bir durum oldu apartmanın önünde 6-7 araba bırakıyoruz , sadece ben geri geri park ediyorum. Herkes direkt giriyor sabah geri çıkıyor. Ben akşam geri manevra yapıyorum sabah motor soğukken tek hamle de çıkmak için . Acaba benim fikir mi yanlış :) 

senin fikrin aslında doğru olan araçların çıkış yönüne doğru park edilmesi acil durumlar için önerilir. acil çıkışlarda direk çıkmak gerekebileceği için doğru olan senin yanaşma şeklin. :) sadece soğuk motor olarak düşünmemek gerekir. sabah fazla gaz vermeden aracı hareket ettirmek doğru olandır. araç çalıştırıldıktan sonra bir müddet rolantide çalıştırmak ve sonradan hareket etmek tercih edilmelidir. araç ısınsın diye yüksek devirde aracı çalıştırmak araca faydadan çok zarar verir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Fatih Evcin yazdı:

Ben de senin komşular gibi park ediyorum, park ettiğim yer yokuş yukarı, o yüzden direkt girmek ve çıkarken geri geri salmak daha pratik oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Kalorifer su flanşını değiştirdim. İki kere ustada yan sanayisi ile değişmişti. Oring yuvasına oturmamış söktüğümde farkettim. Orjinal parçayı takmak çok kolay oldu. Yan sanayi 20 orjinali 80 lira.
Okay abiye sormuştum sağolsun onun da cesaretlendirmesiyle yaptım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Kışlıklara geçtik, rot ayarı yaptırdık, rot ayarı baya bozulmuş farkedemedik.

9d73cab1b9aca0e82b47bcd05abfc5e1.jpg

3fc9a8fcec33d70b898e99d5d2b7a7ea.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Selçuk Bakış yazdı:

Kışlıklara geçtik, rot ayarı yaptırdık, rot ayarı baya bozulmuş farkedemedik.

9d73cab1b9aca0e82b47bcd05abfc5e1.jpg

3fc9a8fcec33d70b898e99d5d2b7a7ea.jpg

Sizin oraya yaz geliyor mu

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Sizin oraya yaz geliyor mu
Arada az yaksın diye yazlıkları takıyoz, yoksa yazı gördüğümüz yok
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Bugün arabama birşey yapmadım ama aklıma bir şey takıldı ; sabah evden çıkarken dikkatimi çeken bir durum oldu apartmanın önünde 6-7 araba bırakıyoruz , sadece ben geri geri park ediyorum. Herkes direkt giriyor sabah geri çıkıyor. Ben akşam geri manevra yapıyorum sabah motor soğukken tek hamle de çıkmak için . Acaba benim fikir mi yanlış [emoji4] 

Siz doğrusunu yapıyorsunuz iş ğüvenliği eğitiminde acil kaçış yönü olarak adlandırılıyor bu durum. Bir işletmede komşuların gibi park eden olursa güvenlik gelip uyarıyor. İş ğüvenliği uzmanları denetime geldikleri zaman ters parkeden araç gördüklerinde uyarı veriyorlar.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Berke

Caravelle'nin yedek anahtarını yaptırdım. 240₺ tuttu, 1 komple anahtar yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Yusuf Berke yazdı:

Caravelle'nin yedek anahtarını yaptırdım. 240₺ tuttu, 1 komple anahtar yaptırdım.

Ben de bugün ne tesadüftür kendim anahtar kopyalayabilir miyim diye araştırıyordum. :) 

Can sıkıntısına 3. bi anahtar kopyalayacağım. :)  Sadece diş kısmını anahtarcıda bastıracağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...