İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Coşkun Basan
Pazar günü Cruze ile Düzce Güzeldere planlıyorum. Benzin yakan 1.5 tonluk makineyi 540 km sürecem.  Hava raporlarına bakıyoz. Sıkıntı yok ise hypermil yapmadan düz sürüş ile bakalım bizi ne kadar batıracak araba. [emoji4]
Bende Ormanya ya gideceğim [emoji4] okullar tatil olunca çocuklar gezmek istiyor bizede bahane oluyor [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Hocam, araçtan sürekli tam güç talep edecek şekilde kullanmıyorum. Ekonomik kullanırım aracı. Son hız hevesi yok, gücün yetmediği yerleri önlemek için yaptırdım bu yazılımı. 

Her işte bir risk oranı var, ben bu işlemin aracı bu kadar ezip çöp edecek kadar berbat bir işlem olduğunu düşünmüyorum, ne kadar düşünceler öyle de olsa.
Ben bu işlemden memnun kaldım, sizle de paylaştım ve paylaşacağım da olan her şeyi, örnek olması adına. 
Az önce uzun yoldan geldim, yakıt ortalaması 5.4. 130 sabit geldim.
Yol bilgisayarı ölçümü mü yoksa pompa ölçümü mü ?
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Ersin Özkaya yazdı:

2 ay önce kadar Kayseri'de 20 TL yaptirmistim.40 TL çok fazla.

en güzeli sorupta yaptırmak bidefa 20 tl yaptırmıstım gelecek sene 30 olur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Bu ürünü sakın kullanmayın, lastiğinizin balansını bozar ve hava kaçırması muhtemeldir.
Ayrıca katmanlar arasına hava kaçırma durumu ortaya çıkar ve lastiğin ciddi bozulmasına sebep olur
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Ali Darbaz yazdı:

Ben inat ettikce oda bana inat.

Bir anlık dalgınlık..

IMG-20191116-094553-1200x1600.jpg

duvaramı sürtmüşsün ali abi

Yorum bağlantısı
Yusuf Berke
(düzenlendi)
Coşkun Basan yazdı:

Yol bilgisayarı ölçümü mü yoksa pompa ölçümü mü ?

Yol bilgisayarı verisi. Pompa ölçümünü dönüşte yaparım. Istanbul'da doldurmuştum, Düzce dönüşü yine aynı yerden doldurmayı planlıyorum. 

Trafik aşırı fazlaydı, Istanbul'dan çıkana kadar sol bacağıma kramplar girdi :)

tarihinde Yusuf Berke tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız
Pazar günü Cruze ile Düzce Güzeldere planlıyorum. Benzin yakan 1.5 tonluk makineyi 540 km sürecem.  Hava raporlarına bakıyoz. Sıkıntı yok ise hypermil yapmadan düz sürüş ile bakalım bizi ne kadar batıracak araba. [emoji4]
gölyaka kültür parkını ve efteni gölü terasını ziyaret edin çok güzel yerler hepsi yolunuzun üzerinde
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahir Yıldız yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Pazar günü Cruze ile Düzce Güzeldere planlıyorum. Benzin yakan 1.5 tonluk makineyi 540 km sürecem.  Hava raporlarına bakıyoz. Sıkıntı yok ise hypermil yapmadan düz sürüş ile bakalım bizi ne kadar batıracak araba. emoji4.png

gölyaka kültür parkını ve efteni gölü terasını ziyaret edin çok güzel yerler hepsi yolunuzun üzerinde

Halen hava sıcaklığı sorunu yaşıyoz. 19 derece demesi kötü. 20 olsa iyi idi. 19 psikolojik olarak soğuk olacak algısı yaratıyor. :(

Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız

Halen hava sıcaklığı sorunu yaşıyoz. 19 derece demesi kötü. 20 olsa iyi idi. 19 psikolojik olarak soğuk olacak algısı yaratıyor. [emoji20]
orası yüksek soğuk olabilir
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

İkimiz de işe yetişeceğiz diye tutanak tutmadık. Daha sonra buluşur tutanak tutarız diye telefon numaralarımızı aldık. Fakat bana arkadan çarpan ve %100 hatalı olan hanfendi, tutanak tutmak için çalıştığı yere gelmemi istedi. Ben de hatalı olanın kendisi olduğunu, neden kendisinin ayağına gitmem gerektiğini sorduğumda "hatalı olanın kim olduğunu ikimiz de iyi biliyoruz" diye cevap verdi. Benim de şarteller attı tabi. "Gelmiyorum, tutanak da tutmuyorum, mahkemede hesaplaşırız" diye cevap verdim ama bu bir blöftü :) Şimdi ne yapcam bilmiyorum.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Ben bunu sökmek istemedim. Sebeb ise belliydi, lastik inerse yamalanacak. 3 haftadır beraber geziyoz. 1000 kmde 5 psi hava kaçırıyor :(

Kesinlikle arabaya para harcamak istemiyorum. Yıl bitsin istiyorum. İnat ettim. 

B70oG75p7qeTUQEcsJ4E7DSCVeVAdBX9hQT-fzX20OjYXuzifBx6jBqZHToBPyrY9z90f3wKCTcHh6DO5PFPtHd5bAcpfX-nCkFnV1IaSbPtoCxZJSHNkUp3ZP_2mAsaiYyjcIyy6F9VqvnSUUbWe9aoSVZTtv4wiqqLsrbK4GGZcOUIZ-a4d62YXgVmZo6ACgKtE2xjFsEiURzabIpX1etsbdDm1YcWksMOajd2cVYGsjHkqep7J3m3w75dPPzR799KYDLXMNonkfQE2-3QtOHrcGDg_buAS4Qo2sfVevfbAgf3nzgnQoKYEIREIy66vK5JdcP8K_xsSwGyJqKJgRS9Vjr0Y6H4vYIhQePWIoky4R2WkrtHCmLIPsDG2eVFiCHoZzYJDZhLJPzPnTosnYEaSuWmLK_-9ARwZBAGosYkNItwlZHisQvs092rPYoaWW-4OxfOF-IgKaHnnNGrBjK9okFjqaypveBMLZilQLeo8sohIklU0rj5DwGGMnpMAZ32Int6oWORLaEuzgKPpwEd-MeyPw9lcvrmcyzSs1AcWL6NtlkNuEtDiQ0hKDAF4-HL2PWGa4CbWw5e1bx223uJskde4vlf6DqVirCh3xFK4T7F0nfDgSc5O22p6dkFfr3I5xu3JZZpWpulkSqiv9ikZp4ZP0nRBFZD-ga5si_FPPAmwkP_q6vrz13v54Ba2fMpwefAgmjGyJOyuc0yX_MhslQ_Iz8vfyLi8NfIafT-HFkW=w1303-h977-no

Bence de dursun.Yeri de guzel. Civili lastik iste.. Karda faydasini gorecegini dusunuyorum.🙄

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
İkimiz de işe yetişeceğiz diye tutanak tutmadık. Daha sonra buluşur tutanak tutarız diye telefon numaralarımızı aldık. Fakat bana arkadan çarpan ve %100 hatalı olan hanfendi, tutanak tutmak için çalıştığı yere gelmemi istedi. Ben de hatalı olanın kendisi olduğunu, neden kendisinin ayağına gitmem gerektiğini sorduğumda "hatalı olanın kim olduğunu ikimiz de iyi biliyoruz" diye cevap verdi. Benim de şarteller attı tabi. "Gelmiyorum, tutanak da tutmuyorum, mahkemede hesaplaşırız" diye cevap verdim ama bu bir blöftü [emoji4] Şimdi ne yapcam bilmiyorum.
Geçmiş olsun, başta tutmamak hata olmuş.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Canavarı yıkattık
25c47477bbebe18c55294a6ad35ed067.jpg
a8e064a6d395f248914fd860deffd66a.jpg

Sanki başka arabalar gibi. Güneşte farklı renk gölgede farklı renk.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Okay Kaygusuz yazdı:

duvaramı sürtmüşsün ali abi

Bu duvara sürttüm. 

Photo-Picture-Resizer-191116-142311228-c

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Ahmet Caliskan yazdı:

İkimiz de işe yetişeceğiz diye tutanak tutmadık. Daha sonra buluşur tutanak tutarız diye telefon numaralarımızı aldık. Fakat bana arkadan çarpan ve %100 hatalı olan hanfendi, tutanak tutmak için çalıştığı yere gelmemi istedi. Ben de hatalı olanın kendisi olduğunu, neden kendisinin ayağına gitmem gerektiğini sorduğumda "hatalı olanın kim olduğunu ikimiz de iyi biliyoruz" diye cevap verdi. Benim de şarteller attı tabi. "Gelmiyorum, tutanak da tutmuyorum, mahkemede hesaplaşırız" diye cevap verdim ama bu bir blöftü :) Şimdi ne yapcam bilmiyorum.

tutanak önemli hemen oldugu yerde 3.4poz fotograf cekseydiniz ruhsatın sigortanın yine kafiydi tutanagı doldururdunuz

Ali Darbaz yazdı:

Bu duvara sürttüm. 

Photo-Picture-Resizer-191116-142311228-c

hayırlısı abi rutuslarsın

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Okay Kaygusuz yazdı:

tutanak önemli hemen oldugu yerde 3.4poz fotograf cekseydiniz ruhsatın sigortanın yine kafiydi tutanagı doldururdunuz

hayırlısı abi rutuslarsın

Kazanın fotolarını çektim de ruhsatla poliçeyi çekmedim. Zaten kadın tutanaktan yana sıkıntı çıkarmaz. Gelin halledelim diyor. Ben tavrından dolayı gözdağı vereyim dedim.

Yorum bağlantısı
Yusuf Berke

Ali Bey, Düzceye geldiyseniz akşamları cidden soğuk, araba 13 derece dedi dün. Ama gün içi hava mükemmel, ince hırkayla rahat gezersiniz. Yaylalara girme imkanınız varsa girin, oksijeni bol havayı hissediyorsunuz. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Pazar günü Cruze ile Düzce Güzeldere planlıyorum. Benzin yakan 1.5 tonluk makineyi 540 km sürecem.  Hava raporlarına bakıyoz. Sıkıntı yok ise hypermil yapmadan düz sürüş ile bakalım bizi ne kadar batıracak araba. :)

Çadır kamp yapmaya müsaittir ayrıca kiralanabilir ahşap evler de var 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hem benim hem de hanımın arabanın kışlık lastiklerini taktırdım dün. Her ne kadar havalar güzelgitse de, henım ilçeye gidiyor, yağışlar başlarsa bir da sabah erken saatlerde çiğ oursa yerlerde sıkıntı.... 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Maalsef ailemi ikna edemedim, sabah uykusunda yenemedik. 

Bende Şile üvezli köyünden 5 şaşal su almak için, Chevrolet Cruze ile yola çıktım :( . 50 liralıkda benzin attım. Tüketim değer 6,6 litre çıktı. 

W8Cpuzva-DKfdf6OfC8rf13PN8C-TogvagZ-WSEJ

Sonra ise, eşimi ve kızımı alıp , eti çoçuk tiyatrosu Heidi izlemete Terraki vakfı kültür merkezine i10 ile gittik. Ordanda öğle yemi için Akmerkeze girdik. 

Haftasonum hiç boş geçmiyor. Hep bişiler dolduruyor. Arabaya ilgilenmekten çok o bizle ilgileniyor. 

wYSAobzPOqmPDSSt0QtP4sk7XX9pPcx547vAiWib

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bugün iyice yıkadım motoru da temizledim.Motoru silerken hava filtre kutusunun tam oturtulmadığını gördüm.4 tane yıldız vidanın tuttuğu kapağı sağolsun yerine oturtamamışlar. Kapağı söktüm filtreyi kontrol edip doğru şekilde kapattım. 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

cumartesi aksam 8de iş cıkısı yola cıktım ilk önce direk adana'ya geçtim 12.40da orda bir müsterim bekliyordu onu arabasını yaptım 15dk dinlendikten sonra tekrar yola cıktım mersine gectim. pazar günüde 2 araba orda yaptım eşimi cocugumu alıp eve geldik.

RnQMiG.jpg
RnQl6I.jpg
RnQFyf.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...